Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

konu besbelli fake dikkat çeksin diye iyice küçümsemiş aşağılamış yengesini

Degisiklik sart canim sana. Kendine baska hobiler edin bos dusuncelere yer verme kafanda. Birincisi bende asla evimde gorumcemi istemem aksam olunca kocamla basbasa kalmak isterim. Sonra cirkinlik kisisel goruse bagli, senin begenmedigin o kadin abin icin vazgecilmez bi guzellik eminim... Evi baban ve annen almis olabilir eminimki zevkle aldilar grur duyarak ve o evin patronicesi yengen evin basrolunde o var. Ama sen orda kalirsan bir sus esyasi bile olamicaksin sadece bir siginti olucaksin. Altinlar hakkinda dinimizde kurallara bak bi neymis. Birak senin lafini etmen abinin bile yengenin gonlu olmadan elini surmesi haram... Defolu sandigin yengen sana kibarca "yurt var" demis ben olsam " haddini bile" derdim.. Kiskanclik senin yaptigin. Abinin mutlu olmasina sevinicene onun namusu olan kadina defolu diyosun.. Ayipp!!

Ne kadar edepsiz ve ahlaksız bişeysin sen ya. Şaka mı bunlar?
Yaptıkların çok ayıp.
Ne demek yengeni evde bir süs eşyası gibi görmek falan çok saçma konuşuyorsun hele para konusunda böyle konuşmana asla hakkın yok. Fakir olabilir herşeyi ailen yapmış olabilir ama yengen o evin hanımıdır. Hem yeni evlilerken belki gerçekten onlarda kalacağını düşündü ve yurt var dedi. Çok normal yani yeni evli çiftlerin seni isteme gibi bir zorunluluğu yok. O ev senin değil küçük hanım o ev abinin ve yengenin. Hele ailesinin yanında öyle konuşmaların falan çok kötü. Hatanı anlayıp özür dilemen gerekir yengenden. Allah kimseye senin gibi görümce nasip etmesin.

Siz yukarıda kırmızıyla ilk işaretlediğim yerdeki sözü söylemenizle kendinizi ezdirmediğinizi sanıyorsunuz
ama yanılıyorsunuz. Asıl siz kendinizi ne kadar küçük düşürdüğünüzün farkında değilsiniz.

Yengeniz sizin gözünüzde satın alınan bir cariye olsun ne çıkar?
Önemli olan abinizin gözündeki değeri.
İlerde evlendiğiniz zaman size de cariye gözüyle bakan bir görümce ya da
daha beteri bir k. valide çıkmasın karşınıza. Aman dikkat!

Babasını arayıp kızınız defolu çıktı demekle elinize ne geçecek?
Alan memnun veren memnun.

Edit: Bir de konu sahibinin başlığı açtığı içerikteki yazıyı beğeneneler neyi beğendiler ?
Sorabilir miyim?:26:

Son düzenleme:

Diğer yorumları okumadım sadece bu yazıya göre yorum yapıyorum.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Yengenin söyledikleri hoşuna gitmiyor olabilir. Anlaşamıyor olabilirsiniz. Ancak sen yengen hakkında böyle konuşamazsın, konuşmamalısın da. Demişsin ya 'o benim gözümde bizim evimize alınan bir cariye o kadar!' Ünlemi de var yani.
Veya demişsin ki 'Kızınız defolu çıktı gelin alın dicem.' Bunlar çok çok ağır laflar bana göre. İnsanlarla bu şekilde konuşarak, iğneleyici laflar ederek kendi kişiliğini insanlara göstermiş oluyorsun farkında değilsin. Kendini küçük düşürmekten başka işe yaramaz da zaten böyle konuşman. Zaten ilk gördüğün andan istememişsin kızı. Bilemiyorum, belki senin bu iğneleyici laflarından ötürü seninle görüşmek istemiyordur, evinde istemiyordur. Aynaya bakması gereken kişi öncelikle sensin kusura bakma.

Son düzenleme:
Konu buyuk ihtimalle fake ama eger degilse" haline bak dertli cal KEMANCI"diyorum baskada bisey demiyorum.normal bisey olsa tedavi falan diycemde sanirim bu umutsuz vakka.Abisiylede cerenle celal izlemisne kaaaan romantik.Bence yengene iyi bi eglence olmussun cünku yaptiklarina ancak gülünür.Bu arada pepeden esinlenerek sana bi sarki armagan ediyorum abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canim abiiiiiiiim.

eğer sen gerçeksen ben bile korktum insanların maddi durumu kötü diye aşağılayamazsın
ayıp gerçekten yaptıkların. Yengen adına çok üzüldüm çok yazık kıza

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

Yengenize acıyan yok size acıyan var.
Buna emin olun.

Biz ne erkekler gördük sevdiği kız için ailesini silen
ya da ne kızlar gördük sevdiği adam için ailesini terk eden.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim bu ne hız bı dur bi sakinleş..
Öncelikle yengen için söylediklerine cevap vermek dahi gereksiz o kadar boş şeyler yani ama şunu unutmamak gerek bugün o size gelinse yarın sen başkasına gelinsin ve ne ekersen onu biçersin.
Ayrıca eski konularını da okumuştum ben üye değilken ve hep bi sorunlu ilişkiler yumagındasın.
Ailen seni sözleriyle eziyor eski sevgililerin hep vefasız(!) sen bu ülkeyı bır erkek ıcın terketmek istiyorsun ve seni cocugun bırı kacırmak ıstıyor.
Hay MaşAllah surusune bereket..
Allah tez zamanda kalbine ve vicdanına sukunet nasıp etsın..

yalnız çelişkiye bak başkalarını nası da eleştiriyo beni küçümsüyolar diye nası üzülüyo
kendi laflarına hiç bakmıyo ama

konu sahibiii madem çok üzüldün bu laflara yengeni ve yengenin ailesini aşağılayıp laf soktuğun gibi seni küçümseyenlere de laf soksaydın ya
ama tabi senin gücün fakir ve çirkin insanlara yetiyo dimi

Fake oldugunu düsünüyorum eger öyle degilse burada cogu kadin görümcesinden sikayetci ve suan sen kötü görümce illah allah dedirtiren görümcelerden oldugunu düsünüyorum. Ben kendim 18 yasindayim bu yaptigin cok büyük saygizizlik inanamiOrum sana. Senden kac yas büyüktür o hani haksizda sayilmaz yengen iyi demis sana senin gibi birine az bile demis iyi niyetliymis

diğer konularında da göz attım nedense herkes kafayı sana takmış seni aşağılamış seni istememiş ilginç geldi. ben şimdiye kadar öğretmen aşağılayan kimseyi görmedim, öğrencilerin için şimdiden çok üzüldüm ya.

Anammmm evlerden ırak!

Ben kimseye değil de sana üzüldüm bu kıskançlıkla çok yaşamazsın sen

Allah düşman başına vermesin senin gibisini:) nasıl bir ego var sende ama yengen akıllı birine benziyor o seni yola getirir merak etme. Akıllı kadınmış senin sinsi laf sokmalarına cevap vermemiş. Yakında hamile kalır bebekleri olunca abin senin pabucunu iyice dama atar yengenle bir yere kadar yarışırsın ama evladıyla asla:)))

Çok Afedersin Sana mı Düştü Tüm Bunları Konuşmak ?

Eğer Gelin Hanımında Çenesi Düşükse;
Her Anne Baba Gibi Annen ve Baban Evlatları Mutluluğu İçin Susuyorlar..
Bence Sende Susma Hakkını Kullan..

Ve ayrica kizi kücük görmen senin karaktersiz oldugunu gösteriri cok ayip yok fakirmis yok cirkinmis sanane begenen begenmis alan almis. Seni merak ettim nadil bisisn diye yazik…

Ailemin parasını sömürüyor ne demektir, bu ne üslupsuzluktur ya.. Evlenirken yapılan masrafları karşı tarafın ailesini sömürmek olarak görüyorsan sen evlenirken sevgilinin ailesinden gelen hiçbir maddi desteği kabul etme madem. Gerçi böyle bir ruh halindeyken seninle kim evlenmek ister o da merak konusu..

Abin kendisine eş aldı sana köle değil. Sen bu kafayla gidersen o biblo dediğin insan bugün sussa yarın sana haddini bildirir merak etme... 5 görümcem var hepsinin kötü yönlerini topla 5le çarp bir sen etmezler. Çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…