Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Kusura bakma canım hatta bu lafı söylemeden direkt gireyim konuya.Allah yengene ve etrafında ki bütün insanlara sabır versin senden korusun.Bu nasıl bişeydir yaaa... Sen neyine güveniyorsun ? yaptıklarınızı söylemen ne çirkin yengen çirkin olsa da huyu güzelmiş ki sabır etmiş abinde onu çooook sevmiş.Yengen dua et yurtta kalmanı tavsiye etmiş ben olsam senle aynı havayı aynı şehirde solumam.

sanki yengen ahlaksız biri gibi konuşuyorsun ya herkes sen gibi ultra zengin olmak zorunda mı?

Konu fake ya da değil bilemem ama
konu sahibi gerçekten kendisini dünyanın merkezine koymuş ve
etrafında olan olayları kişileri haddinden fazla önemsiyor.
Üstelik öfe kontrolü de yapamıyor.

Ben kimseye uymam ama herkes hayatını bana göre şekillendirsin diyen birisi.
Diğer konularında da bu açıkça görülüyor.

sanki yengen ahlaksız biri gibi konuşuyorsun ya herkes sen gibi ultra zengin olmak zorunda mı?

ultra zenginler sınava da girmez yahu bu işte bi iş var ama:26: gider bi özel okula , yurt murt uğraşmaz üç kuruşları var diye insan aşağılamak bunlarınki

Son düzenleme:
Sen kesinlikle normal değilsin ve senin gibi görümceyi geçtim, kardeşim vs. olmadığı için çok mutluyum. Kaç yaşına gelmişsin hala ergen ergen tripler yok ev benim, yok sen aksesuarsın,yok uğraşmak bana düştü, evlenebilseymişsin sen evlenicekmişsin nerdeyse kız yerine. Abim hayatımı mahvetti filan komik bunlar Hayır bir de bizim paramızla yapıldı o ev benim muhabbeti nedir ya, taş mı taşıdın orası için, çalışıp biriktirip sen mi düzdün hayırdır? Basit bir öğretmen lafına bu kadar takmandan belliydi gerçi paraya ve statüye olan takıntın.

ultra zenginler sınava da girmez yahu bu işte bi iş var ama:26: gider bi özel okula , yurt murt uğraşmaz üç kuruşları var diye insan aşağılamak bunlarınki

Sorma sanki Sabancı'nın kızı Hadsiz.
Zengin olan bir tip de zaten Trabzon'da sınıf öğretmenliği okumaya gitmez.
Dediğin gibi özeller tercihi olur.Özelde öğretmenlikler var.
Hadsiz kompleksli çirkin.Yengesine karşı yazdığı şeyler esasen kendisine ait özellikler.
Ego tatmin ediyor kızımız.

diğer yorumu şöyle olur

siz bana kızıyorsunuz ama çok haksızsınız
o kadın geceleri ne yapıyor biliyor musunuz?
abimle uyuyor utanmadan terbiyesiz ezik
o kadar fakirki eti falan hep bizde gördü
düşünün abimin aldığı malzemelerle utanmadan yemek yapıyor
utanmasa birde abimden çocuk yapacak

Zaten bir yorumunda ne yazdı biliyor musun?
Biz abimle sinemaya gittik o evde kaldı.Ne yaptı biliyor musunuz.Temizlik yaptı.

ondan herşey beklenir valla

ben konuyu iki saat önce bıraktım ama hala aynı şey boşuna konuşuyoruz kızlar
arkadaş almış başını gitmiş sorunlu bir tip kafasında bir hayal alemi yaratıp
bu kadar insanı uğraştırıyor akşam akşam git kızım işine yemeğim var bulaşığım var
senle uğraşamıcam

Yok ona laf anlatılmayacağını kavradı herkes biz geyiğini yapıyoruz
Hatta geyik topiğine taşınsın diye öneri vardı bence de taşınsın
İBRETLİK çünkü.

Dilerdim ki yengen olacak kadıncagız buraya üye olsaydı da ona destek olsaydık.

Senin gibi görümce ahh bir bana gelse bak ben onu evire çevire sopa çekmiyor muyum

Biz abimle sinemaya gittik o evde kaldı.Ne yaptı biliyor musunuz.Temizlik yaptı.

pis kadın utanmadan temizlik mi yapmış bir de çok güldüm ya ama şimdi arkadaş ultra zengin ya temizlik falan yapmıyordur ne bilsin biz gibi insanların evi temizlemek zorunda olduğumuzu

Cidden mi yahu Hem de onların evinde Aman Tanrım

Neyse şimdi bu konu yüzünden geyikten ceza alırsam çok üzülürüm, en iyisi çıkmak

bi arada da forumda bi konu vardı
konu sahibinin eltisi 15 yaşındaydı ve abisine musallat olmuştu onunla yatıyodu bunların evine gelince kız abi seninle yatıcam nolur birlikte yatalım diye tutturuyomuş
onlar yatıyomuş kadın odasına gidiyomuş
kadın çıldırıyodu sinir oluyodu yazık

bunda da o potansiyel var sanki

Yok ona laf anlatılmayacağını kavradı herkes biz geyiğini yapıyoruz
Hatta geyik topiğine taşınsın diye öneri vardı bence de taşınsın
İBRETLİK çünkü.

bence de ya insan sinirle ağzından bişi çıkarcak yoksa banlanmaya gerek yok:)
ama bak sende bir görümcesin ve seni gerçekten takdir ettim.

Vallahi hayretler içerisinde okudum.

Allah yengene sabır versin.

Yengem olacak o kadından nefret ediyorum!

merhabalar...abim hayatımı mahvetti
gitti nerden bulduysa bir kızla evlendi
kızı gördüm bir daha görmek istemedim
Allahın gücüne gitmesin ama tam bir imalat hatası!
her neyse geçen sene ben sınava hazırlandığım için pek takmadım kafama
nişan oldu düğün oldu evlendiler
ben sınav sonuçlarını beklerken abime takıldım'abi artık trabzonu kazanırsam hep seninleyim'
onlar trabzonda oturuyorlar o kadında bana'ama canım yurt var''dedi
inanabiliyor musunuz?ben anlamadım dedim tam o sırada babam kahkahayı patlattı ben de sustum
ya bu kızın ailesi fakir
o evi biz dizdik yatak odası takımını bile biz aldık
nişanı bile biz yaptık yaaaa
o ev benim senin değil!sen o evin bir aksesuarısın o kadar!
bu sözün üzerine utanmadan gitti anne babasını aldı bize getirdi
tabi ben kıyameti kopardım onlar bu eve giremeeeeeez diye
hem beni evinde!istemedi hem bize geliyor
yüzsüzlüğün bu kadarı!
bu kadarına anca tahammül edip okuyabildim. pes yani ne biçim insansın sen ya. senden aksesuar olmaz bile.yeni evlilerin evinde ne işin var zaten. anasız babasız mı bu tabi gelecekler. sinirimi bozdun.

Son düzenleme:
Yazmadan edemeyeceğim ne bu kızların abisini paylaşamama ve eşini kıskanma sendromları bu nasıl bir mantık zehirli bir sarmaşıksın sen yengenin yerinde olsam senin gibi görümcem olduğunu öğrendiğim an basardım tekmeyi abine sen yuva yıkarsın sana rağmen bu yuvayı yürütebilrseler onlarada helal olsun sende yarın yuva kuracaksın sana daha beter bi görümce denk gelirde görürsün gününü umarım

şimdi böyle asıp kesersin hele bir el kızının pençesine düşte gör görümce kaynanayı deli deliyi görünce çomağını saklarmış seninde boyunun ölçüsünü alan biri çıkar elbet

yengen seni eve alsın da yuvasını yık öyle mi aman aman senin gibi görümcem olsun bırak evi il hududuna yaklaşmana bile izin vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…