Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Konuyu okuyunca bir an dedim acaba benim görümcem mi bu....

Beterin beteri de varmış :) Yazık...

konuyu hayretler içinde okudum
bende görümceyim
şuan kendimi melek gibi hissediyorum

Son düzenleme:
bence de ya insan sinirle ağzından bişi çıkarcak yoksa banlanmaya gerek yok:)
ama bak sende bir görümcesin ve seni gerçekten takdir ettim.

Ben hatta gelin bile değilim sadece görümceyim
Evet yengemle konuşmam aram da yoktur da ne fakir diye kötülerim ne yüzüne vururum ne hakaret ederim ne de ettiririm
Abilerimizin kardeşlerimizin karıları,yiğenlerimizin anneleri onlar geniş çaplı düşünmekte fayda var.
Hem ben bana yarın gelin olunca yapılmasını istemediğimi niye o kadıncağıza yapayım
Ayy Allah ıslah etsin böylelerini.Sabır versin ne diyim

Benim sana tavsiyem,su sozu unutma.Hayatta ne ekersen,onu bicersin ! Sen de evlendigin zaman,oyle bir gorumce cikar ki karsina felegini sasirirsin.Ama buyuk bir ders olur sana,bir abi kiskancligi yuzunden bu kadar fesatca seylerle ugrasmanin ne demek oldugunu kavrarsin...Yazilanlari bir oku,kendine ceki duzen ver bence.Yazik !

Yani kemancı, sırf ceza almamak için seni elime bir verselerli cümleler kurmuyorum.

Seni değil bir kaşık suda, bir damla suda zevkle boğarım bile diyemiyorum bu yüzden.

Senin gibiler umarım türünün son örneğidir, umarım numune olarak kalırsınız.

Ah ah, iste bizler bu ve bunun gibiler yüzünden boş yere kendimizi üzüyoruz. Bu gibi insanlara arkadaşım dostum deyip her türlü şeye katlanıyoruz, daha sonra ne olduklarını anlayıp üzüldügümüzle kalıyoruz. Belki de bu şekilde gelişiyoruz ve tecrübeleniyoruz.

Konu sahibi, Allah sizin gibileri başımızdan eksik etsin.

Allah senin yengene sabır versin. Kıskançlığından napıcağını şaşırmısıın sen bence seni bi güzel dövsün o yengende aklın başına gelsinnn yengen çok bile dayanıyor sana.

ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

erkek evisiniz tabi yatak odasına kadar alacaksınız. hani zengindiniz yemedi mi 3,000 tl fazladan vermek. ahlak fakirisin sen.
biri bunun fake olduğunu söylesin ya. valla yengesine ne kadar üzüldüm bilemezsiniz

ben olsam bende istemezdim, yurt var sonuçta.
nasıl bir kıskanç bir insansın anlam veremedım.

heralde ailen yapacak düğünü, abin yapamayacaksa
hiç evlenmeyecek.

senın kıymetlı abin varsa, elin de kıymetlı kızı var!
sen neden kaynanalık yapma derdındesın? kimse sana bir şey demiyor dıye mı bu haddini bilmemezliğin?
iyiki senın gibi bir insanı gerçek hayatta tanımıyorum, rabbime şükürler olsun.

bende bir görümceyim, bu zaman kadar hiç bir şey demişliğim yok abımın eşine.
en ufak bir söz bile etmemişimdir.hatta en ufak bir şey olsa bana sorar, sormasına rağmen karışmam hiçbir şeye.
herkes haddını bılecek bence.

Son düzenleme:
Bir insan kendi karakterini bu kadar iyi anlatabilir.

Allah seni tanıyan,tanıyacak olan herkese sabır versin.

Son düzenleme:
ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

evlerden ırak Allah muhafaza böyle görümceyi düşmanıma bile vermesin istemem:26:
terbiyesize bak resmen yengesini aşağılıyor çok kıskanıyor belli abisini paylaşamıyor
aklından zorumu var anlamadım ki ettiği laflar nasıl çirkin öyle cahil olan sensin
insan seni dövse hırsını alamaz saygısızlığa bak:26:
yengen iyi etmiş senin gibi görümceyi evinde napsın adamı boşatırsın sen valla ailenden biri olsam utanırdım senden
benim görümcem melekmiş meğer bi daha şikayet etmicem tövbe

yazan uyanık vatandaşın hayal mahsulü tırıvırılarını beğenen arkadaşlar olmuş şaştım bu safsataları onaylayan insanlarda varmış

senin gibi görümce düşman başına

Son düzenleme:
cariye ne bee ... bu ne terbiyesiz uslup .. asıl sen kimsin ... bir kadını bu kadar aşağılıyorsun .... ne demek yani ... sanane ...seni mi ilgilendiriyor .. sen böyle yaptığın için yengende seni istemiyordur ... şu yaşında kalbin kötülükle dolmuş acıdım sana .... kendine gel .. bu fesatlıkla çok çekersin sen ....defolu çıktı diyecem diyor birde terbiyesiz ..bu konu nasıl kapatılmıyor anlamadım ..... ilk defa konu sahibine bu kadar kızdım ...

Son düzenleme:
hay ağzını seveyim:) ne güzel yazmışsın sen öyle:)

Yine mi sözlükçüler yoksa.

20küsür ziyaretçi var.

Allahım akıl fikir versin şöyle insanlara.

Abinin eşine karşı konuştuğun üsluptan şunu çıkardım:

Sana göre o abinin cariyesi,esas kadın sensin dönüp dolanıp yine sana gelecek.

Tüm eşyaları siz aldınız, o evin hanımı sensin abinin eşi aksesuar.

Abinnin eşiyle ailenin arasını açma peşindesin, sana göre defolu,çirkin ve fakir oysa sen olağanüstü güzel,zengin ve mükemmelsin.

Abini sen hak ediyorsun.

Üzgünüm ama bilinçaltında abine karşı sağlıksız duygular besliyorsun, kendin bile farkında değilsin,üniversiteyi o şehirde okumaktaki gizli amacın bile abinin karısını o evden sepetleyip onun tahtını elegeçirmek ve o evin hanımı olmak.

Yine mi sözlükçüler yoksa.

20küsür ziyaretçi var.

Allahım akıl fikir versin şöyle insanlara.

Ekşi bence kedi köpek doyursun, hayırlı işler yapmaya devam etsin. Barınaklara yardım etmişler Fatih Altaylı'dan aldıklaır tazminatla falan gözüme girmişti ama işte yapışkan entel ekşiciler hamurlarında var, acınacak haldeler de. Neyse...

Ekşinin günahını almayayım birde liseli ergen inciciler var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…