Ekşi bence kedi köpek doyursun, hayırlı işler yapmaya devam etsin. Barınaklara yardım etmişler Fatih Altaylı'dan aldıklaır tazminatla falan gözüme girmişti ama işte yapışkan entel ekşiciler hamurlarında var, acınacak haldeler de. Neyse...
Ekşinin günahını almayayım birde liseli ergen inciciler var.
Şöyle ekşiyi bir gözden geçirdim, bir tanesi üyelik almış burdan. Aramıza sızdığını, güvenimizi kazanmak için zamana ihtiyacı olduğunu falan yazmış :)
Kendisi burdaysa ve okuyorsa, ezikliğine acımak bile gelmiyor içimden. Klavye erkekleri pardon kadınları :)
Bir ekşicilerimiz eksikti.
Hoş geldiniz karı kılıklılar
Şöyle ekşiyi bir gözden geçirdim, bir tanesi üyelik almış burdan. Aramıza sızdığını, güvenimizi kazanmak için zamana ihtiyacı olduğunu falan yazmış :)
Kendisi burdaysa ve okuyorsa, ezikliğine acımak bile gelmiyor içimden. Klavye erkekleri pardon kadınları :)
Kadınlar kulubu diye bi konuları var. Burayla ilgili yazmışlar da yazmışlar. 1-2 tanesi burdan banlanmış bile :) Sanırım onun "acı" intikamı
Ama eğer konu gerçekse bu arkadaşın tedavi görmesi lazım acilinden. Bu nasıl bir kıskançlık, bu nasıl bir bencillik ve bu nasıl bir karşısındaki hor görme aşağılama. Anaaam çok fena. O zavallı yengenin suçu abiyi sevmek ve yurtta kalsan daha iyi olur mu demekti. Allah senin gibileri benden ırak, Allaha yakın etsin...
Hı hı şimdi o konularını okuyordum ben de. Bazılarına gerçekten kahkaha attım, dışardan bakınca nasıl görünüyormuşuzKocişlerimizden bahsetmişler
Neyse konuyu dağıtıyor gibi olmayayım, umarım bu konu da fazla uzamadan kapanır. Yoksa şu konuyu bdvnin top 1inde gördüğüm sürece pcyi komple kapatasım geliyor
Konuyu okuyunca ben mi görümce değilim acaba dedim. Hani görümcelik vasıflarımı yapamıyorum diye de düşündüm yani
Abiye bu kadar aşırı bağlılık hastalık hatta bir yerde yazmış. Utanmadan bile geceleri abimle yatıyor, koynuna giriyor.Yok yaa kesin sahte hemde en dibinden ekşi bir konu bu :121:
Kız kemancı keşke senin gibi görümcem olsa.
Spora gitmeye gerek kalmaz kız twister yapardım böğründe
Kız kemancı keşke senin gibi görümcem olsa.
Spora gitmeye gerek kalmaz kız twister yapardım böğründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?