Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Kafayı sıyirmis bence bu psikolojinin başka bir açıklaması olamaz.
Bırakın insanlar mutlu olsun.
Bu kadar kin insanın kendisine zarar.

Şöyle ekşiyi bir gözden geçirdim, bir tanesi üyelik almış burdan. Aramıza sızdığını, güvenimizi kazanmak için zamana ihtiyacı olduğunu falan yazmış :)

Kendisi burdaysa ve okuyorsa, ezikliğine acımak bile gelmiyor içimden. Klavye erkekleri pardon kadınları :)

Bir ekşicilerimiz eksikti.
Hoş geldiniz karı kılıklılar

Son düzenleme:
ben seni anladim kardesim senin feci piskolojik sorunlarin var
kusura bakma ama Allah annene babana sabr versin.. malum buyuk ihtimalle bir e$ olamayacagin icin kesin annen ve babanla kalicaksin asil onlara aciyorum ben
abin kurtulmus tebrik ederim onu :)

Kadınlar kulubu diye bi konuları var. Burayla ilgili yazmışlar da yazmışlar. 1-2 tanesi burdan banlanmış bile :) Sanırım onun "acı" intikamı

Ama eğer konu gerçekse bu arkadaşın tedavi görmesi lazım acilinden. Bu nasıl bir kıskançlık, bu nasıl bir bencillik ve bu nasıl bir karşısındaki hor görme aşağılama. Anaaam çok fena. O zavallı yengenin suçu abiyi sevmek ve yurtta kalsan daha iyi olur mu demekti. Allah senin gibileri benden ırak, Allaha yakın etsin...

bu konu kesin fake
aklı başında hiçbir görümce gelinlerin bu kadar yoğun olduğu kk de bu üslupla derdini yazmaya cesaret edemez
gerçekse de canım sen git bir tedavi ol bu ne hiddet ne kibir
gelininize Allah yardım etsin

sen nası bişeysin yaaa!!!!abinin eşi olsa olsa evin hanımı abinin başının tacıdır aksesuar yada cariye değil o kızın yerinde olsam bırak evi trabzon il sınırından bile sokmam seni

Hı hı şimdi o konularını okuyordum ben de. Bazılarına gerçekten kahkaha attım, dışardan bakınca nasıl görünüyormuşuz Kocişlerimizden bahsetmişler

Neyse konuyu dağıtıyor gibi olmayayım, umarım bu konu da fazla uzamadan kapanır. Yoksa şu konuyu bdvnin top 1inde gördüğüm sürece pcyi komple kapatasım geliyor

canım sen bi doktora görün bi baktır kendine senin beyin terk başka bi açıklaması yok bunun.ya da abine olan kardeş sevgisini aşkla karıştırmışsın senin durum iyi değil. bi de dikkat et yengenin artık sabrı taşarsa kimse seni o kadının elinden kurtaramaz

Allah düşmanıma senini gibi görümce vermesin. Valla şu yaptıklarının binde birini bana yapsan senin o bacaklarını kırar müsait bi yerine monte ederim. Cariyeymiş. Sen kendini ne sanıyorsun ya hangi ülkenin prensi abin? Görümcen olacak insan ne kadar iyi kalpli bi kadınmış ki siz hala yaşıyorsunuz.

Konuyu okuyunca ben mi görümce değilim acaba dedim. Hani görümcelik vasıflarımı yapamıyorum diye de düşündüm yani

Abiye bu kadar aşırı bağlılık hastalık hatta bir yerde yazmış. Utanmadan bile geceleri abimle yatıyor, koynuna giriyor.Yok yaa kesin sahte hemde en dibinden ekşi bir konu bu :121:

Sahtedir diyemiyorum, benim de bu kadar olmasa da böyle sorunlu bir görümcem var. Kendisinin değil yüzünü görmek, sesini duymaya bile tahammül edemiyorum

Eşimin evde olduğunu bildiği zamanlarda özellikle mesaj atıyor gel yemek yiyelim çay içelim falan diye. Sadece abisini davet ediyor :) Tüylerimi diken diken ediyor böyle insanlar. Rabbim ıslah etsin başka birşey diyemiyorum.

..........................................
Yok artık yaa sildim yorumumu.Ekşiciler durumu abartmışlar ama daha çok üye olup atılırlar artık ne diyim

Son düzenleme:
Ayyyy cok güldüm aksam aksam bu kız kafayı yemıs yoksa bu sekılde yazmaz sana kım bu sekılde konusma cesaretını verırkı.... Yazık sana

kız kemancı sen bi madalyayı hakettin..giriyorum sen çıkıyorum sen ..yaşıyomusun hala hu huuuu

Kız kemancı keşke senin gibi görümcem olsa.
Spora gitmeye gerek kalmaz kız twister yapardım böğründe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…