Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Senin gibi görümce düşman başına
Yengenin evi nasıl senin evin oluyor tapusu senin üstüne mi
Kardeşisin diye abinin mutluluğuyla oynamaya hakkın yok
Kıskançlığın bu kadarına da PES

anam anam bunlarda mafyalıkta var bak sen

yazık çevrendeki insanlara da yazık okuldaki hocalarına,ailene varsa da arkadaşlarına yazık... sahtesin belli ama bu kadarda atılmaz!!!! eğer gerçeksen onların hayatlarından uzak dur

Kız küçük kemancı abicin hergece yengene sarılıp yatıyor
O nooolcek peki:84:

kadın korkmuş yanına geleceksin diye tabi senin huyunuda biliyor ya atlamış işte ''yurt var'' diye. atlaması da normal yani. Allah korusun, kadıncağız yuvasından olacak.

ayrıca fakir olabilir,güzellik görecelidir abin sevmiş evlenmiş. tam bir sonradan görme gibi davranıyorsun.

size de nişanı silah zoruyla yaptırmadılar herhalde annen baban koskoca insanlar.

Umarım evleneceğin kişinin de ayyyyynı senin gibi bir kız kardeşi olur, sana aynen senin yaptığın gibi "görümcelik" yapar. Ben başka bir şey söylemiyorum sana.... Umarım, umarım....

ne zavallısın canım sen öyle ya yazık valla.. okuyunca inanamadım, içimden geçen kötü kelimelerin senin kendine özeleştiri yapmasını sağlamayacağını biliyorum oyüzden hiç onlara girmeyeceğim.

sana bir tavsiye vermek istiyorum ve çok ciddiyim: madem durumunuz da iyi ailenle konuşup MUTLAKA psikolojik destek almalısın. sadece abin ve karısının mutluluğu için demiyorum sen bu kafayla yaşarsan 3-5 seneye kendi kendini bitirirsin.

yol yakınken bi psikolog bul, sana şuan ihtiyacın yokmuş gibi gelebilir ama gerçekten ihtiyacın var, umarım dinlersin bizleri..

sen gerçek olamazsın ..gerçek bi kişi olsan, burdaki laflara dayanamazdın..
ya sinirlerin çelikten yada sen bi erkeksin ve bizle dalga geçiyosun ..:18::18::18::18:

Bence sensin fakir ,cahil.
Sen mi kazanddın aldın o evin eşyalarını.Ne terbiyesiz ,ahlaksız bir kişilksin bir de utanmadan açık açık yazmışsın insanları nasıl hakir gördüğünü.Senin gibi insanı hor greni heralde bende evime koymazdım.Sen de bir gün evlenirsen o muameleyi görünce vahhh bn ne yapmışım dersinBu genç yaşta bu aymazlık nedir,kendine çeki düzen ver.Yengen abin gibi iyi birini buluş,bu gidişle sen onu da bulamayacaksın!

tövbe yarabbim yaaa

biz huzurumuz bozulmasın diye çabalarız
kimileride huzur bozmak için çabalar

Allah akıl fikir versin

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

konunun gerçek olduğunu düşünmemekle birlikte eğer gerçekse,

doğru söze ne denir. şımarık yetiştiğin taa burdan belli. yengen tabiki de öle der :)

gülmekten öldüm kitty ile senin yorumlara.valla bu kız hasta .kafayı yemiş iyi yatarlarken durun benide aranıza alın demiyordur herhalde.saftirik kendini peri kızı sanıyor.

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

gelinimi tebrik eder alnından öperdim kızımı güzel tanımış diye..

zaten ben kızımı böyle yetiştirirsem oğlum onu evinde istememekte yerden göğe kadar haklı olur,bişey demeye yüzüm olmaz benim.

bence karışmasanız daha iyi olur sonuçta abinin eşi haksız duruma sen düşersin böyle yaparak abinide kaybedebilirsin bu kadar kin duyulacak ne yaptı sana yengen anlamadım

kızlar benim bir yakınımın kv si , birgün oğlunun evinde kaldığı gece korkuyorum yanınızda yatabilir miyim demis
Allah ım sen büyüksün bizi böyle insanlardan koru , şuan bekarım benimde bi tane görümce adayım var inanın korkuyorum . Bende görümceyim ama abim mutlu olsun ben dışardan el gibi bakiyim isterim karışmam gereken şeylere bile karışmam herkesin kendi mutluluğu. Bence aileler ikinci planda kalıyor. Eger ki konu sahibi fake değilse kıskanç sorunlu bir insan. Abimle sinemaya gittik o evde temizlik yaptı diye nasıl mutlu olur. Nasıl evin bir objesi kabul eder. Bu nasıl bir cürret . Yasak olmasa ceza alacağımi bilmesem inanın söylemek istediğim çok şey var. Arsızliğin bu kadarı, geline sabırlar diliyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…