Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

yazık ya acıdım sana okurken nasıl zavallı sevgisiz kıskanç birisin sen, sen kimsin ki abinin sevip aldığı birine cariye diyorsun fakirse ne olmuş bu seni onun sahibin mi yapıyor , orası onun evi senin değil abinde ONUN çatlasanda patlasanda ,kemancı hanım bence abin her gece yengenin koynunda yatıyor ya bu da sana yetiyordur zaten :)

acaba senin oedipus complexin Abinmi oldu?
Eyer gercekden abini seviyorsan, mesut ve bahtiyar olmazsını istiyorsan,
onun eşi olan yengen ile iyi anlaşman gerekir.

Unutma bir erkeye en yakın olan kişi karısıdır. Lakin onun koynuna girer onun ellerinden yer ve bakışlarında huzuru bulur. Eğer anlattığın kadar çirkinse, ki sanıyorum bu senin çirkinliğin, ozaman sen coktan kaybetmişsindir. Abi'n onun aldatıcı büyüsüne kapılmış bile.

Zaten benim demek isteyebilecegim hersey yazilmis. Sunu eklemek istiyorum. Benim param, benim evim deyip duruyorsun da, sen mi calistin da kazandin? senin mi cebinden cikti cikan? anan baban yapmistir, sana mi dustu hesabini sormak onlar dururken, saygisiz?

Seni kapinin onune koysalar acliktan geberirsin. Daha neyin artistligini yapiyorsun sen!

Sabancı ailesine mi mensupsunuz, herkesin yaptığı gibi düğün yapmışsınız işte, duyan da istanbulda yalı aldılar zannedecek :S

hahahaha vallahi bir an öyle zannettim
konu sahibi cok terbiyesizsin cooook
'abimi ben verdim' demissin ona cok güldüm kusura bakma

Tövbe Estağfirullah! kınamak istemiyorum korkuyorum başıma gelecek diye de bu kadar terbiyesizlik olmaz ki
her şey söylenmiş zaten pek birşey diyemeyeceğim

yengende evliya sabrı varmış resmen.
allah düşmanımın başına vermesin senin gibi görümce.
şimdiye kadar söylenen her şeye katılıyorum umarım yorumları okuyup iyi bir ders çıkarırsın.
seni evinde istememekte çok haklı, eğer bir gün evlenipte senin gibi görümcen olursa çok pişman olursun.
en çokta o evin aksesuarı demene şaşırdım

nezaman bir kullanici isminin arkasinda iki sayi görsem 'aha bu berceste' diyorum artikin, tirladim galiba

keşke abinle sen evlenseydin

toplumca kabul edilemez duygular taşıyor olabilirsin abine karşı

ay bu kk enlerine girsin seneye bu konuyu seçelim

Konuyu eşime olduğu gibi okudum eşimde ''çocukluğundandır'' dedi. Büyük ihtimalle abinde bu tavrını çocukluğuna cahilliğine veriyordur. İnşallah kendini daha fazla rezil etmeden büyüklerin işine karışılmayacağını öğrenirsin. Düğünü yaptıysa anan baban yaptı görende sırtında yük taşıdında abini everdin zanneder. Kusura bakmada bu akılla gidersen seni anandan babanda başka kimse çekemez ki bu kadar hakaret yağdırdığın yengen hiiiiç çekmez...

Böyle görümceyi Allah düşmanımın başına vermesin. Bu şekilde hakaret etmeye hiç hakkın yok. Hem evini döşedilerse ailen döşedi sen mi kazanıp para verdin. Hoş insan olan para vermiş olsa bile lafını etmez. Gerçekten bu konuya çok sinirlendim. Ne demek cariye. Sen kimsin ki. Hem şunu da söyleyeyim Allahın hiçbir kulu çirkin değildir. Öyle büyük konuşma yarın ne olacağımız belli değil. Yengen için çok üzüldüm inşallah abin falan farkına varır seni evinden uzak tutar. Adamın yuvasını yıkacaksın ya bırak artık evlenmiş hayatını kurmuş o mutlu. Sen de git yurtta kal kendi hayatına bak insanların hayatını mahvetme. Yok neymiş ailesinin yanında rezil etmişsin sen öyle san asıl rezil sensin. Neyse daha fazla yazmayacağım sinirlerimi bozdun gece gece.

daha o kadını bile tanımadan onu savunuyorsun
artık hiçbir şey demiyorum
bazıları abin onu daha çok seviyor falan demiş
cidden saçmalamışlar

kemancı kabullen artık abin karısına çok aşık onu çok seviyor ve sende bunun hazımsızlığını yaşıyorsun
hatta annen babanda gelinlerini seviyorlar memnunlar bu yüzden komplekse girmişsin
unutmadan o evde misafir olan gidecek olan sensin sahip olan ise YENGEN
bir söz vardır bilirmisin ''Allah baba evinde değil koca evinde varlık versin'' derler çünkü baba evi geçici koca evi kalıcıdır...
yengende kalbi güzel bir insanmış ki Allah rahat edeceği varlıklı bir yer nasip etmiş
tek şansızlığı senin gibi şımarık görgüsüz edepsiz bir görümcesi olması
bide bizim buralarda bu kadar para mal mülk eşya delisi olana çok övünenlere sonradan görme derler bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:
bu kız abisine çok düşkün belli kıskançlıktan neler dediğinin farkında değil. Ama daha fazla ileri giderse abisini kaybedecek yazık. O ne laflar yaa aksesuarmış fakirmiş. Acaba sen nasıl biriyle evleneceksin hadi bu gelin ya senin kocanında durumu olmazsa nolacak.

Ne asagilayici cumleler kurmussun

Hos degil

İnsan ettigini buluyor emin ol

Daha bekarsin

Sende evleneceksin

Bence ileri gitme abinide kaybedersin

Allah yengenede sabir versin

saçmalıgın böylesı..abisini kıskanan ergen görümce sendromu..evi onlar almıs takıları onlar takmıs abısı kültürlü gelin çirkinmiş..herseyden önemlisi sen de azıcık ınsanlık olsa yaptıklarınızı kızın basına kakmazsın..o evde senı ıstememıs olabılır ne yanı abınlemı oturucaksın onlar evli bu gercegı biran önce kabul et bence.kac yasındasın sen 15 16mı..hayret bişi ya birde burda konu diye hiç utanmadan acıp dert yanıyorsunuz.ayıp ayıp..kıskanclıgından ne yaptıgını bilmiyosun baskasına b.k atma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…