Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Vah yazık sana...hiç işin gücün telaşen kalmadı bu kadarmı boş yasıyosun hayatı..hayalini kurdun,oturdun düşündün olmayan bişeyler yazdın ve şimdi boş olan bir olay üzerine odaklanmış durumdasın ve yüzlerce kişinin vaktini boşa alarak hakka girdiğin gibi allahın yarattıgı bir bedene 'imalat hatası'diyerek küstahlaşıyosun..

sen nesin! cidden insansan eğer ben insan olmak istemiyorum artık..yazık bu kadarmı bozulduk...

ba$ligi ve yazilan 66 sayfayi gorunce dedim cümbü$ var içerdee
hastamisin kizim sen, hastaysan git tedavi ol
gorumce deilmisin sen gorumce demesine niye kiziyorsun ki , senden gorumce olmaz hatat gorumcuk bile olmaz , senden bi cacik olmaz
millet 18 ya$inda evlenip anne oluyor hiçde çocuk deilsin sen,arsiz edepsizsin o ayri
kadin kotu bi$ey dememi$ki , sen evlen seninden beter gorumcuk belasi bulsun senide gor anyayi konyayi
gece gece sinirlerimi ziplattin
benim karde$im kariisyla karakolluk oldu ben aramadim bile , sonra bari$tilar nasilsa :))
onlar anla$amasa bile seni baglamaz , ama bal gibi anla$iyolar sen derdine yannn

benım bu kızı dövesim var kimler bana katılıyor acaba..bu kızın yengesı olsam ibreti alem için paralarım valla..

yahu böle tiplerlere cevap vermeyin böyle saygısız insanlara birşey yazmayın! yengen şımartıldığını sölemiş az demiş, bide koca kız ya hiç dayak yememişsin belli Allah böle insanlardan korusun. neymiş onlar almış herşeyini falan filan senmi ödedin parasını sana ne oluyor abin memnunsa sana ne düşer bilirsin

bir insan bu kadar cahil, terbiyesiz ve hadsiz olamaz.

dua et de güzelim yarın bir gün fakir bir aileye cariye olarak giden sen olmayasın.

gelininize aksesuar cariye derken
dikkat et bu kafayla bir masaya meze olma
madem bu kadar ucuz goruyorsun el kizini

15 gün evvel neden kötü insanlar beni buluyor diye bir konu daha açmışsın.
Birde öğretmen olacakmışsın.
Bu kadar kötü düşündüğün için kötüleri çekiyor olabilir misin.
Bence arın ve kıskançlık fesatlık gibi seni kemiren duygularından kurtul.

Ben şiddette karşıyım ama seni bir temiz dövmek lazım evire çevire..
İnşallah konu uydurmadır,cunku senın gb bır ınsanın var oldugunu bılmek bıle yasama sevıncımı alıyor ..

Bu ne kibir böyle, bu ne densizlik böyle, çok Ayıp. Yazdıklarının Elle Tutulur Hiç Bir Yanı Yok. Eskiden Böyle kasılmalar Kız Tarafında olurdu Ama şimdi Erkek Tarafında var. Ne Yani Siz çok Mu mükemmelsiniz, Hangi Zadelerdensiniz. bu Yaptıkların Dönüp Dolaşıp Seni Bulur Mutlaka. kimbilir O Kadında Sana Beddua Ediyordur. Bana Yaşattıklarının Aynısı Yaşa Diye. Emin ol Yengene Yaptıklarının Aynısını Yaşamadan Ölmezsin. yapma Kızım. Günahtır. Allah Katında Her canlı Değerlidir. Biz Aldık Ettik Bunlar Çok Çirkin. Alacaksınız Tabi. almazsanız Ayıptı. Iki Insan Yuva Kurmuş Çomak Sokma. Sonra Çok Pişman Olursun. Annenler Bugün Var Yarın Yok. Başın Sıkı,tığında Ilk Kime Koşacaksın Tabi ki abine Dolayısı Ile Yengene. bence Onu Kabullen Artık Ve Onunla Bişiler Paylaşmaya Çalış. Belki De Senin Düşündüğün Kadar Kötü Değildir Ha....

bunu buraya neden açtınki parcalıcaklar şimdi senı bencede haklılar ALLAH ruhu güzel insanlarla karsılastırısn diyorum sinek küçük ama mide bulandırır sen bu evlılıgede zarar verırısn hatalısın hemen kıbırınden hırsından fesatlıgındna kurtulll yengenle aranı düzelttt zaten 18 yaısndasın 5 sene sonra farklı düşüneceksın bu yasda bu kadar hırs sasırtıcı gercekden kötülük yapamk için mılyonlarca sebeb bulabılırız ıyılıkdne yana ol ınan hayatda daha önemlı sorunlarla karsılastıgında ne kadar gereksız seylerle ugrastıgını göreceksın

Saskinlikla okudum, hatta yazdiklarin komigime bile gitti diyebilirim.
Güzelim, kendine gel abini seviyosan kaleyi icten fethetmelisin yengen dedigin kisi o evin hanimi
ve bilmelisin ki erkeklerin cogu haniminin sözüne bakar, kapis ?

Konu sahibi yarın öbür gün sende evleneceksin,allah senide senin gibi biriyle karşılaştırır inşallah..
yaptıkların söylediklerin çok ama çok yanlış,allah yengene sabır sanada akıl fikir versin ..

senin abinin evinde kalmayı düşünmen hata anladık 1 2 hafta kalınır da sen resmen yaşamaya getirmişsin lafı. ayrıcada sen o evde misafirsin artık sen gideceksin senin ailenle yengen oturacak senin ne haddine düğün takısını sormak heralde alıcak sizinkiler eşyaları kız tarafımı alacaktı sen evlensen evi senin ailenmi düzecek.sen bikere saygılı konuşmayı öğren

Bu tavirlari yasina verenleri, cocukluk, kucukluk, ergenlik diye gorenleri anlamiyorum. Kardesim 5 yasinda cocuk degil ki bu, 18 yasinda kocaman kiz ya! Sanki buyuyunce bu yaptiklarini hatirlamayacak, kucucuk bir cocuktan mi bahsediyoruz? Bu yasta insan iyiyi kotuyu bilir, yaptigini dusunerek yapar, bebe caglari coktan gecmis. Bunun yasinda harikalar yaratan gencler var, hic mi 18 yasinda olmadik bizler? 18 yasinda ama kafa yok, dusunmuyor, anlamiyor. Zeka olarak kucuk cocuk tavirlarinda. Ama onun disinda yasi kucuk filan degil. Bu tavirlari normallestirmesin kimse yani. Buyuyunce anlar, utanir filan diye birsey yok. 18 yas akli artik daha fazla buyumez, olgunlasir o kadar.

Senin o yaaaaa diyen ağzına iki tane çarpasım geldi.
Sen ne terbiyesiz ne saygısız ne kıskanç bi insansın.
Sen kimsin ki o yayık ağzınla herkese çemkiriyorsun.
Sen mi aldın evi? Sen mi ödedin mobilya parasını?
Ailen yapmış etmiş sana laf etmek mi düşer ki zaten seni kimse kaale almaz bile:)
Belkide almadıkları için bu hırs bu fenalık:))))
Sen yengene cariye köle sıfatlarını yakıştırıyorsunda sen kimsin?
kimliği olmayan şahsen insanlık namına bir şey taşımayan bi et parçasısın bana göre.
Neden çünkü normal bi insan orda yazdığın şekilde konuşmaz ve davranmaz.
Kadın haklı seni evinde istememekle ben olsam seni evden içeri bile sokmam.
Böyle insanlara deli olurum al bak yine delirdim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…