Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Gerçek misin sen, ben anlayamadım...

Gerçeksen, abinle ilişkin -en azından senin zihninde- başka bir şeye dönüşmüş, dikkat et, destek al bence. Bana basit bir kıskançlık gibi görünmedi.

Ailene de yazık, JRın Türk, dişi ve en kötüsü de genç versiyonuyla yaşıyorlar garipler :18:

Valla canım benım sen ne kadar tepınırsen tepın su anda abın onunla evlı, her gece onun koynunda yatıyor, hayatını evını onunla paylasıyor. Sen anca oturdugun yerden kudur hahahahayy.
Senın gıbı ufaklık anca mıde bulandırır fazlasını kımse takmaz abın bıle :)

her ne kadar abım sahıp cıkmıyor desede yakın zamanda patlatırlar bır bebek gorursun sonra anyayı konyayı. Oohh yengen sefasını sursun ne guzel yenı gelın mıs gıbı herseyı yenı. Allah tamamına erdırsın bır omur boyu mutlu olsunlar ınsallah. Sende gıt baskasının ayagına dolan!!!!!

Madem cok varlıklısınız nıye abının kumesıne tanısasınkı gıt kendıne bır saray yavrusu tut trabzonda.

Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

Baska yorumlari okuma firsatim olmadi.Konu 60 kusur sayfa olmus ama senin gibi kotu fikirli kotu zikirli bir insanla ayni evi paylasmak isteyen varsa getirin alnindan opmek istiyorum.

Ay çok hızlı okumuşum bunları es geçmişim
Ben yengenin babası olucam ve sen beni arayıp "kızınıza para döktük defolu çıktı gelin alın " diyeceksin.
Sana direk hakaret davası açardım
Ve şart koşardım annene babana.Kızınızı susturun değilse kızımı alacağım sizlerden derdim.
Yazık yengen çok çekiyor senden :26:
Fakir..dedikoducu...çirkin...Laflarına hiç girmek istemiyorum
Fakir olabilir ama hiç değilse kişiliksiz değil ağzından çıkanı kulağı duymayan bir tip değil değil mi ama

Nice fakirler gördüm üstünde elbise yok ama adam gibi adam...
Nice zenginler gördüm üstünde elbise var ama gel gör ki adam değil

şoktayım bu ne biçim bir üslup farkında mısınız o sizin abinizin eşi!!inanamıyorum ya bir de neden boşanmalar artıyor diye tartışırlar al sana neden.Allahtan ki abin ve ailen senin bu saçma sapan düşüncelerine katılmıyor.her ne kadar cahil diye nitelendirsen de bu yaptığın ve yazdıkların emin ol daha cahilce.sen de evlendiğin zaman böyle senin gibi bir görümceye düşersen anlarsın o kızcağızı çok üzüldüm..

abinle yengen yeni evli tabi ki başbaşa olmak isteyecek haklı değilsin canım güzel değil dedin sen ne kadar güzelsin ki ayrıca abine güzel geliyor sen hangi çağda yaşıyorsun ki artık sığıntı gibi yei evli çifte gideceksin ayrıca yengen çok doğru demiş yurt var diye yengenin işi gücü yokda sana mı hizmet edecek kocasıyla başbaşa takılacak kıskançlıktan başka bişi değil seninki artık abinin önceliği karısı sonra anne bbaba kardeş sıranı ve haddini bil otur yerine ayrıca bak sen yengeni aksesuar olarak görüyorsun bir gün seni de aksesuar olarak görebilir ler

Yengen de kesin sana bayılıyordur.

Sen de para olduğu halde fakir diye küçümsediğin yengenin içinde ki insanlığın gramı bile yok.

Abin ile yengen hemencik çocuk yaparlar inşallah .
Senin sonunun geldiği andır o zaman
Bebeklerine de p.. dersin Allah bilir.
Çocuk başkasından bile dersin sen :26:
O zaman abin hiç durmamalı direk sokağa atmalı seni :26:
Başka iflah olmazsın sen üzgünüm...:26:

kizlar kendi kendimize yaziyoruz, konu sahibi kayiplarda...
sayfalarca yaziyoruz ama onun umrunda oldugunu sanmiyorum.

icinde bu kadar nefret barindiran birine ne desek bos zaten.

bu konuyu açan kızın cahilliğine vererek kötü bir şey yazmak istemiyorum
ama buradan edepli olmasını, haddini bilmesini, başkasının işine burnunu sokmamasını, abisinin yuvasının huzurunu bozmamasını, kötülük edenin bulacağını söylemek isterim
yoksul olmak ayıp değildir ama bu yazdıkların ve yaptıkların edepsizliktir
yoksulluğun da kime ne zaman geleceği bilinmez
aklını başına topla, bu abes davranışlarından vazgeç

ayrıca sen yengene danışmadan sizde kalırım diyorsun, o sana nazik cevap veriyor, yine de sen kızıyorsun
evlenince anlarsın

üstelik kimsenin tipini yargılamak sana düşmez, Allah yaratırken sana soracak değil

Son düzenleme:
alla allaaa bu ne şidddet bu ne celal.... kıyamet koptu, kopuyordu, kopmadıydı...aslında dünya kıyamet yeri gibi....herşey birbirine karışmış, analar babalar susuyor, çocuklar atıp tutuyor...özgür, cesur, özgüvenli nesiller yetişsin derken kantarın topuzu mu kaçtı ne...sonumuz hayrola...

yorumlara şöyle bir göz attım bu kız gerçek olamaz bnce kafadan uydurdu.yani gerçekse durum daha da vahim yengesi için çok üzüldüm bnde de var böyle bir ibretlik görümce ama hakkını yiyemem o bile bu kadarını yapamaz!!

Eski konularının birinde yazmış "karşıma hiç düzgün biri çıkmıyor " diye.
Sen yamuk olursan karşındakilerinin düzgünlüğünü farkedemezsin elbet

arkadaşlar konu fake çünkü başka açtığı konularda üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum diye yazmış

aklından zorun var herhalde senin laflara bak yahu! cariyeymiş de aksesuarmış da.. sen kimsin ki dış kapının dış mandalı! ayrıca abi verilmez, giyinip kuşanıp kıza talip olur kız verilir. abin istemiş almış, annenin babanın kıza bir sözü yok sana ne oluyor ki? ailen ergenliktesin diye sana seslerini çıkarmıyorlar belli ki ama saygısızlığı ele almışsın. adetlerden fln da pek haberin yok düğünü erkek tarafı yapar, takılan takılar kadınındır. senin haddine mi düştü o soruyu sormak.. senin gibisi düşman başına. sen benim görümcem olucaksın seni gebertirim ben bırak evime girmeyi sokağımdan geçemessin. çok terbiyesizsin hem de çok.

Allah seni alacak olan adama yardım etsin he bide olurda bu huyda seni alan bahtsız çıkarsa düğününü sakın ola erkek tarafına yaptırma sonra kendi evinin aksesuarı falan oluverirsin ne de olsa etme bulma dünyası..

doğru olmadığına sevindim. öyle bir görümce düşününce bile sinirim zıplamıştı
bu aralarda fake konular moda oldu

işi gücü yok kocasızlık başına tak etmiş o yüzden kendine uğraş edinmişş yazıkkk ama ya çok acıdım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…