Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Babanın arkadaşı doğru söylemiş sen bu kafa ile gerçekten "basit bir öğretmen" olursun.

Öğretmenlik kutsal bir meslektir, çoçuklar öğretmenlerini örnek alır.

Ders; görümcelik

Konu; yengenin yuvasını bozmak.

Senin arkandan gelecek nesilin vay haline.

eğer yazdıkların doğruysa seviyesizlikten ve basitlikten yıkılıyosun!! sen kimsin ki yengene "aksesuar" "cariye" "fakir" diyebiliyosun! belki ailenin parası var ama sen insanlığını kaybetmişsin.. ve yengen seni evine kabul etmemekte sonuna kadar haklı sen kadının evini kurutursun.. abin evlenmiş ev hazırlamışlar eşya almışlar ve sen bunların hesabını tutmuşsun yazık çok yazık.. seni uzaktan yakından ilgilendirmeyen konular.. kıskançlık bir hastalıksa sende en üst seviyede malesef..
bence kendine uğraşlar bul hayatına başka renkler kat. Milletin huzurunu kaçırarak bi yere varamazsın.. Ailenden kimsenin sana tepki göstermemesi seni çok sevdiklerinden değil yaptığın hadsizlikleri,terbiyesizlikleri ciddiye almayıp önemsemediklerinden diye düşünüyorum.
umarım içindeki bu pis duygulardan düşüncelerde arınır kendi hayatını yaşarsın..

Bu ne hadsizlik ya . Konuya inanmiyorum ben gercek olamz yani . Nasil bi insan bu kadar .. Neyse sen Allahin yarattigina imalat hatasi diyemezsin sen kimsin ?

Dayaga karşıyım ama emin ol sen sopalıksın .. Nedir bu konuşmalar ??
Sen gelmiş arkasından konuşmuş olmuyor musun burda bu ne ayıptır ya ..
Abin sevdi aldı sanane .. Nasıl diyebiliyorsun fakir ! Üstüne dedikoducu ve cahil .. Sen bu konuşmalarınla gösterdin zaten ne kadar kişilikli bir insan oldugunu ..
Yazık sana ve senin gibi zihniyette büyüyenlere çok yazık çok .. Çevremde çok var böyle şımarık ve hadsiz .. Ülkemizi sizler mi aydınlatacaksınız pes!

Sen eğer fakeysen herşey bi uydurmaysa bu zihniyettekilere gitsin benden bu cevap ..

Son düzenleme:
Büyüyecek anne olacak kayınvalide olacak değil mi .. Herkesin bi geçiş dönemi oldugu gibi..
Gerçekten üzüldüm sana senin gibi kafalar yüzünden .. gelin .. kaynana .. görümce .. kavramları çirkinleştiriliyor .. Çünkü sizler oluyorsunuz böyle ..
O konuşma tarzın ne bileyim çirkeflik bu yaptıgın !
Tam bi cadısın

Ahh ben senin yengen olcaktim varya o zaman yenge ne demekmis gorecektin ya hadi neyse

Kızlar konu fake olsa bile siz değerli yorumlarınızı eksik etmeyiniz hayır ben gerçekten çok sinirlendim ..Yokmu sanki bunu gibiler ..
Dolu var dolu .. Tam sopalık Allahıma

Bunun zihniyettekiler denk gelirde okur inşallah bu yazdıklarımızı ..

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

tam bir yeşerememiş beyinsin
ben sana anlayış falan göstermem bazıları gibi yaşın 18 ben 18ken de gayet aklım basındaydı ..
uyan be uyan acınacak halde olan yengen değil sensin sen bunu burda millet kafana kakıyor hala anlamadın mı
neden biricik yengeni terketmedi o zaman senin çırpınışlarına rağmen o onun koynunda huzurlu ve mutlu sen istediğin kadar parala kendini ..

püffff şu yazdıklarına bı bak allanı seversen yaşın kac başın kaç ınsanların evlılıgıne bu kadar burnunu sokuyosun??? bıde unıversıte okuyosun ogretmen olcaksın yazık valla cok yazık

en sevdiğin varlığı elinden aldı öyle mi??
yengesine böyle yapan gelinine neler yapmaz
amannn,Allah o garibanı şimdiden korusun!!
dua et de seni oğullarına yatak partneri olarak gören bir aileye gelin düşme..
gerçi hakediyosun ama...

hem çirkin hem kültürsüz,abin o kızın nesini sevmiş???
20 yıl seninle aynı evde yaşayan insan , karşısına kim çıksa melaike zanneder zaten!
Allah senin şerrinden korusun..
ayrıca abin senin gözyaşlarına dayanamaz,kabul
pekiiii biricik karısının gözyaşlarına aldırmazlık edebilir mi???

kabul et ki sen sadece küçük uyuz kızkardeşisin,o ise her gün koynuna aldığı,saçlarını okşayan kadın....Bu bir yarışsa senin onu geçmene imkan yok
acınacak haldesin...

Sen yengen olacak o kadindan nefret ediyorsan biz kk'u olarak senden nefret ediyoruz!!

Kızlar bırakın şu kendını begenmiş beyinsizi bunun gibi bi arkadasım vardı şımarıkmı şımarık abilerini deli gibi kıskanan kendini çok hacımlı zanneden ama sonuc olarak abisi onun hiçte sevmedği bi kızla evli ve cokta mutlu.haddini bilip oturdu kösesine.bununda yakındır.tam bi görgüsüz bişey üstelik yatakodasını bız aldık vs gibi seviyesiz cahilce konusmalar :) yengen cokta dogru soylemıs acayıp sımartmıslar bebem seni :) sen nasıl bi görümceysen sanada aynen öylesi denkgeliyor yengeme bayılırım dıyemem ama saygıda hiç kusur etmem oda bana karsı öyledir.suan kendı görumcemdende aynı saygıyı görmekteyim..

yengene değil de sana üzülüyorum niye mi;
eden buluyor ve gün gelir devran dönüyor..kinin, nefretin her geçen gün seni yeyip bitirecek..Onlar her mutlu olduğunda sen, içindeki pisliğinle boğulacaksın..saplantılı düşüncelerin beynini sürekli kemirecek..aslında sen yengene değil kendine yapıyorsun...gerçekten acıyorum sana..ya aklını başına topla, yengenden özür dile ya da canının yanacağı günü bekle..
yengeni kıskanıyorsun bariz belli ama senin yerin ayrı yengenin yeri ayrı önce bir bunu kabullenmeye çalış ve kıskançlığın nelere yol açabileceğini düşüncelerinle anlayabilirsin..inan yengene bir şey olmaz, olan sana olur..kafayı yersin, çevrende kimse seni istemez..aslında bunları yazmak istemezdim şimdi sen, buradaki yorumlardan dolayı yengene iyice takarsın ama artık kendini toplaman lazım, davranışlarını sağlıklı bulmuyorum..Allah yardımcın olsun..
Ayrıca biz söz var çok beğendiğim ve paylaşmak istediğim ; "canı yanan sabretsin. canı yakan da canını yanacağı günü beklesin.." anlayana..

seni elime alıpp evire çevire dövesim geldi sen ne hadsiz bişeysin böyle yengen gerçekten çok sabırlıymış ben olucam kimse alamazdı seni elimden....ayyy nasıl sinir oldum yaa terbiyesiz şımarık şey seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…