Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

canım yengene ayıp etmişsin bence, çok saygısızca davranmışsın.. yengen yine büyüklük etmiş bir şey dememiş ben olsam napardım bilemiyorum

ilk defa bir konunun fake oldugunu dusundum .

bu konunun gerceklılıgıne kesınlıkle ınanmıyorum .

sırf dalga gecmek buradakı uyelerı cıldırtmak ıcın

acılmıs bır konu .baska da bırsey degıl

anlatılanlar tamamen hayal ürünü

inşallah o son dediklerini yaparsın konu sahibi
ama olaylar büyümeden mutlaka sayfaya yaz da takip edelim akşam haberleri;
samsunda abi cinnetine kurban giden zavallı kız olaraktan...

Şaka bir yana cidden bu söylediğini yap da inceldiği yerden kopsun artık olay,yengenin esaslı bir nedeni olsun artık seni istememekte!
abin de ağzını açıp 'gık karıcım' diyemesin konu sen olunca

Kusura bakmada kimse kendini sana beğendirmek zorunda değil valla yengen güzelmi çirkinmi bilmiyorum ama çok sabırlıymış sanane ya düğünde takılan altınlardan benimde kardeşim var evlenen utanıpta sormadım ayrıca düğünü sene cebinden mi yaptın evi senmi dizdin anne babası yaptı abinin ki bu görevi sanane valla yengene helal olsun h adsizliğine saygı göstermiş hanımefendi davranmış ben ister 15 ister 35 sabredemezdim abinde yengen gibi hanımcık bi kızla evlendiği için gerçekten şanslıymış

Konu sahibi yukarıda yazılanları okuyunca çoook güldüm ya sen ezik bi ergensin.
Yengen hem fakir hemde çirkinmiş ya hani sen öyle diyorsun ya demekki yengenin gerçekten mükemmel bir karakteri varki abin onu kendine eş olarak seçmiş. Sen kendi haline yan. Yengen o evde bir güzel oturur o takıları da çatır çatır yer, o çok sevdiğin abinin gece bir güzel koynunada girer uyur. Sen psikopatsın gerçekten normal değilsin git tedavi ol.
Sen benim görümcem olacaktın ki o zaman görürdün dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman ülkeyi gerçekten terkederdin.
Senin gibi hastalıklı çocuğa ancak ne yazılır?
KISKANÇ KISKANÇ KISKANÇ :))))))))

konuyu yeni okudugumdan ilk bir kac sayfada yazilan cevaplari begenmekle yetinecektim ama dayanamadim.
Vallahi konu milleti cildirtmak icin acilmis gibi geldi bana da. "o ev benimmmm, sen bi aksesuarsin" diyorsun da, senin mantiginla yola cikiyorum, o ev nereden senin oluyor? Sen mi calistin da odedin evi? Sen mi taktin altinlari? Terbiyesizlik etme. O begenmedigin kadin abinin ailesi artik, anliyor musun? Benim benim diye hak iddia ettigin herseyde o da hak iddia edebilir. haddini bil!

Seni evinde istemiyormus.. Misafir gitmek baska, kalmak baska. Ayrica yazdiklarindan sonra seni sehrinde bile istemese kadina hak veririm.

Haddini bil ufaklik. Seni kim bu kadar simartmis bilmiyorum ama bu simarik tavirlarinla sen universitede dayak bile yersin. Akilli ol

Senin psikolojik sorunların olduğu için abin senin terbiyesizliklerine müsamaha gösteriyor. Bir gün elbet büyüyeceğini düşünüyordur. İkinci mesele de senin esas sorunun ne biliyor musun? Senin gibi bir karaktere sahip bir kıza aklı başında hiç bir erkek aşık olmaz, sevmez. Sana anca sapık dadanır manyak dadanır. Anladın mı? Bu yüzden sen hayatında kalabilecek doğru düzgün tek erkek olan abini deli gibi kıskanıyorsun. Abin seninle kardeşi olduğun için bağını terbiyesizliklerin yüzünden istese de koparamaz. Fakat sen asla yengen gibi sevgi dolu güzel bir evlilik yapamayacaksın. Abin gibi birini hayatına alamayacaksın. Seni karşılıksız olarak seven biri olmayacak. O yüzden adam ol ayağını denk al. 30'una gelir sana tahammül edecek kimseyi bulamaz hala abim abim diye ortalıkta dolaşırsın. Kız ailemizin parasını yiyor diyorsun. Gelin kocasının parasını yiyor güzelim. İstesen de istemesen de. Sen nasıl baba parası yiyorsun o da kocasının parasını yiyor. Üstünde emeğin olmayan parayla böbürlenmek seni anca palyaço yapar. Büyü çocuk. 18 yaş kafası değil bu.

Abisini kıskanan takıntılı kızları anlamıyorum acyip sinir bozucular. Hayır yani napıcaksın canım vitrinine süs mü ? ha bir de imalat hatası demişssin ya bence sen yengeni cook kıskanıyosun bundan adım gibi eminim. yengen iyi bile dayanmıs sana. kapının önüne koymadgına dua et. yakında abini bile kaybedersin bu takıntılarınla emin ol neden mi ? Sinirine dokunabilir ama abinin dünyası YENGEN ..... Hani aglarım sızlarım diyosun ya işte o timsah gözyaşalrına kimse inanmaz. :84: sen istesen de istemesen de yicek abinin parasını catr catr karısı degıl mi ? Bilmiyorum bu huyunla karsına birisi cıkar mı ama önce bi empati kur bakalım ne hissediceksin. bu arada yengen ve abine mutluluklar dilerim .. mutluluklarını '' kullar '' bozmasın. minik minik bebekleri olsun inş daha da mutlu olsunlar herkese inat. :118: :118: :118:

Atalarımız ne demiş ne edersen onu bulursun
buda demek oluyorki şu anda hakir görüp aşağıladığın yengenin durumuna evlendiğinde seninde düşmen içten bile değil
yanlışın neresinden dönersen kardır
biran önce kendini toparlayıp yengenden özür dilemelisin
senin gibi akrabam kardeşim görümcem olacağına ömrüm boyunca yapayalnız kalmayı tercih ederim açıkcası

Son düzenleme:
Keşke benim görümcen olaydın sana gelin nasıl olurmuş gösterirdim.

Abinin o paralarını varya elime deste deste alır senin suratına baka baka sayar erol taş nidasında bir kahkaha patlatır geldigin gün evimin eşyalarının üzerinde banu alkan edasında dolanır..sana bir dilim ekmek vermez o saçından tuttugum gibi evimi oda oda gezdirirdim..

En son da kapı önüne seni bi atar kıçına da bir tekme hadi babanın evine :)))

O gelin ne sabırlıymış anam öyle :))

Son düzenleme:
kemancı'yı kaçıracak çocuktan girdim burdan çıktım Kıza üzülürken bir anda sinirlendim iyi olmuş dedim
Bu nasıl bir karakterdir ya.. Üni. okuyor diye adam sanmış kendini vah vah. Ama zeka yaşın büyümemiş daha!
Birde kıskancın önde gideni.. Yengesine tipsiz diyor ya kesin bundan da güzeldir
Kusura bakma ama abinin önceliği karısında ve ömür boyu hep onun yanında olucak sen çatlasanda patlasanda
Sen bence büyüklerin işine karışma.. Kendini üstün görüyorsun ama yengenin ailesini fakir diye aşağılıyorsun, bu çok ama çok büyük AYIPTIR!

Ayyy............O kadar sinir oldumki sana...Lütfen şu yorumumu oku Allah aşkına....
Evi siz düzseniz de o artık abin ve yengenin evi..... Senin yaptığın onların evinde , malında gözü kalmışlık..... ....Takılardan size ne tabiki de saklar....Ne diye düğünü biz yaptık da takılara gerek kalmadı diyorsunki..????.:44:
Ne demek bize gelemez , bana laf söyledi diye.....Yoksa evin reisi sen misin de karar veriyorsun kimin gelip kimin gelemeyeceğine....
Hımm sen bu gidişle kafayı yersin....Bir de var ya senin evlendiğini düşünemiyorum...Elinden çekecekleri var gerçekten...
Abine ve yengene de Allah bol bol mutluluklar versin .....İyiki senden ayrı şehirdeler Tatlım....

kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okurken cok sıkıldım sonunu zor bitirdim yaşınıza vermek zorundayım küçüksünüz sanırım normalde ınsanları ıtam etmem ama sızde yengenıze kusurlar bulurken once kusurlarınızdan arınmalısınız.
anlıyorumkı az degilsiniz.

nedir o bu eve gelen cariye nedir herseyı bız yaptık o bu evın süzü
oncelıkle bunları yazanın bır bayan olması bıle cok utanc verıcı sızde yarın bırgun evlenıp bı eve gelın gıdıceksınız ozaman sızde o evın hanımı degıl aksesuarımı olucaksınız
sureklı onu asagılar sekılde ıtamlarda bulunmussunuz anladımkı hazımsızlık ve kıskanclık var yoksa yengenızın sıze yaptıgı bırsey yok gibi basta dıs kapının mandalı muamelesı yapmıssınızkı ona oda sıze yurt var dıyebılmıs bu fırsatı kendınız vermıssınız tebrık ederım yanı oncelıkle kendınıze bakıp sonra abınızın hanımını bu denlı asagılayın bende yengeyım benımde kucuk bı gorumcem var onu ıdare etmeyı tercıh ederım kucuklugunden dolayı ama o asla boyle hadsızlıkler yapmadı bana ve ben ona asla demem yurtta kal oncelıkle bunu haketmek onemlı demekkı sız haketmıssınız zıra yengenızı carıye ve aksesuar olarak gormenız boyle adlandırmanız bu sonucu doguruyor ama kucuklguunuzden kaynaklı biraz büyümeye ıhtıyacınız var

İnan bana okurken şeytanlarım tepeme çıktı......
bu ne kıskançlık bu ne hakaretler böyle sana tek kelimeyle anlatmak istersem bir gün sende evleniceksin ve nefret ettiğin o yengenin konumunadüşeceksin çünkü eden bulurmuş tatlım sana ne iki kişi mutluysa 3. şahıs giremez aralarına sen yengenin güzelliğini beğenmiyosun ama kendi güzelliğinn den çok eminsen eğer koy bir fotoğrafınıda bizde sana yorum yapalım bakalım biz beğencekmiyiz seni.....bence bu kadar kötü kalple yüzünde az güzellik varsa o da kalmamıştır zaten........
evini düzmüş altın almış sen mi çalıştın yaptın baban yapmış hepsini yapmayada mecbur zaten.....sen evlenince o zaman evlendiğin erkeğin aileside sana yapmasın madem.......ayrıca yurtlar varken ne işin var yeni evli insanın yanında aralrına girip ne şeytanlık yapsamda onları ayırsam diye mi düşünüyosun yoksa ......
yazık yazık çok yazık eden bulur unutma......

Son düzenleme:
Eveett nerde kalmıştıkkk

Seni cadı senii ,yazık değilmi o yengene
İnsan abisinin mutluluğunu, hayatını kıskanır mı hiç? ne kadar ayıp
tuuu sana

Konu daha 24 saatini tamamlamadan 75 sayfa olmus

büyümeye ihtiyacın var çocuk büyümeye
sana çok söylenecek söz varda anlamazsın
ama şöyle söyleyeyim ilerde evlendiğin zaman umarım görümcen sana böyle davranmaz ama ozamanda haklı çıkmayı bilirsin sen eminim sende bu sivri dil varken herşeyin üstesinden gelirsin sen emiinim

bende seninle aynı fikirdeyim. ya sanki kendi parasıyla dizmiş evi, ya babasının parasıdır ya abisinin ama öyle triplere girmiş ki bu durumdan haberi bile yok.ne kadar ayıp ya. abisi 'gözyaşına' kıyamazmış sen bi karısı hakkındaki düşünceleri söyle bak sana da gözyaşına da nasıl kıyıyor. ben kadının seni evinde istememesine 100 de 100 hak veriyorum iki günde allem eder kallem eder boşatırsın sen insaları....
sen daha kötü yenge görmemişsin, dayım evlendi 1 yılı dolmadan intihar etti kadının yüzünden.... yat kalk elini öp o yengenin,abini mutlu ediyor, üzmüyor diye

Seni benim elime verseler parçalarım.
Sen kimsin, nesin de böyle konuşuyorsun?
Ne demek cariye? utanmaz!
Sinirimden ölüyorum sabah sabah valla..
O onların evi, yeni evliler.
Tabii ki yurtta kalacaksın,
O kadı mecbur mu senin kahrını çekmeye?

sen ciddi olmazssın bizimle dalga geçiyosun sanırım yada çok kıskanç fitneci haset birisin allah yengeni ve ağbini korusun senden bence yengen akıllı terbiyeli bir kadınki senle muhatap olmamış ama ben olsam o lafları söylerken ağzının ortasına bitane çakardım defolu demiş bide yengesine ayıp ayıp sen bunları yap yengenin ahı tutsun seni beterini görürsün evlenince söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…