Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

aklımada gelmedi değil he
berceste olsaydı kazen farketmez miydi?

bunun gibiler yüzünden mesleğimizin sayğınlığı bile azaltı. bacım gel insanlık için bi iyilik yap ve öğretmenlik okuma.gerçi çok paranız var özel de anca okursun. beyni kıskançlığa çalışan adam ders çalışamaz.

arkadaşlar konu fake çünkü başka açtığı konularda üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum diye yazmış
güzel tespit inşaallah fakedir. dün yarısına kadar okuyabildim sinirden elim ayagım titredi.

Son düzenleme:
sizin gibi görümce düşman başına nekadar terbiyesiz bi insan olduğunu yazdıklarınla göstermişsin zaten bide utanmadan yazmışsın şöyle yaptık böyle yaptık sen gittiğin adama yaptırmazsın ozaman hiçbişey kendi ailen yapsın ,, kız seni istememekte haklı sen mi aldın ailen almış düğünü yapıcaklar tabi kız alıyolar kızın ailesi fakirse napsın gecekondudamı yaşasın ,,sen dış kapnın dış mandalısın öyle herşeye burnunu sokupta abinin hanesinin huzurunu bozma

bu arada cariyeler özel olarak seçilirmiş. gayet yetenekli AHLAKLI becerikli kişiler cariye olurmuş. yani senle bi alakası yok. yengen için dediğin cariye lafını iltifat olarak algılamaya karar verdim fitnecibaşı.

gece yattım kemancı kalktım hala kemancı ay deli ettin sen bizi ya.bir de ortada yok hanımefendi!gerçek bir konu olduğuna inanmıyorum gerçekse bile ergenin biri kafasında büyütüp büyütüp (hayal gücünü de kullanarak)yazmışta yazmış.

Şuan tek istediğim şey senin kim olduğunu bulup abine bu yazıları okutmak olurdu Ne kadar hoşuma giderdi yaa

Valla tam dayaklık.

Son düzenleme:
ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

daha çocuksun sen ya.... ailenden 7/24 paramı alıyor sömürüyor diyorsun terbiyesizlik senin bu yaptıgın o evin hanımı sende o evin dış mandalısın....

sen gercek mısın ya

Allah hepımızı senın gıbı fesat kendını begenmısslerden korusun
sen kıme guvenıyorsun pekı bunları yazarken abıne mı polısemı jandarmayamı yok sa sadece kendıne mı ?
iyı bı dayagı hakedıyorsun bence senın varya fakır dedıkoducu dedgın ınsanlardan daha beter bı durumdasın suan kendını buyuk gordgun boburlendgn ıcın
ıns gunun bırındfe senın gbı bı gorumcenın elıne dusersın carıyelıgı gorursun o zaman terbıyesız

kötü içerik bildirdim bile umarım bir an önce cezalandırılırsın.
birde cesaretin varsa çıkda görelim ziyaretçilikle olmuyo bu iş:113:

ayy bu konuyla karsilastikca sinirlerim tepeme biniyor yeniden okuyom sozlerini ve seni bir kasik suda bogasim geliyor!!!

ya ne demek dugunde takilan altinlari naptiniz Sanane be sanane ne isterlerse yaparlar. Ne kadar gereksiz bir seysin sen birde ogretmen olacakmis. Aman Allah korusun senin ogretecegin nesilleri birak kanlarina girme tertemiz beyinlerin. Yengen cok sabirliymis inan ben olsam sana patlatirdim suratinin ortasina bir tane ustunede bir altin bilezigimi yedirirdim sana.

bence de sen haksızsın canım.lütfen mantıklı düşün ileride sende evlenip farklı bir aileye karışacaksın aynı kötülükleri sana da yapan olabilir ki her zaman eden bulur.ayrıca bu dünyanın öbür tarafı da var yaptıklarını allah görüyor.önce insanları küçük görme herkes zengin doğmuyor zenginim diyen de bulur bir anda fakir olur tabi ki annen baban abinin yuvasını yapacak eşyalarını alacak takılarda o gelinin hakkı zaten annen babanda gelinlerine her zaman destekçi olacaktır bunun adı para koparmak mı.seni evinde istememiş olabilir bu onun en doğal hakkı herkesin özel hayatı var elbette misafirliğe gidersin kalmaya gidersin ama uzun bir süre yatılı kalman belli ki korkutmus onu bende olsm istemezdim ama güzel geçinip arkadaş olmak senin elinde ozaman fikri değişebilir.dilerim bu kötü düşüncelerden kibirlilikten bu kadar insanın nasihatından doğru olmadığını anlar kurtulursun iyi olmak iyi geçinmek senin elinde artık abin ve esi bir aile yakında çocukları olur orası onların yuvası lütfen iyimser yaklas iyi ol...insanoğlu sadece dünyalık yaşıyor halbu ki insan ömrü çok kısa iyi ve güzel olmaksa senin elinde...

konunun sahte olduğunu dikkat çekme çabasında olduğunu düşünüyorum ama eğer gerçeksen hayatımda ilk defa salaklığını kıskançlık kisvesine bürümeye çalışan bir ruh hastası gördüm hakikaten komik olmayı bile becerememişsin ama dikkat çekmişsin aferin sana Allah beyin vermiş lütfen insanlıkla birleştirip biraz kullanmaya çalış

Konu fake ya da değil buna benzer şeyler hisseden ,düşünen insanlara lafım şu: Çok sağlam bir psikatriste ihtiyacınız var .Bu zihin ve ruh yapısıyla varolmak cehennemde yaşamak gibi olmalı.Umarım çabuk iyileşirsiniz.

halen aktif olan bi konunda da üniversite okuyup yurtta kaldığından bahsetmişsin ama bu konuda abine üniveristeyi kazanıp yanında kalsam muhabbeti yaptığından bahsetmişsin fake konu açacaksın madem biraz zekice yap.... derdin ne bilmiyorum ama psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum, nitekim bu şekilde fake konu açarak dikkat çekmeye çalışmak, bizleri çileden çıkartmak istemek sağlıklı bir kafadan çıkıyo olamaz, hadi bu konunun gerçek olduğunu varsayalım (ki bu da öteki konunun sahte olduğu anlamına gelir) bu kadar kötü niyetli düşünebildiğin için yine bi doktora gözükmeni tavsiye ederim... bana hiç ama hiç sağlıklı gözükmedin...

Konu fake olabilir bilemem ama onanın dünyada böyle gorumcelrr var Allah vermesin kimseye.

Bir yakınımız var kızcağız daha 23 yasında bir kac gun önce dogum yaptı. Hamileyken eşi yurtdışında oldugu icin kayınvalidenin evinde kalıyormuş görümcesinin yapmadığı sey kalmamış kıza. Hatta hamile olsan seni döveydim diyormuş . En sonunda çareyi görümcesini teyzesine göndermeler bulmuşlar da kızcağız rahat etmiş.

Benim annem de buyuk halamdan yıllar evvel benzer seyler yasamis. İlk evlendikleri yıl annemler babaannemlerle yasamışlar. Halam sabahın köründe kapılarını yumruklayip, kalkışana abimi koynuna aldın çıkmayı bilmiyorsun, gibi laflar edermiş. Dövmeye bile kalkmış annemi. Annem hala o kadınla nasıl görüşüyor anlamıyor simdi de görseniz, bu mu yapmış dersiniz.

30 sene oncesinde de simdi d böyle hastalıklı ruhlar var. Allah ıslah etsin.

eğer konu gerçekse umarım konu sahibinin abisi eşini alıp uzak bir yere taşınır,ve davranışları düzelene kadar kardeşiyle görüşmez..
bu ne hadsizlik, terbiyesizlik..

keske ruh sağlığı yerinde olmayan insanlar için bi filtre olsa da konu açamasalar

Şu yazdıklarını hayretler içinde okudum.Senin abin olabilir ama o cariye dediğin yengenin biricik eşi hayat arkadaşı senden daha çok değer verecek olan hayatını eşine adamış bir kadın o...Bence yerini bilmelisin senin abin onun eşi hayatlarına müdahale etmeye hakkın yok .Evinde istememesinin sebebide apaçık ortada bu şekilde düşünen bir görümceyi bende istemezdim kapının eşiğinden adımını atamazdı...

Son düzenleme:
Keser döner sap döner gün olur devran döner Sende evlenince inş sanada bundan beteri bi görümce çıkarda karşına feleğini şaşırırsın.İyiki paranız var...Kızım para kuş gibidir bu gün var yarın yok...Senin ananda babanda kabahat.Ağzının ortasına iki tane çarpsalardı böyle yapabilirmiydin bilemem.Sanki parayı sen kazandın...Babanın parası senin nekadar hakkın varsa abinin ve eşininde okadar hakkı var...Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Fake demişsiniz ama yok mu böyleleri?
İçinde yaşayıp dile getiremeyenler, yazıya dökemeyenler.
Ne diyeyim..
Allah sana senin gibi bi görümce verir inşAllah.

Son düzenleme:
Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

Ben bu yorumuna kadar yazmayı düşünmeden okudum ama dayanamadım ne demek o benim abim , senin abin diye seni evlatları olarak nüfusuna almalarınımı bekliyordun
bende bir görümceyim abim 9 yıllık evli aynı şehirde yaşıyoruz daha 1 kere bile evlerinde kalmadım , o kadar ısrar ettiler ama kalmadım banane herkesin bir hayatı var biraz saygı değilmi
onla uğraşmak bana düştü demişsin , hop dur orada üzerine düşmeyen şeylerle uğraşma
bir dahaki hatasında babasını arayıp kızınız defolu çıktı diyecekmişsin , arada gör bak bakalım olacakları hemde bu olacakları sana abin yapacaktır
sen bence biraz fazla şımartılmışsın , abinde sana çok yüz vermiş , ama unutma herkesin bir sabır noktası vardır abininkini taşırma bence
hadi diyelim abinin yuvasını yıkmayı başardın eline ne geçecek , peki abin daha kötü biriyle evlenirsen ne yapacaksın
bence sen bir otur empati yap , sana yardımcı olmak için ben senin empatinini yapayım , ekonomik durumun kötü bunları bilerek bir erkek seni sevmiş , herşeyinle seni kabul etmiş evlenmişsiniz eşin seni seviyor ama onun kıskanç kötü kalpli kızkardeşi seni sevmiyor , her fırsatta sana ters ters konuşuyor sende ona gereken cevabı veriyorsun diye babanı arayıp bu kız defolu diyor , sana sen bizim evimizin bir cariyesinsin diyor , yok çirkin bilmemne diyor peki sen nasıl düşünürdün ne hissederdin
Aklıma gelmişken yengeni bu kadar çirkin buluyorsun küçümsüyorsun ya sen nasıl birşeysin merakta ettim , küçük tepeleri ben yarattım diye geziniyorsundurda bir resim koyda o muhteşem güzelliğini görelim
bende bana böyle kötü davranan görümcemle 4 sene aynı evde oturmak istemezdim
ne diyelim inş seninde ilerde senin gibi güzeller güzeli , böyle anayışlı görümcelerin olur

ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

madem paranız var zenginsiniz beğenmediğin yengenin evinde ne işin var ister ağla ister zırla abin o kadaını seviyosa ağladığın ve numara yaptığnla kalırsın yengenin ailesi ne dara sabırlşıymış sana haddini bildirmemişler hadi okuluna canım senin yaşın çok küçük bi aileyi dagıtp millete iftira atmak için
okumuşsn ama adam olamamışsın derlerya sen onlardansın herkes ettiğini bullur unutma sizin gibi kötülerden de inşallah çıkar terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…