Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Konu sahibesi arkadaşım boşver sen yuva yıkmayıda derslerine çalış
Yazamadan rahat edemiyeceğim , bekarken hep kızım olsun isterdim ama oğlum oldu
kadının kadına yaptığı şeyleri gördükçe , oğlumun daha ilkokuldakı sınıf arkadaşı küçücük iftiracı kızları gördükçe , birde bu konu sahibesi gibi şımarık kendini dünyanın merkezinde gören kaprisleriyle adam öldüren kızları gürdükçe iyiki kızım olmamış diyorum
kızım olsaydı ilerde sevgilisini elinden alacak dedikodusunu yapacak kız arkadaşları , evlenince kaynana derdi birde böyle görümcesi olacaktı ALLAHıma şükürler olsun diyorum

Konu sahibi kardeşim eger senın gıbı reelde yaşıyorsa allahım bildigi gibi etsin seni ve cevrendekilerede sabır versın cariye diye
gördügün kadına kurban ol sen be bukadar ahlaksız terbıyesız egosu yuksek bırı tgörmedım duymadım ben ya sen kımsın nesınınsanları fakırlıgıyle hakir görüyorsun insan müsvettesi, eger face isede hemen bı pıskologa görün be canım durum fena yani.... Içler acısı hala sınırden elım tıtrıyo yazdıkların beynıme işlendı

bebişim o kadar laf yiyip hala nasıl yarabbi şükür diyebildiğin, hiç sinirlerin bzulmadan yazmaya devam ettin bu bir muamma...

başka bişey söylüyim sana, bi kendine başkasının gözüyle bak.

18 yaşında hala abisini kıskanan, yengesini çekememezlik yapan bir kız, ne kadar acınası bunun farkında değil misin?

şımarıklık krizleri, hastanelere yatmalar...sana 5 yaşındaki çocuk gözüyle bakıyorlar...

böyle ezik mi görünmek istiyosun?

kötü hislerini bari kendine sakla,

gerçi böyle giderse bu fesatlıkla kendi başını yersin muhafazanallah...

kızlar kemancı yeni konu açtı yengem benden özür diledi diye oraya yazın bence

gene saçmalıyo çünkü çok eğlenceli

Allah seni islah ettin..........
ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!
iyimisin ne demek yani kadinin kocasi tabiki abin bakacak ona
peki ne yapayım onu söyleyin
o kadının benim ve annem hakkında konuşmasına izin mi vereyim ?

kizlar bence bu kesinlikle saka....kameralar nerde el sallamak istiyorum....yoksaaa??????

o benim gözümde evimize alınan bir cariye o kadar !

Pardon siz kimsiniz hanedan sülalesi mi ? Senin gibi görümcem olsa saçını yolar eline verirdim çok bilmiş.

Ne kadar yuklenmissiniz kıza ya belli ki yaşı küçük akıl verip doğru yolu gostericeginize ondan farkı olmayan cümleler kurmussunuz AA pardon bi fark var o küçük bir kız siz ise koskoca kadinlarsiniz hiç yakıştıramadım hiç...
Güzelim sana gelince yaşının küçük olması olayları yanlış değerlendirmene zemin hazırlamış belli ki kirilmissin haklısın da ama bu kadar fevrilik sadece sana zarar verir kızlar abilerine düşkün olur bu yüzden birazda kıskanıyoruz galiba benden sana abla tavsiyesi ne kadar kızarsan kız ama arada bakılacak yüz bırak.hiç olmazsa abinin hatrı vardır.aradan 3 yıl geçmiş umarım yengenle aran düzelmistir..

Konu acilali asir olmus ama yorum yapmadan gecemeyecegim bu konuyy yazan sahis insan mı ya ksndini ne zannediyor o gengenin yerinde olsam selam dahi vermezdim bu kiza kendini bilmez hadsiz

valla yazının hepsini okumaya calısmadım fesatlıgın bin para senin burda seni taslarlar ona göre

Senin gibi birisini bende istemezdim açık ve net. Bizim oralarda itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var derler keske biraz saygı duymayı deneseymişsin. Ne demek fakir ya bu ne biçim bi üslup sende para varda n'oluyo nereye gelebiliyorsun paranla? Ay inanmıyorum yengene cok üzüldum

Galiba zoruna giden seni kimsenin tinlamamasi. Tinlasalardi zaten dayagi yemistin.
Esyalari alıp evi alinca (ki senin yaomadigin asikar, baban yapmistir) kolemi olmasini bekliyordub yengenin?

Benim gorumcem bana bunalri yapacak sacini basini yolarim.

Muhakkak hakli olduğun seyler vardir. Ama eger bizler sana kiziyorsak demekki ifade etme sorunun var.
Sana gore, çirkin ve fakir olmasi asagilaman icin yetmiste artmis bile. Hakaret ederken cirkef, utanmaz, saygsiz desen anlarim ama cirkinlik ve fakirlik asagilamak ifadesi olamaz.

Fakir diye cirkin diye önüne paspas olacaginimi zannettin.
Bende istemem gorumcemin kaynimin koca 1 yil bana gelmesini gorumcemin degil hic kimsenin okadar uzun misafir olmasini istemem.
Bende sahsem.gidipte kalmam bile (belki oylesine demissindir ) anlasamamazliginiz bu konudami basladi?
Ailesinede saygsiz davranmissiniz ki davranmayada devam edecek gibisiniz.
Bence kendini bir sorgula.
Biz anlattiklarindan ve anlatma tarzindan yola cikarak yorum yapiyoruz. Yazdigindan farkli ise belkide haklisindir ozama sakinlesip tekrar anlatmayi denemelisin eger yanlis anladiksa seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…