Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

Hakaretten rahatsız oluyorsun, ama abinin o kutsal eşine bir dünya hakareti bir nefeste etmişsin.

Sen babanın parsı ile övünüp yok satın aldık oldu, yok cariye diye hava atana kadar, alnının teri ile bir para kazanda koy bakalım ortaya.

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

bu konuşmalarınıza bakarak yorum yapıyorum.. gelin haklı.. gerçekten şımarıksınız.. ama bu sözler sinirle yazılmışsa o zaman giidp onu uyarırdım. ama görünen köy kılavuz istemiyor siz bu lafları sıralayarak ve asla burnunuzu sokmamanız gereken seylere burnunuzu sokarak şımarıklığınızı göstermişsiniz.

Senin cariye dediğin kadın ağabeyinin namusu.Sen ağabeyini hiç sevmiyorsun bence eğer sevseydin ağabeyinin namusuna dil uzatmazdın.Ayrıca çok şımarık,hadsiz bir kızsın.Fakir diye hor görüyorsun,unutma düşmez kalkmaz bir Allah'tır.Yarın bir gün sürünür hale gelirsin yengene çektirdiklerini çekersin.Ben anne babanın yerinde olsam yaşının 18 olmasına bakmaz o yaptıklarından sonra seni evire çevire bir güzel döverdim.

forum takip te sürekli görünce neymiş bu konu böyle dedim tıkladım..tıklamaz olaydım o nasıl laflar öyle....
tamamen bir ergenin söylem tarzı.....
insanların maddi imkanlarıyla alay edilmez..
ne demek cariye,biblo........siz bence kendi ailenizi ve kendinizi fazla gözünüzde büyütmüşsünüz....böyle konuşarak sadece kendinizi düşürdünüz bence....
hem eskiden kız sadece bohçasını alır gidermiş .ne var yanı bunda millet de kimseye boyun eğmeye meraklı değil ellerınde olsa elbet yaparlardı....kimse kızını sizin gibilerin gözünde küçük düşürmek istemez...
hem size ne oluyor ....sizden büyük anne -babanız varken....
ayrıca sizin gibi görümcem olsa yurt konusunda aynı tepkiyi verirdim.....yaşından büyük konuşmalar sergilemişsin........

Beni daha çok seviyor ne demek ya sen kardeşi değil de sevgilisi falan mısın
Sapık sapık düşüncelerin var

şimdi sakin ol ve o klavyeyi yavaşça yere bırak

Tüm bu yazdıklarına izninle gülüyorum sadece

Cok özür dilerim ama ka.anda var senin!
allah sana akıl ve vişdan versi !
aksi takdirde aynı şeyleri eminim sende yaşayacaksın! Yaşamayan yokki!

aklini başına al! Abi'n sanamı soracakdi eşini seçerken! Cok kötü birisin ya! Allah yengeni korusun!

ne yapardınız?

benim istenmeyen yerde ne işim var, yengen yurt olayını anlaşamadığınız ortada olduğu için belki söyledi.ayrıca defolu ne demek onuda bir araştır.ilk gece yanlarındamıydın.yani defo sunu en iyi abin bilir.18 yaşındasın ama maşşallah bilmediğin yok defo falan.aslında kızın babasını aramanı çok isterdm birde adamın sana vereceği cevabı sen o evde alikıran başkesenmisin?

Ruh hastası ya.Sen kimsin ki?Onun başının tacı karısı ve çocuklarıdır.
Senin bu evliliğe burnunu sokmaya hakkın yok.
İnsan olana şiddete karşıyım ama senin gibi bir yaratığın güzel bir ağzını yüzünü yırtmak saçlarından tutup çevirmek lazım.
Hayır beyninde de özür var anlamıyorsun heralde?
Sen kapının önüne paspas olarak bile koyulmazsın

Lütfen hakaret etmeyinz bazı şeyleri abarttığımın farkındayım
ama o kadın beni abimin evinde istemedi ya
benim abim o ya =(

ayy Allahım aklımı koru yaw kardeşim yaw güzel kardeşim
ne kadar sinirlendim anlatamam
asla konunun gerçek oldugunu düşünmüyorum yok eper doğruysa
aman Allahım yani korkunc bir düşünce

senin abin olması bir baskasının eşi olmamasını gerektirir bu ne böyle ay ben hayret ettim töbe töbeee
yaptıgın kıskanclıgın farkındamısın

sen kalbini temizle çok acil.
1 -altınları evini aldıgını onun yüzüne vurmuş olmanın ne kdr çirkin oldugunu biliyomusun o gelin ki senin yengen !!!!!! abinin KIYMETLİSİ KARISI
2 - cariye nedemek ya nedemek cariye sen suan evlensen evlenirsin mesela sana eşinin kızkardesi cariye dese ne hissedersin haa kaldıki ektigi biçeçeksin unutma ... bence cariye diye nitelendirince abinin gözünde kıymetsiz mi yapıorsun aklınca ne kadar komik aksine o onun karısııı
3- fakir olmalarını dillendirmen ne kdr çirkin ay nerden baksam sinirleniyorum yarın bigun sen fakir kalırsan nolcakk
4 - orası senin evin degil istersen herşeyini sen döşe o abinin ve karısının evi ve o evin hanımefendisi
5 - ben olsam tabiki evimde isterm bakarımda ama her insan istemeyebilir bunun yüzünden ona hakaret edemezsin gidip abine etsene hakareti abin istesin madem eve... hemende gelinlere saldırmak marifet dmi
6 - Rabbimin yarattıgı o güzel yüze nura karşı İMALAT HATASI demenin günahının farkındamısın sen? sen angelinajoliesin herhalde

7- asla konunun gerçek oldugunu düşünmüyorum cunku 18 yasında pırıl pırıl iyiliklerle donatılmıs kalbi olması gereken bir genç kızımızın varlıgının böyle düşüncelerle yogrulmus olduguna inanamıyorum........ görümcemi bile sevdim sayende ıyyy

Ah kızkardeşim ahhh gel sen bizi dinlee hatanı gör sevgiyi ögren

ne yapardınız?

Senin gibi bir görümceyi kim evinde isterki?
Ayrıca yengen doğru söylüyor,dedikodu yapmıyorki şımarıksın.

hahayyy adam öldürmek kolaymı öyle güzelim...
anladık sen evin gülü biricik güzel akıllı cici kızı o el kızı...
ne yapsanız müstehak dimi...
onu bi ana doğurmadı el bebek gül bebek büyütmedi tabii büyütemez o fakirdi siz zengindiniz
bence yorumlara cevap verme daha fazla batıkca battın...

Son düzenleme:

abin de karakter sahibi değilmiş onu anladık.... Allah yengenin yar ve yardımcısı olsun...
bir de şunu asla unutma ki yengenin ailesini fakirliğinden dolayı aşağıladığın için iki yakan bir araya gelmeyecektir...( umarım gelmez)
inşallah birine kör kütük aşık olursun görümcen sana 5 fazlasını yapar ne bırakıp gidebilirsin ne de sesini çıkarabilirsin başka bişey diyemiyorum çok sinirlendimmmmmm

varya eşim kardeşi için bana yapıştırcak
ben o adamı naparım biliyon mu?
PARÇALARIMMM kolaydı o şimdi
söyletcen beni abin seni de seviyor kardeşisin
de eminim onu daha çok seviyor senin yüzünden eşinle
arası bozulsun istemez karısının koynuna giriyor senin değil

bu gidişle abini kendinden soğutacaksın.arkadaşım senin gibi yengesinin çirkin olduğunu,nasıl abisinin onunla evlendiğini merak edip duruyordu.ortak arkadaşlarınada söyleyince taaa abisinin kulağına gitti.şimdi abisi kendisinle görüşmüyor.ne oldu olan kendine oldu.

Yeni geldim böyle ola ola okudum

Sende birgün gelin olacaksın ve umarım senin gibi bi görümceye denk gelmezsin
O da seni cariyeden farksız görür
Her türlü kıskanır
Ve patavatsızlığı da marifet sanır vs. işte..

Senin annen baban var kimse 5 yaşında kimsesiz çocukmuşsun gibi alıp kendi evinde bakamaz sana
Doğru demiş yurt dururken neden anlaşamadığın halde milletin evinde yıllarca kalmayı planlıyorsun ki..

Ben sevmediğim insanın evine mecbur kalmadıkça gitmem mesela

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…