- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Dememelisin. Söylemek isterse yengen söyler zaten. Onun ne şartlar altında oraya sürüklendiğini buradaki hiç kimse anlayamaz. O yüzden söylemek isterse de onun hakkıdır senin değil.Her tuttuğu insana değilde eşi olacak insana dememelimi bilmiyorum
sen iyice şaşırdın yalnız bu kız seninle mi evleniyor ki sana karşı dürüst olsun?
dayınla neyi ne kadar paylaştığını da bilemezsin.
iki sülaleden teyzeler bir araya gelmişsiniz kızın ipini çekiyorsunuz, siz kimsiniz pardon?
kızcağız üvey babada işkence çekerken hayatının en güzel dönemleri ellerinden alınırken
nerdeymiş bu yengeler yeğenler amcalar dayılar?
bu arada o kadar dürüstlükten dem vurup milletin açığını ortaya çıkaracağına
kendi ilişkini ailene çevrene anlat kendi sevgilinden utanma!
anlatacaksın da bu arada belli ve biz de burada ama bu üyeliğinle ama farklı üyeliklerinle
senin hayatının nasıl karman çorban olduğunu bol bol okuyacağınız.
ilahi adalet var çok şükür
başkasını yargılama derken seni ne kadar kolay yargılıyorlar di mi?Ben bana karşı mı dürüst olacak dedim ! Kusura bakmada beyin yoksunumusun ! Karşı tarafa yapılan bir ayıp olarak nitelendirdim bu durumu. Yiğenlerini ve arkadaşlarını benimle muhattap eden kendisi. Şöyle bir göz gezdirdimde insanların açığını yakalayıp laf vurarak popüler olmaya çalışan bir tipsin gelmiş bide bana mı diyosun sen kendi derdine yan. Benim konularımla bu konu ne alaka şimdi dambaşında saksağan. Bir daha konu açtığımı görürsen yazmazsın olur biter. Burada çaresizliğimi dile getiriyorum insan gibi kendimi ifade etmeye çalışıyorum belkide yanlışım vardır bunu burdakilerle paylaşmak için yazdım zaten çocuk gibi azarlanmak için değil. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ben yengemin yaşadıklarına dair hiçbir olumsuz düşünce edinmedim Allah kimsenin başına vermesin çaresizliği
Ben bana karşı mı dürüst olacak dedim ! Kusura bakmada beyin yoksunumusun ! Karşı tarafa yapılan bir ayıp olarak nitelendirdim bu durumu. Yiğenlerini ve arkadaşlarını benimle muhattap eden kendisi. Şöyle bir göz gezdirdimde insanların açığını yakalayıp laf vurarak popüler olmaya çalışan bir tipsin gelmiş bide bana mı diyosun sen kendi derdine yan. Benim konularımla bu konu ne alaka şimdi dambaşında saksağan. Bir daha konu açtığımı görürsen yazmazsın olur biter. Burada çaresizliğimi dile getiriyorum insan gibi kendimi ifade etmeye çalışıyorum belkide yanlışım vardır bunu burdakilerle paylaşmak için yazdım zaten çocuk gibi azarlanmak için değil. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil ben yengemin yaşadıklarına dair hiçbir olumsuz düşünce edinmedim Allah kimsenin başına vermesin çaresizliği
Ben de tam bunu diyecektim.Sizin güzel dediğiniz sayfa belki çok kötü olacak sonradan... bunuda düşündünüzmü
Buram buram kiskanclik kokuyor yazdiginiz her sey... Ayrilsalar göbek atacaksiniz... Yengemi seviyorum filan da yalan sevseniz konduramazdiniz ki siz alt tatafi birinin lafini kesinkes dogru kabul etmissiniz cunku icinizden dogru olmasini istiyorsunuz o tarafa inaniyorsunuz...
e yani senden de fazlası beklenemezdi. seni ailen bile ciddiye almıyor ben neden alayım ki?
on günde kaç tane konu açmışsın gelmiş popülerlikten bahsediyorsun el salla meşhur oldun
açık aramakta buradaki hiç bir insan seninle yarışamaz sen çaresiz değilsin sen bir insanın hayatını karartmaya çalışıyorsun
e kendi hayatında da ilahi adalet gereği karşılığını alıyorsun
o yenge de senin saçlarını eline vermezse yazıklar olsun ona da
biraz dik durmayı herbokologları susturmayı öğrensin
kadına iftira atılıyor ama kadına söylemesi gerekmez mi? ben öyle düşündümBen de tam bunu diyecektim.
Dayin ya da anne tarafin evliyken duysa bunlari sonuclari ne olur onu dusunmek gerek.
Sonuçta şuan evli değil, bir bağı yok sayılır.
Ama evliyken duyulsa maalesef namus cinayetine kadar gidiyor bu olaylar.
Sanıyorum böyle bir ailedesiniz.
Bu konuda bakışınız çok netse evet evlenmeden bilinmesi kadın adına da iyi olabilir.
Dayının bunu bilip özgür iradesiyle karar vermesi taraftariyim. Belki haberi vardır.
Bence yine de sen söylememelisin.
Bunu kadına sormak hiç olmaz.
Annen varsa onla konuş, yoksa güvendiğin bir büyüğün bir teyzen.
Onlar ne yapacağını bilirler.
Belki iftira değildir.yengesi konu sahibi
kadına iftira atılıyor ama kadına söylemesi gerekmez mi? ben öyle düşündüm
e yani senden de fazlası beklenemezdi. seni ailen bile ciddiye almıyor ben neden alayım ki?
on günde kaç tane konu açmışsın gelmiş popülerlikten bahsediyorsun el salla meşhur oldun
açık aramakta buradaki hiç bir insan seninle yarışamaz sen çaresiz değilsin sen bir insanın hayatını karartmaya çalışıyorsun
e kendi hayatında da ilahi adalet gereği karşılığını alıyorsun
o yenge de senin saçlarını eline vermezse yazıklar olsun ona da
biraz dik durmayı herbokologları susturmayı öğrensin
Dayının cinsel hayatı bekarete bakış açısı eşini nasıl istediğini filan sen nerfen bilebilirsin sana davrandığı gibi davranıyo değildir herkese. Git canım git herkese yay öyle gitsin dayının kulağına olması gereken bu. Hiç düşünme kadını da dayını da. Belki dayın biliyo kabullendi sana mu düştü bunu insanlara yaymak? Adabınla edebinle yengene söyle böyle bi dedikodu var diye ne iğrenç bi insansın ya gerçekten
Evet anlatabildin ama anlamadigin çok şey var.
Belli ki erkekleri tanımıyorsun, gördüğün ilişki tipleri belli...Zannediyorsun ki erkeklerin hepsi lafta kurduklari ataerkil cumlelerdeki gibidir, kadının geçmişine önem verir vs vs...
Ama o is bazen öyle olmuyor işte
Dayım serttir dayım serttir deyip duruyorsun
Adam müstakbel eşinin bakire olmadığını bilmiyor mu sence? Böyle birşey olabilir mi?
Belli ki bu dayin için hiç problem olmamış ve evlenme teklif etmiş, ömürlük hayatı için onu uygun görmüş.
Sense tutmuş hala dayım sert , böyle şeyleri kabul etmez deyip duruyorsun.
Sandığın kadar sert değil demek ki kendisinden önce birşeyler yaşayan bir kadınla evlenmeye karar vermiş.
Senin sandığın o 'cok katı, çok sert,boyle şeyleri duysa vazgecer' dediğin dayın daha önce sevgilileriyle birlikte olan bir kadını eş olarak almayi uygun görür muydu?
Hayir
Demek ki dayın o sandığın çok katı adam değil, dışarıya taktıkları maskeye sen ne bakıyorsun?
Ayrıca bence kadın dayina bu olanlardan bahsetti.
insanlar sevdiklerine en kirildiklari anları anlatırlar,yarabandi olsun isterler. Muhtemel senaryo bu olay bir şekilde duyuldu( ki yeğeni olacak katana gibi kadın cinselliğini ortaya dönmeyi seven insan çoktur bu ülkede-kiz söylemese bile duyulmuştur) , ama sonra gözşlarıyla birbirlerine sarılarak atlatmişlardir.
Genelde böyle olur. Benim de erkek arkadaşım başına gelen çok üzücü ve kimseye anlayatamayacağı bir olayı anlatmıştı-biz basladiktan aylar sonra. Ve benim hissettiğim duygu ne iğrenme, ne soğuma... Sadece o zamanlar yanında olup ona sıkıca sarılamadigim için üzülmüştüm. Gerçekten seven insan en sevdiğinin o kadar çaresiz durumda kaldığını bilince ve hiçbir şey yapamayınca (çocukluğunda olan birşey bile olsa) cidden çok üzülüyor ve karşısındakini sarıp sarmalama ihtiyacı hissediyor.
Sizin gelip suyu bulandirmaniza hiç gerek yok.
Ayrıca bir genç kızın vebaline de girmeniz çok yanlış. Bu olay doğruysa bile şimdilik bilen birkaç kişi. Ama tam da düğünden önce bu sebeple atılırsa nişan inan bana tüm şehir öğrenir. Herkes ballandıra ballandıra anlatır 'o..spuymus duydun muuu' diye.
Sonrasında kızın yaşayabileceklerini düşünüyor musunuz?
Yeğeni olacak o şahısın ve anne babasının içinde azıcık iyilik merhamet olsaydı o kizcagiza onyedi yaşında , böyle bir trajedi yaşamadan destek çıkarlardı. Aile bu yüzden var.
O kızın insan olmadığı buradan belli...
Siz bosverin.
Burada binlerce kadın ilk defa ağız birliği etmiş : söyleme diyor. Elbet bir bildikleri vardır. Söylemeyin.
Kizcagizin vebaline girmeyin.
Etme bulma dünyası, bir kızın bu şekilde ahini almanın size ne gibi bir kötülükle döneceğini bilemezsiniz
Herkese yayıcam demedim en azından birine söylesem bir aile büyüğümüze belki o söyler bişey yapar diye düşündüm çünkü işin içinden kendim çıkamıyorum yengeme söylesem suç başkasına desem suç sussam suç benide anlayın ya
Konu sahibi hayat sana ders veriyor ama sen farkinda degilsin bir konunda demissin ki sirrimi yayilmasindan korkuyorum buraya gelip bu konuyu acmissin.
Ayip örtmeyenin ayibi ortulmez valla bundan sonrasini sen bilirsin elini ayagini baglayamayiz ama 100 kisi sana karisma diyorsa vardir bir bildigi ama sen 1 kisinin lafina bakmayi tercih edersen hayatta senin de sirrini kimse saklamaz.
Daha da yorum yapmayacağım allah yengenin yardimcisi olsun umarim bu bir iftiradir ve sen yayarsan senin basina patlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?