Yengem ve annesi

Nişanlınız jigololuk yapmış olsa siz bilmek istemez miydiniz?

Konunun sağlık boyutu da var. Dayının sağlığı da etkilenebilir. Gerçi kadın kısa süre çalışmış ama yine de hastalık kapmış olabilir. Tüm testlerini yaptırdı mı, temiz çıktı mı vs. Adam bilse atıyorum belki bir kliniğe gidip test yaptırıp öyle evlenecek. Kadın eski işini saklıyor da acaba sağlığıyla da ilgili bir şey saklıyor mu bilmiyoruz.

Çok zor bir konu. Ama bence konu sahibinin öncelikli sorumluluğu kendi dayısına.

Lütfen artık tartışmayalım ben böyle bir şeyi yaymak isteyip kasıtlı bir şekilde yuva yıkmak istesem ne diye buraya yazayım sizlere danışayım gider yapacağımı yaparım. Gerçekten kafam karışık bana göre bir insan evleneceği kişiye karşı her konuda dürüst olmalı ne olursa olsun saklamamalı zaten adam onu olduğu gibi kabul ederse gerçekten değer veriyordur asıl diye düşünüyorum. Böyle konularda asla kimsenin günahına girmem bu öğrendiğim samimi bir şekilde söylüyorum doğru. Olay sadece duyduklarımdan ibaret değil. İyice emin olmadan böyle bir şey düşünecek kadar salak değilim merak etmeyin. Ha diyebilirsinizki seni ilgilendirmez olmuşsada... böyle düşünenler siz çok mu vicdanlı oluyorsunuz şimdi. Kendimiz evleneceğimiz adamın gbt sine kadar inceliyoruz ama... olaya kadın erkek olarak bakmıyorum sizde objektif bakabilseniz keşke. Tamam ben susmaya karar verdim ne olacaksa olur inşallah biliyodur ama hiç sanmıyorum dayımı burada gereksiz anlatmayacağım. Artık bilmiyosada evlendikten sonra ortaya çıkarsa birbirlerini gebertirler mi severler mi onlara kalmış teşekkürler herkese

Böyle kıyaslayınca haklısınız sanırım.
Ama yinede emin olup dayıyla kendi arasında konuşmalı anane teyzeyi karıştırmamalı diye düşündüm.

Dememelisin. Söylemek isterse yengen söyler zaten. Onun ne şartlar altında oraya sürüklendiğini buradaki hiç kimse anlayamaz. O yüzden söylemek isterse de onun hakkıdır senin değil.

Yengem adına söyledim onu ben. Herkese değil tabiki ama eşi olacak insana söylenmemelimidir diye

Yengem bana çok değer veriyor demişsiniz, e düğüne de az kaldığına göre yengeniz ve dayınız da güzel ve yoğun bir süreç içindedirler.O yüzden bana göre birileri yengenizi fena kıskanmış olmalı.Bana inandırıcı bile gelmedi genelev muhabbeti bildiğin iftira..O kadar kötüymüşte bu yengenizle annesi bu insanlar neden görüşmeye devam etmişler yada kendileri bu kadar düzgünlermiste neden bu insanlara zamanında sahip cıkmamislar..Yengenizin annesinin zamanında bir ilişkisi felan olduysa yahut rahat bir kadinsa bunu abartıp genelevde calişiyora kadar getirmiş olabilirler hatta dahada abartıp kızı da yaptı diyebilirler.Diyebilirler diyorum çünkü gelip size bunları anlatan güya size iyilik yapıyorum ayağı yapıp aslında pislik yapan adı kişilerdir ve bu adilerden de herşey beklenir.Yengenizin mutluluğu çok kızdırmış birilerini bence alet olmayın arkadaşım.

Geçen gün burda bi konu açılmıştı.
Evlenmek üzereydi ve üniv yıllarında paraya ihtiyacı olduğu için böyle birşey yaptığını söylemişti.
Bende dahil herkes müstakbel eşine söylemelisin demiştik.

Bu dayınıza söylenmeli belki ama ona buna duyurmadan söylenmeli. Hatta sizden çıkmamalı. O lafı söyleyen kişiye keşke beni karıştırmayın çok vicdan azabı duyuyorsanız teyzenize söyleyin bu durumu izah etmeli diye, denilmeliydi.

Kesinlikle siz karışmayın. Kötü olurlar iki tarafta sizden bilir belki kabulleneceği varsa da kabullenmez. Ama bi yolu bulunmalı. Bilmiyorum nasıl ama siz üç maymunu oynamalısınız.
Allah yardım etsin.

Ay ögrendigin dogruymus mus da... Hadi yaa gözlerinle mi gördün?
Offf ne meraklisiniz milletce baskasinin hayatina. Kendi hayatiniz kaciyor haberiniz varmi? Zaman degerlidir..

Dayinin olayi bilip bilmediginden de emin degilken ne diye bir insana durust olmali diye bahsediyorsun? Yalan attigindan mi eminsin yengenin? Veya okadar emin bir sekilde dayim istemez diyorsun dayinin icini mi okuyorsun? Bu konu bana cok sacma geldi..
Troll gibi. Degilse de ne yaparsan yap sanki birilerin birsey demesinden fikrin degisecekte...

Sen duyduktan dayında duymuştur mutlaka.Ayrıca gercekmi iftirayı bilemezsin. Gercekte olsa iftirada olsa senin bunu ortaya çıkarmak ayrılıkların sebep olur yaşlılar bırakmaz konunun peşini. Bu durumda Allah'a hesap veremezsin çok günah.
Birde şu var bu sır seninle mezara kadar gitmeli ağzını iyi tutmalisin.Çocukları olur ilerde sen birine söylersin boşanır lar çocukların hayatı biter. GENE hesap veremezsin vicdanına v allaha.
İşin özü sen bunu unut tamamıyla unut.
Belk sadece dayına soeyebilirsin ama sadece dayina

Cok zor bi durum.
Baba zoruyla mi orda calismis?
Gecen bi konuda ogrencilik yillarinda bu isi yaptigini soyleyen kadina, es adayina soylemelisin dedim cunku ogrenci olarak burs pesine dusebilirdi,ogrenim kredisi vs cekebilirdi.
Ama yenge adayiniz cok mu caresizmis?
Ben uzuldum acikcasi kendisi icin.
Kisa surduyse emin olun zevk icin yapmamistir, zorlanmistir icine sinmemistir yoksa devam ederdi.
Ben olsam karismam ama size kim laf tasidiysa onunla ilgimi keserim, cok mertse gidip dayiniza soyleseydi.
Hem insan bunu dayisina nasil der?
Dayi yengem genelevde calismis mi diyeceksiniz?
O hirsla sizi olduruverse?yada gidip gelini oldurse?
cok iciniz rahat degilse yengeyle bi konusun, dogruluk payini sorun.

Annesi babasıyla irtibatı yok mu .Şu dolandiricı gelinlerden olmasın sakın.Anlattiklarıniz çok benziyor.

Hersey insanlar için.
Herkesin başına hersey gelebilir .
Geçmişteki hatasını bu güne tasimayin bence.
Susun.....

Dayın yenge adayını nerede tanıdı acaba

Bilemedim zor bir durum.
Söylersin kötü olursun. Söylemezsin kötü olursun.

Ben olsaydım söylemezdim sanki

Ben olsam söylerim sevdiğim biriyse. Dayıma söylemem anneme söylerim, böyle bir şey duydum bilginiz var mı sizin diye.

Dayınız biliyor olabilir sert demeyin ummadik seyler cikar. Sizi ilgilendirmez hele anne annaneye söylemek ne demek kızı bütün dünyaya rezil edip toplumdan dışlamak istiyorsunuz. Kimse isteyerek düşmez bu yola. Hiç bilmiyormuş gibi davranın bir gün ortaya çıksa bile bilmiyormuş gibi davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…