Böyle kıyaslayınca haklısınız sanırım.Cok hassas bi konu. Herkes karışmayın demiş ama eminim kendi ailelerimiz söz konusu olunca hepimizin kafası karıştırdı.
İnsanların geçmişlerine saygı duymalıyız mutlaka, herkesin başına gelebilirdi. istemeden o yola sokulmuş olabilir ya da bile isteye seçip sonradan tövbe etmiş olabilir ama tüm bunları evleneceği kişiden saklamissa orası biraz sıkıntı. Tövbe etmiş biri temiz sayfa açmak adına paylaşmamis olabilir hakkıdır, ama adamın da bilmeye kesinlikle hakkı var.
Evlenmek uzere olduğunuz adam bi anlık gafletle cinayet işlemiş ve bunu hiç söylememis olabilirdi, ve bu hiç kabul edemeyeceğiniz bir şey olabilir. Bunu bile bile o yemini etmek var, bir de sonradan öğrenip alt üst olmak var.
Ben olsam durumun gerçekliğinden emin olursam bir şekilde dayımın öğrenmesini saglardim.
Dememelisin. Söylemek isterse yengen söyler zaten. Onun ne şartlar altında oraya sürüklendiğini buradaki hiç kimse anlayamaz. O yüzden söylemek isterse de onun hakkıdır senin değil.
Lütfen artık tartışmayalım ben böyle bir şeyi yaymak isteyip kasıtlı bir şekilde yuva yıkmak istesem ne diye buraya yazayım sizlere danışayım gider yapacağımı yaparım. Gerçekten kafam karışık bana göre bir insan evleneceği kişiye karşı her konuda dürüst olmalı ne olursa olsun saklamamalı zaten adam onu olduğu gibi kabul ederse gerçekten değer veriyordur asıl diye düşünüyorum. Böyle konularda asla kimsenin günahına girmem bu öğrendiğim samimi bir şekilde söylüyorum doğru. Olay sadece duyduklarımdan ibaret değil. İyice emin olmadan böyle bir şey düşünecek kadar salak değilim merak etmeyin. Ha diyebilirsinizki seni ilgilendirmez olmuşsada... böyle düşünenler siz çok mu vicdanlı oluyorsunuz şimdi. Kendimiz evleneceğimiz adamın gbt sine kadar inceliyoruz ama... olaya kadın erkek olarak bakmıyorum sizde objektif bakabilseniz keşke. Tamam ben susmaya karar verdim ne olacaksa olur inşallah biliyodur ama hiç sanmıyorum dayımı burada gereksiz anlatmayacağım. Artık bilmiyosada evlendikten sonra ortaya çıkarsa birbirlerini gebertirler mi severler mi onlara kalmış teşekkürler herkese
Dayın yenge adayını nerede tanıdı acabaDayım haftaya evlenecek tüm hazırlıklar yapıldı aileler birbirini tanıdı benimde yenge adayıyla aram iyi sürekli konuşuruz gideriz geliriz beni ayrı yere koyduğunu çok sevdiğini söyledi gerçektende bana diğer kuzenlerden daha yakın. Bende onu sevdim allah için ama kızlar bugün öyle bi şey duydum ki daha yeni yeni kafamı toplayabildim. Şimdi bu yengem kötü bir hayat geçirmiş babasıyla annesi ayrılmış babası onunla ve kardeşleriyle hiç ilgilenmemiş hala daha konuşmaz falan üvey babasından çok eziyet görmüş neyse bunları zaten herkes biliyor bende biliyorum dertleştik bile. Konu bu değil asıl konu bugün öğrendim yengemin annesi zamanında genelevde çalışmış. Bu yengem de 17 yaşındayken çalışmaya başlamış ama kısa sürmüş onunki... sağlam bilgi. Kendiside diyordu hayatımı anlatsam roman olur falan diye ama ben bu kadarını düşünmemiştim tabi evet insanlar çaresizlikten yapabiliyor malesef Allah kimseyi muhtaç etmesin çaresiz etmesin. Yaşadıklarına üzüldüm fakat şimdi ben ne yapıcam böyle bir şeyi kimseyede söyleyemem ama vicdanım rahat değil evlenmeden önce dayımın kulağına gidecek şekilde birilerine desem mi anneanneme mesela ya da teyzeme ? Hiç rahat değilim içim içimi yiyor dayımında bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum offf akıl verin lütfen
Yenge de çalışmış 17 yaşında bir süreYengeniz calissa tamam da annesi calismis, boyle seyi soylerseniz yayilir, ustelik yengenizin ne sucu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?