baban niye üzülsün ya iki kuzen arasindaki küslüğe üzülecekse üzülsün zaten. buna bile üzülüyorsa tüm hayati ota tota uzulmekle gecmistir. buna da uzuluversin cok onemli degil..
Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Sınır mı koyayım, ters tepki mi vereyim yoksa babam üzülmesin diye susmaya devam mı edeyim? Benim gibi bir şey yaşayan oldu mu hiç? Ne önerirsiniz?
Nasıl görüşmeyeyim, ya babam davet ediyor ya da onlar. Ben bizzat iletişim halinde değilim. Hayır baba davet etme diyemem ya da gitmeyelim diyemem, babam katı bir adam ve gerçekten akraba konularında fazla hassas. Örneğin halamı sevmem, bence çok art niyetli bir kadın ama o bunu görmüyor ve onu melek gibi görüyor. Anlatmaya çalıştığımızda da kızıyor. Üzülmekten kastım bu alıngan ve bazen gerçekleri görmüyor. Bu konuyu söylesem mesela bana laf çarpar sen de üstüne alınıyorsun vs vs diye.e görüşme
benim annemin kardesiyle aramda bir dakikalik mesafe yok yıllardır ne evine uğrarım cok mecbur kalmadikca ne o bize gelince iki cumle kurarım.
hem sınırını koruyamiyorsun, hem haftada birkac kere görünüyorsun, hem de gıcık oluyorsun.
e görüşme
bu kadar basit.
birkac ay ötele bir sekilde, sonra zaten ayagi kesilir sizden iki normal komsu gibi olursunuz
Babam silah zoruyla görüştürüyor tam anlamıyla. Yani kuzenimi gerçekten çok severim ama zorla görüştürüyor bir nevi. Annem yok bu arada, vefat etti. Babamla yaşıyorumSilah zoruyla mı görüştürüyorlar afedersin? Görüşme onlar gelince evde çık. Odana gir onlar gelince ya da annenle konuş müsait değiliz desin. Bana böyle imada bulunulacak annem ben istesem bile yanyana getirmez bir daha. Baban üzülecekse kızına evli erkek avcısı muamelesi yapıldığına üzülsün boşver
aileniz gitsin siz gitmeyin gidincede hemen eve geçin işim var diye koloni gibi mi takılıyorsunuz sürekli ?Nasıl görüşmeyeyim, ya babam davet ediyor ya da onlar. Ben bizzat iletişim halinde değilim. Hayır baba davet etme diyemem ya da gitmeyelim diyemem, babam katı bir adam ve gerçekten akraba konularında fazla hassas. Örneğin halamı sevmem, bence çok art niyetli bir kadın ama o bunu görmüyor ve onu melek gibi görüyor. Anlatmaya çalıştığımızda da kızıyor. Üzülmekten kastım bu alıngan ve bazen gerçekleri görmüyor. Bu konuyu söylesem mesela bana laf çarpar sen de üstüne alınıyorsun vs vs diye.
Başın sağ olsun. O zaman git babana durumu anlat. Yengenin hareketlerini. Görüşmeyeceğini söyle. Bu kadar önemsemiyor olamaz kızının onurunuBabam silah zoruyla görüştürüyor tam anlamıyla. Yani kuzenimi gerçekten çok severim ama zorla görüştürüyor bir nevi. Annem yok bu arada, vefat etti. Babamla yaşıyorum
iste gorusmeyerek gorusmeNasıl görüşmeyeyim, ya babam davet ediyor ya da onlar. Ben bizzat iletişim halinde değilim. Hayır baba davet etme diyemem ya da gitmeyelim diyemem, babam katı bir adam ve gerçekten akraba konularında fazla hassas. Örneğin halamı sevmem, bence çok art niyetli bir kadın ama o bunu görmüyor ve onu melek gibi görüyor. Anlatmaya çalıştığımızda da kızıyor. Üzülmekten kastım bu alıngan ve bazen gerçekleri görmüyor. Bu konuyu söylesem mesela bana laf çarpar sen de üstüne alınıyorsun vs vs diye.
kalabalık bir ortamda onun yanına oturdum, kaşlarını kaldırarak kalk oradan yaptı sonra yanıma geldi omzumu okşadı hadi hadi yaptı omzuma vurdu kalk anlamında. Başka bir gün, midi boy etek giydim üstüme askılı, askımı düzeltiyor saçımı önüne atıyor göğüslerini kapat vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?