Yengeme uçan tekme atmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kyoshi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mecbur gidiyorsan böyle bir şey olduğunda yenge ben ensest ilişkiye karşıyım al kocanı bi tarafına sok de çık evden çok ciddiyim ne baban götürür seni zorla ne de bidaha senle görüşûrler mis gibi kafa rahat
Başlık için girdim yaratıcı sevdim

Babam silah zoruyla görüştürüyor tam anlamıyla. Yani kuzenimi gerçekten çok severim ama zorla görüştürüyor bir nevi. Annem yok bu arada, vefat etti. Babamla yaşıyorum

Ee! Durumu anlattin, Birazda duygu sömürüsü yapın.

Ayni sekilde cevap verin gülüp "saka yaparak"
Başka bir gün, midi boy etek giydim üstüme askılı, askımı düzeltiyor saçımı önüne atıyor göğüslerini kapat vs. diye.
Sacinizi geri duzeltin, "ahah ay birak birak, yigidin mali meydandadir" deyin.

Bir kere kuzenim bana bir şey anlatıyordu, yengem direkt araya girip lafı böldü, konuyu değiştirdi.
Tekrar konuya donun, "bir sey diyordun konu dağıldı, ne demistin" deyin.
Bir kere de hayatında bir çocuk yok mu dedi, ben de yok yenge dedim, ee yani kendine bakmazsan bu tiple olmaz tabi vs. diyerek güldü.
Aman kimler kimler evleniyor goruyoruz deyin imali sekilde.

Kadinin her yaptigini, her dedigini yutup oturmayin. Onun gibi gulerek igneleyin.

Son konunuzda annenizin evlilige karsi çıktığını yazmissiniz, burada vefat etti demissiniz?

Annem yok bu arada, vefat etti. Babamla yaşıyorum

Böyle birine evime gelirse hoşgeldin dahi demem . Emin olun o da rahatlar hoşgeldin demeseniz çünkü böyle zihinler için hoşgeldin demeniz bile bir flört ve cilve emaresi . Kimsenin deli karısını çekmek zorunda değilsiniz kuzeniniz soru falan sorarsa kendisi ile muhattap olmak istemiyorum beni muhattap etme diyip geçin .

Üst katınızda diye her hafta görüşmeye mecbur değilsiniz, görüşmeyin olsun bitsin. Anne/ babanız evinize davet ederlerse odanıza yada dışarıya kaçın gidin. Aileniz sorarsa açıkça kıskançlığından rahatsız olduğunuzu, onun için bir arada olmak istemediğinizi anlatın.

Üvey annem ve kardeşlerim var. Üvey annemle büyüdüm ben
O zaman evliliğe karsi cikan uvey anneniz mi?

E uvey anneniz varsa babanizla yalniz yasamiyorsunuz demektir. Hakkimi helal etmem dedigi icin evlenmemeyi dusunecek kadar yakinsaniz ve seviyorsaniz, kuzeninizin esinin davranislarini da kendisine anlatabilirsiniz demektir.

10 tane beğen butonu olsa 10’unu da beğenirdim.

Evet aynen o karşı çıkıyor düşüncelerine değer veriyorum ama o bu kuzen akraba hala yenge ve diğer meselelere burnunu sokmuyor ben de istemiyorum çünkü babamın 2. Evliliği olduğu için halihazırda akrabalar tarafından sevilmiyor o yüzden onu bu konuma sokmak istemem

Akrabalara burnunu sokması gerekmez ki. Babanizla konussa yeter.

Babanizin kuzeninize uvey annenizle gidiyorsa rica edin sizi idare etsin, gitmeyin.

Ben olsam geldiğin yerde kuzenler birbirine hallenebiliyor heralde ki, bizim onlar sizin kardeşiniz denerek büyütüldüğümüz kuzenlerle bile sohbet ederken aklından ensest ilişkiler dışında bir şey geçmıyor aklından derdim.

Görusmeyin, aileniz görüşsün istiyorsa ama siz yüz göz olmayın. Başka program yapın.
Aksi halde siz sinir olduğunuzla kalacaksınız. Söylemek de bir çözüm (doğrudan yüzüne)ama ben ne yaptım ki,beni yanlış anladın demesi çok olası.

Görüşmeyin, gelmesinler çaya falan. Evlerinde içsinler çaylarını.
Hem evime gelecekler yiyip içecekler, bir de üstüne ithamlarda bulunup laf mı sokacakmış hanımefendi?
Valla ben olsam o tipsiz iması yaptığı anda çok kötü bozardım. İçime dert olacağına söylerim ona dert olsun.

Bende yenge yenge deyince kuzeninin annesini diyorsun sandım eşi mi yapıyor bunu eğer öyleyse konuşma kuzeninle muhatap olma onunla uğraşmaktansa boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…