Yengeme uçan tekme atmak istiyorum

Yenge dediğin kim anlamadım, kuzeninin eşi mi, annesi mi?

Üst kat komsunuzla görüsmek zorunda degilsiniz?
Kuzen de olsa haftada bir görüsmeyin böyle biriyle.

Ben de kuzenin annesi sandım, değil miymiş?

Ben de yenge diyince kuzeninin annesinden bahsediyor sandim. Annesi oglunu uzak tutmaya calisiyor diye dusumustum.
Kendi adima bizim ailede (anne baba tarafi komple) kuzen evliligi yok hic bir zaman. Kuzenimin eşi boyle seyler yapsa annemlere soylerdim ya da aile icinde sacma sapan davranmamasi gerektigini, bizim ailemizi kendi ailesiyle karistirmamasi gerektigini bizde akraba evliligi olmadigini da iyice kafasina sokardim.
Ha sizde akraba evliligi varsa yapcak bisey yok

Ya amcanın oğlu kardeşin yuh artık yuh o yengeye iğrenç ensest fantezisi olan birisi. Görüşmeyin.

Yenge niyetine yastıkları tekmele. Senin yerinde olsam mecburi ortamlar dışında muhattap olmazdım. Yemeğe çağırırsa gitme, size gelirse odana çekil gibi.

Kuzenin annesiyse açık açık konuşulmalı bence. Kuzenin eşi ise mesafe konulmalı, görüşme azaltılmalı, hala ileri gidiyorsa açıkça onunla da konuşulması, sen kendinde misin diye!

'Ne yapacağım' soruna cevap vericem sadece çünkü kim haklı kim haksız mevzusunu tartışmanın bu manası yok. Yapacağın şey şu : uzak duracaksın, mesafe koyacaksın. Hem kuzene hem yengene. Kadın rahatsız oluyorsa araları bozulmasın diye çekileceksin kenara. Hiç kendini aile işlerine sokma, her türlü sen haksız çıkarsın sonunda. Yani kuzeninle mesafe koysan hayatından bisey eksilmez, kardeş değil bisey değil. Boşuna başına iş açma.

Selam aynı durumu yaşamış biri olarak yorum yapayım. Benzer diyelim. Üst kata eşimin kuzenleri taşındı. Kızlar lise üniversite öğrencisi. Ben tesettürlüyüm. Anneleride öyle. Kızların giyim tarzı açık. Severimde anneler günüm için pasta yapmışlıkları var. Abla derler yenge değil.
Diğer dairede de direk amca kızları var. Abi derler takılır gülerler eşimde selam verir kahkahalar atarlar falan. Ben müdahele etmem eşim bilir dozunu. Yengenin kızları (lise üni) açıklar. Şortla falan otururlar eşimin yanında. Rahatsız olmam. Eşimin yanında poz verseler kasıtlı denk getirmedilerse takılmam o an öyle gerekebilir neticede.
Yaşları yakın kuzenide vardır eşimin. O da abi der saygıdan çayını doldurur kızda benden büyük. Ondanda rahatsız olmam. Dekolte falan giyimleride haddime değil beni ilgilendirmez. Eşimle aynı ortam istemiyorsam gitmeyelim derim ama yapıcak bişey yok kontrolcü olamayız heryerde var dekolte giyim.
Gelelim eşimin haz etmediğim yaşı benle olan kuzeninee. Eşimin adına ahmet diyelim. Kız ağzını gere gere ahmettttt falan der. Güler. Böyle değişik bi enerjisi var anlatamıyorum. Gevşek gevşek hareket eder tam bir flörtözdür. Açıkta giyinir. Makyj falanda yapar. Şimdi ben bu kıza kalkıpta ordan burdan çık demem ama kusura bakmayında eşimin yanında da resim çektirmem ne münasebet. Dekoltesine karışmam ama öyle giyimle eşimin bulunmasını istemiyorsam haz etmiyorum der çıkarız eşimle. Şimdi yengenizi bilemeyiz. Kıskançtır okey. Rahatsız olmuştur okey. Size karışmaması lazım sizde ona müsade etmeyin mesafe koyun. Bu tarz olaylar karşılıklı dinlenmeli boşverin yani. Siz kendi sınırınızı koruyun. Biraz daha kibar olurmusun yenge diyin. Giyimime babam karışmıyor diyin gülün. Lakin kuzeninizde kadının kocası o konudada saygılı olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…