sormadan takibe devam edicem...Kuzum sen azeri misin?
Gerçi artık soru sormaya çekiniyorum ne soru sorduysam cevabı şok edici oldu.
Ne diye vermiş numarayı ?
Bunu kocasina anlatmasinin nesi kötü? Demek ki icinde fesatlik yok ki esine söylüyor. Abiniz bu numara verme olayini baskasindan duysa gelinin sirtinda sopa kirardi heralde. Anneniz ne karisiyor? Abiniz karisina tokat atinca anneniz ellerin kirilsin, bir daha vurursan sütümü haram ediyorum diyor mu? 18-19 yasimdaki kiz, demek ki isteme söz nisan zamanlari daha resit bile degilmis. Görücü usulü mü evlendiler, birbirlerini taniyabilecekleri flört nisanlilik dönemi olmadi mi? Devamli kavga ediyorlarsa niye cocuk yapmislar? Al iste bir günahsiz masum daha geliyor. Bu 18-19 yasindaki kizin anasi babasi yok mu, hamile kizlari tokat arsizi olmus. Abiniz evlerden uzak olmasi gereken biri bence. Yasi cok kücük kizla evlenmis hemen hamile birakmis bir de onu mu dedin caat tokat, bunu mu söyledin al yine tokat... Ailece ciksaniza karsisina, bu kiza bir daha vurursan seni sileriz desenize. Kiz vurdu bana diyor siz ailecek, yok yok vardir bir sebebi bos yere degildir diyorsunuz. Sebebi olsa ne olur, hamile kadina vurmak icin hangi sartlar uygundur sizin icin??
Sevgili Arhezdem ; İlerde eşin sana vurursa sebebini düşünme. Hiç bir şey seni dövmesini hak ettirmez. Yengenizin derdi ; abinize dur demeniz. Çareyi yenge bulmayacak. Abiyi kınayarak siz bulacaksınız, vurmasın karısına.Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
Beni niye alıntılıyorsunuz ? Ben konu sahibi miyim ?
kesinlikle abinizi dinlemeniz ve öncelikle onunla konuşmanız gerektiğini düşünüyorum bizimde kavgalarımız oluyor elbette bazen sinirle ağzımızdan kötü sözde çıkabiliyor fakat ne olursa olsun tokat atması çooookk yanlış yengeniz buna ahammül ediyorsa gerçekten sevdiğindendir. dediğim gibi önce abinizle konuşun gerekirse ikisinide alın karşınıza ikisiylede konuşun hatta anne babanızda bu duruma el atsa fena olmaz hani. birde görümcemin yaptığı bir davranış çok hoşuma gider kayınvalidem öldüğünden dolayı her sorunumuza o koşar kavgamızda ben haksız olsam bile eşimin yanında aylin haklı sen haksızsın der eşim gidincede haksız olduğum yerleri bana söyler bu şekilde yardımcı olabilirsiniz belkiYa ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
18-19 yaşlarında ve hamile
Bunada güldümBeni niye alıntılıyorsunuz ? Ben konu sahibi miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?