Yengemin derdi

Evliliğin ilk zamanlarında olur öyle kavgalar. Birbirlerinin huylarına alışana kadar, evlilikleri oturduğunda zaten ikisi de birbirinin istemediği şeyleri yapmamaya özen gösterirler. En önemlisi de birbirlerinin huylarına alışırlar.

sorun 1- evli ama evliliği evcilik oyunu sanan bir yengecik var, hala birisi beni beğensin, beğenen beni çaldırıp kapatsıın gibi ergen tavırlar içerisinde,
2- milletin kendini beğendiğini zanneden yengecik bunu eşine "bak bak evliyim ama hala beni beğenenler de var" diye açık açık diyemese de laf arasında hap niyetine adama duyuruyor ki sözüm ona adamı kıskandıracak, ama bilmiyor ki evli adam başkasını kıskansa bile senden alır hıncını,
3- konuyu açan görümcecik olayları üstün körü ve yanlı anlatıyor neden o da ergen,
4- konuyu anlamak için mesajları tek tek okudum cevap yazmak için de baya kelimeleri seçtim kırıcı olmamak için,
ve sonuç; sevgili konu sahibi görümcecik; yengeciğine söyle o artık evli ve hamile, kendine çeki düzen verecek, kimse onu beğenemez, beğense bile bunu birisi aracılığıyla ona söyleyecek cesareti bulamaz bulamamalı,
kocacığına kendini fark ettirmenin yolu lise de yaptığımız basit kıskandırmalar değil, aklınla beğendir kendini, hareketlerinle, hanım efendiliğinle beğendir, artık anne olacaksın çık ergenlikten bi zahmet, sevgili görümcecik sende bu yazılanları yengeciğine tam ve bütün halinde oku ki anlasın olur mu hadi selametle.

Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
Tokadin sebebi mi olurmuş. Kocanizdan dayak yiyip yazmayın sakin burda. Haketmissindir kesin sebebi vardır diyeceğiz. Gorumcelik yapıyorsun sen. Kadın tokat yemiş sebebi vardır diyor bir de. Dayağın sebebi olmaz!!!

Birincisi gorumcecik olmadım ben önce onu bi bilelim ikincisi söylediğin her şey de haklisin ki hak veriyorum gorumcecik dışında üçüncüsü olgunlastirmak için her turlu şeyi yapiyoruz. Teşekkürler

Tokadin sebebi mi olurmuş. Kocanizdan dayak yiyip yazmayın sakin burda. Haketmissindir kesin sebebi vardır diyeceğiz. Gorumcelik yapıyorsun sen. Kadın tokat yemiş sebebi vardır diyor bir de. Dayağın sebebi olmaz!!!
Benim kocama numara gelirse ben o kocaya şiddet uygularim kadın olmama rağmen yaparım!

Burda bir çok yorum okudum aklı başında kadınların olması mutluluk verici. Bir çoğu çocuk gelin almissiniz diyor iyi de biz onun yaşını nişandan sonra öğrendik görücü usulü bi evlilik oldu ve ailesi yaşını gizledi bizden nişandan sonra kıza canjm büyü de gel diyemezdik kendisi bu evliliği istedi. Dayağa gelince her nolursa olsun kadın dayağı haketmez ama kadının yanlışları büyük ki bunu kabul edip konuyu Ac diyen de oydu. Gorumclige gelirsek ben gorumcelik yapmazsam annem kaynanalik yapmazsa bu 19 yaşındaki gelin nasıl olgunlaşır nasıl buyur. Ona gelen numaralar olunca ne dememizi bekler ooo iyi mi yaptın diyelim ne diyelim illa ki tepki verecez ki vermedik biz elimizden geldiğince o olayı kapattık. Allah da yukarda görüyor ki annem kaynanalik değil annesinin bile yapmadığı anneligi yapıyor en azından küçük olduğunu bildiği halde ona öyle davranmiyor ve yaptığı bir ton numaralara rağmen ki evi terketmesine rağmen alttan alıyor.

Yengeniz saf mi? Yanlis anlamayin ciddi soruyorum yasi 18-19 olabilir, fakat davranisi tuhaf geldi. Yani gelip sana 'benim adima konu ac, bos bogaz oldugumu herseyi anlattigimi ve sizin bana bosanin dediginizi yaz' mi dedi?

Valla yazik size. Etmw bulma dünyası. Size de gorumcelik kaynanalik yapan, sizi döven kocaniza haketmistir diyen birileri bulunacaktır. Yazın kenara.

Yengeniz saf mi? Yanlis anlamayin ciddi soruyorum yasi 18-19 olabilir, fakat davranisi tuhaf geldi. Yani gelip sana 'benim adima konu ac, bos bogaz oldugumu herseyi anlattigimi ve sizin bana bosanin dediginizi yaz' mi dedi?
Canim öyle şey olur mu? Derdine derman istemiştir o yoksa niye yazdirsin. Gerisi konu sahibinin kendi ifadeleri

Hemen boşanın denmez zaten erkek tarafı hemen boşanın der

Saf :) ama o bunları demedi napabilirim dedi bende hatalarını anlattım ki daha kolay yardımcı olabilirsiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…