- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Aynen bende sesli güldüm hemde Çarşı karışmış bence burda kim kimi alıntılıyo belli değil araya kaynayan kaynayanaBunada güldüm
Aynen bende sesli güldüm hemde Çarşı karışmış bence burda kim kimi alıntılıyo belli değil araya kaynayan kaynayana
Ayy gece gece şey oldum yani konu gülünecek bisey değil belli ciddi ama bide sorunu tam anlasak ne olduğunu bilemediğinden millette afaldi kimin ne yaptığı belli değilHayır bir de ciddi ciddi uzun uzun yazmış o an gülmemiştim ama şu an kahkaha attım verdiğim cevaba
Bu başlığın en atarlısııııı
Atarına GurbanAslında ben genel olarak hep öyleyim
Aman iyi oldu gece gece iyi güldük atarlan sen bi daha canimAslında ben genel olarak hep öyleyim
Öyle ciddi ciddi kızmışsınki :)))Aslında şu an bende güldüm
Konu sahibesi bunlar çıldırdı diicekAynen bende sesli güldüm hemde Çarşı karışmış bence burda kim kimi alıntılıyo belli değil araya kaynayan kaynayana
Ama canim fıtık oldum kuzum konuyu anlayana kadar beyin hücrelerim yandi her sayfayi geçince acaba anlayacakmiyim endişesiKonu sahibesi bunlar çıldırdı diicek
Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?