Yengemin derdi

Sebep ne olursa olsun tokati normal birseymis gibi anlatiyorsun. Yanlissss!!
Siz once abinize bunu anlatin. Yasi kucukmus birde hamile...

Hiç bir canlı şiddete maruzuz kalmayı haketmez. Bu kadar yanlıştan da doğru çıkmaz. Çocuk gelin üstelik hamile muhtemelen baba da çocuk! Yengeniz hamileyken şiddete maruz kalıyor siz burada dalga geçer gibi ağzınızda sakız çiğner gibi mevzu anlatıyorsunuz. Şiddeti meşru göstermek de şiddet uygulama kadar suçtur. Empatik düşünün biraz da vicdanlı olun.

Hayır bir de ciddi ciddi uzun uzun yazmış o an gülmemiştim ama şu an kahkaha attım verdiğim cevaba
Ayy gece gece şey oldum yani konu gülünecek bisey değil belli ciddi ama bide sorunu tam anlasak ne olduğunu bilemediğinden millette afaldi kimin ne yaptığı belli değil

Yengenin derdi bizi gerdi sayende.Bi düzgün anlataydın iyidi.Abiniz o amcaoğluna gidip bişey demiş mi acaba?Hiç sanmam.küçücük kızı döver oturur aşağı.Vay be ne delikanlıca ! Küçük gelininize okutun mesajımı , dayak müptelası olmuş hiç şikayet etmicen yada gerekeni yapcan.O yaşlar bi daha gelmeyecek , vay yazık be dayakla geçiyor günleri.Onun gibi milyon tane olay çıkıyor Müge Anlıya hiç mi izlemezsiniz.Bezince can havliyle kaçar.Şimdi tatlı geliyor!

sadece ilk mesajı okudum,
7 aylık evli ,ve ortada cok da ciddi birşey görünmeyen insanlara ,daha doğrusu gelininize "boşanın" mı dediniz?
e bravo.

herkesinn evliliğinde kavgalar var iki taraf birden beğırmaya başlayınca kavga büyür sinirli olan bağırınca diğeri susup alttan almayı bilmeli kimsenin kocası dört dörtlük değil ama zamanla öğreniliyor.zaten evlilik de iki ayrı insanın ortak bir paydada buluşarak hayatı idare etme sanatı değil mi?birbirlerini seviyorlarsa kendilerini tutmayı bilmeleri lazım sonra ikisi de sakinleşince konuşmaya devam edebilirler

Ya ben de tam olarak bilmiyorum ki yengem bana bukadarina anlatti. Sadece abin bana bazen gereksiz yere karışıp tokat atiyo diyor. Bizde sebepsiz olmaz dediğimiz de yemin billah ediyor sebepsiz yere oda buna nasıl çare bulurum diyo

sebepsiz olmaz ne demek ya.. şiddetin sebebi mi olur? değiştirin şu kafalarınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…