Yengemin doğum konusu güncelleme.

Amaç abisiyle yengesini tartışmasını sağlamak, evlerinin huzurunu kaçırmak.
Abisi diyecek ki, kardeşim senin yüzünden bize gelemiyor sonra tartışma kavga. Asıl iş abisinde bitiyor ama o kadar pasif ki. Her lafı sunshine ya taşıyor. Çok sinir bozucu

İşin temelinde erkek evladı rahat ettirmek yatıyor çünkü. Aman paşanın huzuru bozulmasın. Zamanında nasıl şımarttılarsa, şimdi kendi huzuru bozulmadan olaylar çözülsün istiyor.

Bu uye cok garip.Her bayram oncesi bir gerilimi var ve hep kendisi disinda gelisiyor nedense her sey.
yooo kendisi dışında gelişmiyor ki ,bizzat kendisi olay yaratıyor kafasının dikine gidip hırslarıyla .. olgun davranmayı bilmediği için çevresindeki kişilerin de hayatını zehir ediyor ne yazık ki , bir de ısrarla kabullenmeyip devam ediyor , ne diyor müge ablamız , iyi şeyler için , yararlı şeyler için inat edin diyor , yoksa işte böyle kaostan kurtulamıyor, pasif agresif oyunları görmek istemiyor tamamen reddedip kendini haklı görme sendromu

Aynı cümleyi abime de kurdum. Gelmemizin daha iyi olduğunu yengemin pişman olduğunu uzamasını istemediğini eskisi gibi olmak istediğini söyledi. Bebek doğmadan konuşulan konu olduğu için söylediğim şeyin yalan olduğunu bilirler Muhtelif. Gelmezseniz yengen daha da takıcak kafaya gelmediler diye konuyu kapatıp gelmeniz gerekiyor dedi.
Ben memleketime senelerdir gidemiyorum anneannem dedemler vefat edeli 7 8 yıl oldu. Aktif olarak çalışırken iznim yoktu şimdide sadece bayram izinlerim var ekonomik olarakta uygun olmalıyız.
Huzur kaçırmak için huzur toparlamak için gidiyorum. Yengen iyi değil dedi abim. Duygusal olarak çökmüş durumdaymış doğumdan sonra söylediklerine yaptıklarına bakma unut ve gel gelmezsen bu mesafeden kaynaklı yine huzursuzluk yaratacağını söyledi. Ne demeliydim ? İstemiyorum dedim demedim mi sanıyorsunuz ? Ben eşimin memlketine ramazan bayramında gitmiyorum. Gidilirse kurbanda gidilir diye düzenimi kurdum kimseden kaçtığım yok ki

Diyor vallahi o yüzden karışmadım zaten. Senin sorunun anne dedim girmedim aralarına. Abime çok kızdım söylendim de büyüğümsün ama yanlış yapıyorsun bana gelme bu konudan da dedim.

Amacım kavga ettirmek olsaydı yengemin anneme küfür etmediği kaldıği ses kaydını abime atmakla başlardım. Büyümesin lohusadır diye Allaha havale ettik.

Evet bu tarz sorunlarım var. Tokiye yazıldım dua edin bana. Birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kötü olmamak için kendimden çok ödün verdim. Yengemide anladığım için beni sildiği halde özrünü kabul ettim. Benimle alakalı bel altı konuşmasına rağmen de. Şuan daha iyiyim gunces hem evliliğimde hemde eşimin ailesiyle.

Bir yandan patates yapıp bir yandan yorumları okuyorum. Eşimin ailesi için yapmıyorum bebeğim ya kendimi o kadar geliştirdim ki kimseye bişey göstermem. Diyorum ya önceden hayır diyemezdim diye kayınvalidem mevlüte gelmek zorundasın dediğinde değilim anne işimiz var siz gidersiniz dedim. Korkmuyorum çekinmiyorum. Gitmedim de. 2 kere daha söylendi takmadım.
Görümcem mesela. Paramı gördü cüzdanda x de para varmış alın ondan dedi terbiyesizce. Sonra da abisine bana da harçlık versene dedi. Parayı gördün ondan yapıyorsun yapma dedim. O güldü ben gülmedim. İyiyim yani mesafeli saygılı sevgili devam ediyorum. Eşimle daha iyi iletişim kuruyorum. Anlıyor beni ve elinden geleni yapıyor.

Bu konuda tekrar yazmayım dedim. Ama dayanamadım:) Çünkü bir önceki yorumda belirttim dusuncelerimi. Al birinizi vur ötekine. Aile adı altında kaosgiller
Tek birsey soracağım. Yengenizin dediğiniz boyutta psikiyatrik sorunu varsa abiniz niye hekime goturemiyor? Siz psikiyatrik bir hastaya ne yapıp düzeltecekmissiniz?

okur üfler herhalde aklıma başka bişey gelmedi terapist olmadığına göre

ben kadının bu kadar psikiyatrik sorunları olduğunu düşünmüyorum kurcalaya kurcalaya olayları kadını delirttiler. burada gördüğümüz gibi her olayın ardına düşerse kadın ister istemez delirir yani , ben yengesinin gelmediler diye küsüp tavır yapacağına zerre inanmıyorum ,kadın gelmediler diye halay ekibi getirip davul çalacak kıvamda bence

hatta şimdi gelirler diye gerginliği bile vardır ,üsteleyince gitsin ki iyice kızışsın ortalık ,çünkü onca yorum yapıldı ne laftan ne sözden anladığı yok
dha önce çok iyi anlaşıyoruz diyordu ,şimdi de diyor ki biz alttan aldığımız için iyiydik , o zaman araları iyi olmuyor ki Altan alacak davranışları varsa demek ki kötüydü yani o zaman iyiydik diye anlatınca kendince çelişiyor

allahtan sabır diliyorum yengeye uzakta yaşayıp yine kurtulamamış lohusa haliyle savaş veriyor bunlarla

Zaten hangi lohusa kayınvalide,kayınpeder,görümce gelmedi diye dert eder ki?

Hele ki araları bozukken telefon çalınca bile kalp çarpıntısı yaşıyordur…

Zaten hangi lohusa kayınvalide,kayınpeder,görümce gelmedi diye dert eder ki?

Hele ki araları bozukken telefon çalınca bile kalp çarpıntısı yaşıyordur…
yok gelmediler aramadılar diye abisiyle kavga ediyormuş ..

bunun kavgasını edecek bir tane kadın bulamazsın şu koskaca kk da ..

biz gitme dedik ya “abim öyle söyledi ya “ diyor , savunma mekanizması herhalde bu da ,bence şimdiden yengesiyle abisi “gelmesinler “ kavgasını edip yatak bile ayırmışlardır

inşallah sunshinı kaynanası köye götürür de kurtulur yenge de bu bayram bunların şerrinden

Ya mıyırdanır, oturduğu yerden kurulur benle ilgilenmiyolar, beni saymıyorlar, iplemiyorlar diye dırdır eder de kocasıyla kavga edeceğini sanmıyorum.

Ya mıyırdanır, oturduğu yerden kurulur benle ilgilenmiyolar, beni saymıyorlar, iplemiyorlar diye dırdır eder de kocasıyla kavga edeceğini sanmıyorum.
yooo en son anası gittiğinde kadını delirtince gelin de ailesiyle birlikte anasını yoğun bakımlık etmişlerdi daha gelsinler diye bekleyeceğini sanmıyorum ,kadının sabrı kalmadı anam bu Arada ya bugün sen iyi günündesin yada sunshine a kıyamıyorsun şu yorumlarının başla açıklaması yok

Ne biçim hayatlar var ya! İşiniz gücünüz meşgaleniz yok mu yengeye abiye sarıyorsunuz
İncir çekirdeğini doldurmayacak bomboş mevzular yüzünden karı kocanın huzurunu kaçırıyorsunuz.bide uzun uzun aylarca yazıp durmuşsn. Belli ki takıntı yapan sensin. Gitme gelme ya belli ki istenmiyorsunuz... gelinimiz haklı veya haksız bunu bana hissettirse asla ne ararm ne sorarım. İnsanın izzeti nefsi olmalı yaa

Ben de aynisini dusunuyorum. Abisi ile yengesi surekli senelerdir kavga ediyor olamazlar. Oyle bir anlatiyor ki sanki yenge eli masali bir gestapo, abi de miy miy idare eden taraf.

Ama suna hak veririm her gelin gorumce konusu acildiginda kavga ediyorlardir. Gelin istemiyor cunku kayin ailesini. Abi de surekli laf tasiyor esim her dedigimi gorumceme iletse gercekten bosanma sebebi. Daha once de yazdim bence gelin kayin aileyle gorusmeyi kesmeye calisiyor, abi de o yuzden illa gelin diye direniyor.

Abi de annesini ayagina getirtecegine alsin esini cocugunu bayramda ailesine gelsin. Bunu da ilk defa duydum benim bildigim cocuklar ailesine gider bayramda. Bu kadar kaosa ne gerek var? Gelin de deplasmanda olacagi icin daha uyumlu olmak zorunda kalir.

Kıyamadığımdan değil yapan var öyle, hem mesafe koyuyorlar hem de ağlıyolar sonra beni yok sayıyolar diye ahahhshsh. Kavgaya tutuşanı görmedim ama.

Gelmek istemiyor gelin, karısını getiremeyince ailesini getirmeye çalışıyor abi de, yok karısı kavga ediyormuş gelmiyolar diye yok ortalığı birbirine katmış, ya he, işin kötüsü Sun da yiyo bunu. Ya da yemek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…