Amaç abisiyle yengesini tartışmasını sağlamak, evlerinin huzurunu kaçırmak.Şart mı abinizi arayıp yok “bayrama gelmicem”. bilmen ne diye huzur kaçırmanız? Gelmeyecekseniz gelmeyin, kim bayramda gitmeyeceği kişiyi arayıp çocuk gibi “ben bayramda gelmeyeceğim, hıh, canıma değsin” der ki
Çok tatlısın!neyseki ben hepinizin yerine inanıyorum ahahahahha
İşin temelinde erkek evladı rahat ettirmek yatıyor çünkü. Aman paşanın huzuru bozulmasın. Zamanında nasıl şımarttılarsa, şimdi kendi huzuru bozulmadan olaylar çözülsün istiyor.Valla bence de son mesajlardan sonra çok ilginç bir hal aldı. Yenge resmen manyak. Anneye küfürler hakaretler ediyor. Görümce aramayınca kocaya ağlıyor. Aramıyorlar sormuyorlar diye ağlıyor. Suç yok ama yenge ruh hastası olduğunda tutturduğu için dünürler aranıp özür dileniyor.
Yahu erkek kardeşim var canım ciğerim. Gelin bu manyaklıkların yarısını yapsa o gelini asla aramam, yüzüne bakmam, gittiği yere gitmem. Kardeşim gelirse görüşürüz, çocuk olursa aynı şekilde. Kardeşim arayıp yalvarsa "benim için öldü , ben huzur istiyorum, kimsenin ruh hastalığını çekemem kusura bakma, seninle görüşürüz istersen" der kesip atarım.
Elin manyağının hakaretlerini dinleyip sonra özür dişeyip bir de aramıyor diye şikayet edilip arayınca da bir de neden görüntülü aramadılar diyen kadının sokağına yaklaşmam. Ruh hastası beni canlı canlı kesebilir de çünkü.
yooo kendisi dışında gelişmiyor ki ,bizzat kendisi olay yaratıyor kafasının dikine gidip hırslarıyla .. olgun davranmayı bilmediği için çevresindeki kişilerin de hayatını zehir ediyor ne yazık ki , bir de ısrarla kabullenmeyip devam ediyor , ne diyor müge ablamız , iyi şeyler için , yararlı şeyler için inat edin diyor , yoksa işte böyle kaostan kurtulamıyor, pasif agresif oyunları görmek istemiyor tamamen reddedip kendini haklı görme sendromuBu uye cok garip.Her bayram oncesi bir gerilimi var ve hep kendisi disinda gelisiyor nedense her sey.
Aynı cümleyi abime de kurdum. Gelmemizin daha iyi olduğunu yengemin pişman olduğunu uzamasını istemediğini eskisi gibi olmak istediğini söyledi. Bebek doğmadan konuşulan konu olduğu için söylediğim şeyin yalan olduğunu bilirler Muhtelif. Gelmezseniz yengen daha da takıcak kafaya gelmediler diye konuyu kapatıp gelmeniz gerekiyor dedi.Kanaryacım kendini çok güzel ikna etmişsin. Ama sakil duruyor gerçekten
- Abi, bir bebeğiniz oldu. Önemli olan sizin aile huzurunuz. Sende biraz toparlanmaya çalış
Bak bu da bir cümle mesela. Hiç de söylemek durumunda değildin.
Abin ortayı açmış, sen de fırsatı değerlendirip golü atmışsın.
Yengem yüzünden gelmeyeceğiz havası vermek yerine eşimle başka program yaptık deseydin abin ısrar etmezdi..
Sen kendi kv ve kpe madara olmamak için o tarafın huzurunu bozacaksın
Gidicem de gidicem ısrarına şok olarak okudum
KV konularında daima senin yanındaydım ama şu anda o kanarya ile bu kanarya aynı kişimi şaşırıyorum
Diyor vallahi o yüzden karışmadım zaten. Senin sorunun anne dedim girmedim aralarına. Abime çok kızdım söylendim de büyüğümsün ama yanlış yapıyorsun bana gelme bu konudan da dedim.Sizi tek mahveden yengeniz değil işte. Abiniz ve anneniz de suçlu. Bunu bi kabul etseniz keşke. Abiniz pek çok kaynanaya taş çıkarır. Sizi koymus ortaya. Herkes birbirimi yesin de aman bana yanaşmayın modunda. Siz aradan çekilin. Anneniz zaten oğluna tapmıyor mu? Biricik oğlu, ananız ve gelin yesin birbirini demeniz lazım. Anneme kıyamıyorum dediğiniz anneniz oğlum da oğlum demiyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Yesinler işte birbirlerini
Amacım kavga ettirmek olsaydı yengemin anneme küfür etmediği kaldıği ses kaydını abime atmakla başlardım. Büyümesin lohusadır diye Allaha havale ettik.Amaç abisiyle yengesini tartışmasını sağlamak, evlerinin huzurunu kaçırmak.
Abisi diyecek ki, kardeşim senin yüzünden bize gelemiyor sonra tartışma kavga. Asıl iş abisinde bitiyor ama o kadar pasif ki. Her lafı sunshine ya taşıyor. Çok sinir bozucu
Evet bu tarz sorunlarım var. Tokiye yazıldım dua edin bana. Birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kötü olmamak için kendimden çok ödün verdim. Yengemide anladığım için beni sildiği halde özrünü kabul ettim. Benimle alakalı bel altı konuşmasına rağmen de. Şuan daha iyiyim gunces hem evliliğimde hemde eşimin ailesiyle.Katip eski konularini biliyormusun bilmiyorum ama ilk zamanlar ben kayinvalideme nasil hayir diyecegim ayip olur diyordu. Sorun cozme sekli kimseyle kotu olmadan cozmek. Mesafe koymaya calisirken bile kayinvalidenin yanagindan makas alip guluyordu. Diyorum ya annesi zor seyler yasadigi icin her firsatta aman kizim kotu olma tavsiyesi veriyordu. Simdi bunlarin kurban ve etleri biraz sıkıntılı oluyor. Bu bayram kendi dediginin ve istediginin yapilmasi icin gecen bayram eline koz gecmisti ve onu kullanmanin tam zamani. Kayinvalide ile kotu olamiyor cunku evinde oturuyor, gitmese bir daha dedigini hic yaptiramayacak o da bu yolu secmis. Oysa yengeyi en iyi anlayacak kisi yine kendisi ama herkes once ben diyor iste.
Bir yandan patates yapıp bir yandan yorumları okuyorum. Eşimin ailesi için yapmıyorum bebeğim ya kendimi o kadar geliştirdim ki kimseye bişey göstermem. Diyorum ya önceden hayır diyemezdim diye kayınvalidem mevlüte gelmek zorundasın dediğinde değilim anne işimiz var siz gidersiniz dedim. Korkmuyorum çekinmiyorum. Gitmedim de. 2 kere daha söylendi takmadım.Eksiklik hissediyor galiba eş ailesine karşı. Ama bu iş böyle olmaz. Belli bir duruşu olanı kimse yıkamaz. Eninde sonunda kabul ettirirsin karakterini. Yani sırf eş ailesi ile aile bağları yarıştırmak için bu hallere düşülmez. Değmez.
okur üfler herhalde aklıma başka bişey gelmedi terapist olmadığına göreBu konuda tekrar yazmayım dedim. Ama dayanamadım:) Çünkü bir önceki yorumda belirttim dusuncelerimi. Al birinizi vur ötekine. Aile adı altında kaosgiller
Tek birsey soracağım. Yengenizin dediğiniz boyutta psikiyatrik sorunu varsa abiniz niye hekime goturemiyor? Siz psikiyatrik bir hastaya ne yapıp düzeltecekmissiniz?
Zaten hangi lohusa kayınvalide,kayınpeder,görümce gelmedi diye dert eder ki?okur üfler herhalde aklıma başka bişey gelmedi terapist olmadığına göre
ben kadının bu kadar psikiyatrik sorunları olduğunu düşünmüyorum kurcalaya kurcalaya olayları kadını delirttiler. burada gördüğümüz gibi her olayın ardına düşerse kadın ister istemez delirir yani , ben yengesinin gelmediler diye küsüp tavır yapacağına zerre inanmıyorum ,kadın gelmediler diye halay ekibi getirip davul çalacak kıvamda bence
hatta şimdi gelirler diye gerginliği bile vardır ,üsteleyince gitsin ki iyice kızışsın ortalık ,çünkü onca yorum yapıldı ne laftan ne sözden anladığı yok
dha önce çok iyi anlaşıyoruz diyordu ,şimdi de diyor ki biz alttan aldığımız için iyiydik , o zaman araları iyi olmuyor ki Altan alacak davranışları varsa demek ki kötüydü yani o zaman iyiydik diye anlatınca kendince çelişiyor
allahtan sabır diliyorum yengeye uzakta yaşayıp yine kurtulamamış lohusa haliyle savaş veriyor bunlarla
yok gelmediler aramadılar diye abisiyle kavga ediyormuş ..Zaten hangi lohusa kayınvalide,kayınpeder,görümce gelmedi diye dert eder ki?
Hele ki araları bozukken telefon çalınca bile kalp çarpıntısı yaşıyordur…
Ya mıyırdanır, oturduğu yerden kurulur benle ilgilenmiyolar, beni saymıyorlar, iplemiyorlar diye dırdır eder de kocasıyla kavga edeceğini sanmıyorum.yok gelmediler aramadılar diye abisiyle kavga ediyormuş ..
bunun kavgasını edecek bir tane kadın bulamazsın şu koskaca kk da ..
biz gitme dedik ya “abim öyle söyledi ya “ diyor , savunma mekanizması herhalde bu da ,bence şimdiden yengesiyle abisi “gelmesinler “ kavgasını edip yatak bile ayırmışlardır
inşallah sunshinı kaynanası köye götürür de kurtulur yenge de bu bayram bunların şerrinden
yooo en son anası gittiğinde kadını delirtince gelin de ailesiyle birlikte anasını yoğun bakımlık etmişlerdiYa mıyırdanır, oturduğu yerden kurulur benle ilgilenmiyolar, beni saymıyorlar, iplemiyorlar diye dırdır eder de kocasıyla kavga edeceğini sanmıyorum.
Ya mıyırdanır, oturduğu yerden kurulur benle ilgilenmiyolar, beni saymıyorlar, iplemiyorlar diye dırdır eder de kocasıyla kavga edeceğini sanmıyorum.
Kıyamadığımdan değil yapan var öyle, hem mesafe koyuyorlar hem de ağlıyolar sonra beni yok sayıyolar diye ahahhshsh. Kavgaya tutuşanı görmedim ama.yooo en son anası gittiğinde kadını delirtince gelin de ailesiyle birlikte anasını yoğun bakımlık etmişlerdidaha gelsinler diye bekleyeceğini sanmıyorum ,kadının sabrı kalmadı anam bu Arada ya bugün sen iyi günündesin yada sunshine a kıyamıyorsun şu yorumlarının başla açıklaması yok
Gelmek istemiyor gelin, karısını getiremeyince ailesini getirmeye çalışıyor abi de, yok karısı kavga ediyormuş gelmiyolar diye yok ortalığı birbirine katmış, ya he, işin kötüsü Sun da yiyo bunu. Ya da yemek istiyor.Ben de aynisini dusunuyorum. Abisi ile yengesi surekli senelerdir kavga ediyor olamazlar. Oyle bir anlatiyor ki sanki yenge eli masali bir gestapo, abi de miy miy idare eden taraf.
Ama suna hak veririm her gelin gorumce konusu acildiginda kavga ediyorlardir. Gelin istemiyor cunku kayin ailesini. Abi de surekli laf tasiyor esim her dedigimi gorumceme iletse gercekten bosanma sebebi. Daha once de yazdim bence gelin kayin aileyle gorusmeyi kesmeye calisiyor, abi de o yuzden illa gelin diye direniyor.
Abi de annesini ayagina getirtecegine alsin esini cocugunu bayramda ailesine gelsin. Bunu da ilk defa duydum benim bildigim cocuklar ailesine gider bayramda. Bu kadar kaosa ne gerek var? Gelin de deplasmanda olacagi icin daha uyumlu olmak zorunda kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?