Yengemin doğum konusu güncelleme.

Annemde gitmedi:)

Bebeklerin üşüyüp üşümediği eli ayağından belli olmaz sırtından kontrol edilir çocuğum yok ama annesinin bile bile üşütmeyecegini bilirim
Hatta temas duyguları için eldiven önerilmez ortam sıcaklığı uygun olması yeterlidir

Saygı bana göre önemli Katip. Tabikide yapamaz kimse yapmamalı ama bunu saygıyla karşı tarafa anlatıp ona göre ilerleyebilirsin.
Sana göre önemli. Ben sürekli üstüme üstüme varan birine saygı duyamam, zorunda değilim o başka bir olay ama istesem de yapamam. Ha yengenin tarzı da bana göre değil, karşınızdaki kadın net lohusa depresyonu geçiriyor, bu kadından normallik beklemeyin.

Annen batarken bile yalnız batmamış desene, seni de yanında götürmüş.

Elbette olmaz ama uslubumuza dikkat etmemiz gerekmiyor mu ? Gerçi bunları konuşmamaızın bi önemi yok konu kapandı.

Hayır gerekmiyor. Karşımdaki bana ağzına geleni sayıyorsa kusura bakma büyük küçük dinleme cevabını veririm. sırf yaşından dolayı kimseye hürmet etmem

Ay üşüsün bir şey olmaz bu nedir yaa. Millet bebeğini buzlu suya atıyor hasta olmasın diye, bizimkiler de alt tarafı ayağı üşümüş diye olay çıkarıyor. Karışmayın annenin işine, herkes kendi çocuğuna baksın.

Tabiki de üşütmez ama annelerimiz biz kocamanken bile üşütme diyorken bunlar normal değil mi ? Aynı ortmda yengemin annesi gelini arayıp emiyormu ne kadar emiyor ne kadar mama veriyorsun diye soruyordu Allah aşkına yapmayın üşümüşmü dedi diye bunlar yapılmaz.

Beni annem böyle öf öf öf diye büyütmüş, sıcak bazlama tutar gibi. Doktordan çıkmadım. Eşim ortalık yerde cıbıl büyümüş, adam 40 olacak yeni ağrı kesici içmeye başladı.

Masraf falan filan yoldan kaynaklı sanırım. Kurbana endekslediler senede 1 tatili. Bizimkilerde karışmaz ne zaman isterseniz o zaman gelin diyorlar.
Sizinkiler ne zamam isterseniz ozaman gelin diyip kendileri gidiyorlar çünkü.salin artik su yengeyi gitmeyin .abiniz annesini gormek istiyorsa alsin cocuvunu esini gelsin.surekli kadına gidip huzursuzluk cikarip geri donuyorsunuz.gitmeyin iste gitmeyin

Duyulmak zorunda değil zaten mesafe istedi tamam dedi annem ama yine abimin telefonundan mesaj atıp bizim onu aramamızı mesaj atmamızı istedi. Katip benim yengem tedavide gördü ama o an bile Allah belanı versin demiş insan kardeşlerine karşı. Öfke ve üslup problemi var anlatınca ben kötü oluyorum. Annem hatasız demiyorum ama benim annemden hoşlanmıyorsa sevmiyorsa o zaman mesafeli olucak aramasını yazmasını istemicek bayramdan bayrama merhaba devam edecek. Kendi bilir ama bu sefer de abimle konuştuğumuzda benle neden konuşmadı diye abime şikayet ediyor. Kafayı yedik yemin ediyorum nalet olsun herkes herkesle konuşup unutsun işim gücüm evim var dedim. Evde huzur bırakmadı diye abim istedi konuyu kapatmayı. Vicdanım rahat çok şükür.

Bende dedim zaten karışma anne diye. Yorum yapma anne bırak dedim. Uyarmadım mı sanıyorsunuz ? Lakin tek karışan insan benim annem değil. Yengem “ anne ben biliyorum, anne karışma lütfen” diye uyarabilir uyarsında. Herşeye saygım var fakat bunu düşmana küfr eder gibi abimden gizli ses kaydı atarak değil.

Hayır gerekmiyor. Karşımdaki bana ağzına geleni sayıyorsa kusura bakma büyük küçük dinleme cevabını veririm. sırf yaşından dolayı kimseye hürmet etmem
Annem ağzına geleni saymamış ki Calcifer ? Saysa zaten hakettin derdim :)

Tamam. Gitmemişsiniz çıkmamış sorun. Yani?
Sorun yok ki zaten. Fakat yanıldınız. Yengem hatasını telafi etmek için hediyeler almış abime mahçup olduğunu bizi sevdiğini lohusalıktan olayları büyüttüğünü söylemiş. Gitseydik daha iyi olucaktı yani :)

Siz de kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. Her şeyi düzeltemezsiniz herkesle de iyi olamazsınız. Bu kadar büyütmeyin kendinizi yahu, azcık acziyetinizi anlayın. Gel deyince gelip git deyince gitmeyin kendinize özgü bir tavrınız olsun. Zaman iyidir, ne olursa olsun ne derse desinler uzak kalın 1 yıl. En azından sen yap, annen lafını dinleyecek gibi durmuyor, alsın dursun ağzının payını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…