Yengemin doğum konusu güncelleme.

Abimde yatmayacağım. Bi kaç saat görüp gezeceğim.

İşte sebebi yazmışsınız. Yenge takıntılı her şey onun halt yemesi zaten. (!)
Evet takıntılı. Annem memlekete gitti de 1 hafta ıssız köyde tek başına kaldı yine de abime gitmedi yengem laf yapmasın diye. Yarım saatlik yoldu ama abime demedi gel beni al götür diye. Abimin izin gününde de abim yengemi keyfi olmakla birlikte biyere götürdüğü için annemin yanına gitmedi. Alınma anne gelmem lazımdı ama gelemedim anla dedi. Yengem kavga etmiş.
Kimse birşey demedi ne abime ne yengeme. Birden konuşurken annemi kötüledi yengem. İşte akşam arıyor abini soruyor neden soruyor ne var yani napıcak diye. Tekti köyde belki gelir sandı yenge ondan sormuştur dememle anneme saydırmaya başladı. Yine çirkince laflar. Gelmeseymiş banane bilmem ne.
Sonrada gidp abime kardeşin beni suçladı bana laf etti konuyu açtı demiş. Abim mesaj atınca şok oldum. İftira olmasın diye ekran görüntülerini atınca özür diledi yengem. Lütfen bilip bilmeden savunmayın. Bende gelinim gelinleri savunuyorum ama adaletli olalım.

Annen yengenin annesiyle mi görüştü, sebep? 15 yaşında kızları annene saygısızlık yapmıştı hani? Ya iste böyle yazınca insan acabaya düşüyor kanarya. Olaylar yazdığin gibi olduysa annenin yengenin annesini araması da çok saçma. Demek ki annen de ciddi suçlu hissediyor kendini. Abim için deme, abine bir şey olmuyor. Kimse pamuktan değil erimez. Erkeklere zaten bir sey olmaz. Annenin kendisi de burada yazılanların dışında şeyler yaptı demek ki diye düşünüyorum. Başka türlüsü mantığa uymuyor.

Son düzenleme:
sen abine yengen yüzünden gelmeyeceğini söylersen tabiki ısrar eder gel diye çünkü kötü hisseder. Hoş sen zaten böyle yapacağını bildiğin için öyle demedin mi? Israr etsin de gideyim yüzsüz yüzsüz diye. Gerçekten olgun olan bi insan gerçekten gitmek istemeyen insan yengeyi hic karıştırmaz. Eşimin ailesiyle geçireceğiz bayrami der. Eşimle farklı planimiz var der. Bi sey uydurur gitmez abi de böylelikle asla ısrar edemez. Görümcem bekarken tam bi belaydı ama en azından evlenince kurtuldum sen evliyken bile rahat birakmiyosun insanları. Bi salın ya bebekli kadın mecbur mu günlerce sizi yatılı ağırlamaya?

2 saat görüp memleketimi gezeceğim. Keşke mesele haklı haksız durumu olsa Lale Abla. Muhattap olmayıp uzak kaldıkça daha da uğraştılar.
Bunu da söyledim onların yakınına gidip de “ben memlekete geldim,size değil,otelde ya da akrabada kalacağım,sizde değil” gibi gereksiz işlerin içinde kalmam ben.

Tamam onlar uğraştı,sen ve annen masumsunuz o zaman daha çok üzülmemek için uzak durmak gerekmez mi?

Bak Kanaryacım neden bu kadar inat ettiğinizi anlamıyorum ama tüm bunları çevremde kendim de dahil olmak üzere çok gördüm.

Lohusa kadınla haklı ya da haksız yere tartışıp kadını üzüp sonra bir de özür dileniyor. Altına ve hediyeye boğup biz sorunu çözdük oluyor. Çözülmüyor Kanarya maalesef o dönem yaşananları hiç bir kadın unutmuyor… İyiliği de kötülüğü de unutmuyor…

Rabbim sana da evlat versin o zaman anlarsın…

Son düzenleme:
Abimde yatmayacağım. Bi kaç saat görüp gezeceğim.
Kalmamanız daha da fena. Size nerede kaldığınız, neden abinizde kalmadığınız kesinlikle sorulacak. Sanki bu sorulsun diye özellikle yapıyorsunuz. Yani şuradan yine kavga, gürültü, huzursuzluk olduğu belli. Altına da siz dinamit döşüyorsunuz. Bence de yapmayın.

Sizin aşırı derece pasif - agresif ve takıntılı kişiliğiniz var , istenmediğiniz kavga ettiğiniz yengenize niye gittiğinizi söyleyim mi ?

kayın ailenizden kaçmak için yengeyi ablukaya almışsınız zihninizde ,bunun başka açıklaması yok ama bence bekleyin kurbanda gidin kurban daha zahmetli olur oraya yıkılırsınız en azından

bu kadar sorun varken abim abim diye yanmanızı anlayamıyorum sizin derdiniz ne abi ne de o masum bebek ,hırslarınız.. başka bişey değil

ben aramda en ufak bi sorun olan kimsenin evine zorla kendimi yamamam mesela , o aradaki gerginlikten haz almam ana - kız bir olup “biz çık iyiyiz çok mağdur olduk edebiyatıyla “ ortalığı karıştırıyorsunuz ,yapmayın gitmeyin ,ölmezsiniz

acil şifalar diliyorum size ve kafanızda takıntı haline getirdiğiniz herkese ..

Tabii ki aynen öyle!

Sonra “biz evlerinde bile kalmadık,kahve bile içmedik,hediyelerimizi verdik,takımızı taktık,ama gelin bize kızıyor” deniliyor.

Huzurum yerinde olsun da varsın hediye getirilmesin.

Engellemek mi olgun davranmak ? Siz gerçekten yazılanları okumuyorsunuz ya da bu konuda yaranız olduğunu düşünüyorum. Başkasına olan sinirinizi benden çıkarıyorsunuz. Ben engellediğimde yengem ağlayıp abime kardeşin beni engellemiş diye şikayet edicekti bu sefer.
Olgun davranmakmış. Kadına tek kelime etmedik yinede takıcak birşey buldu hala ne diyorsunuz ya.

Evet problem abimde canım. Gelme bize kendiniz halledin diyorum zaten. Kaç km uzaktayız bizimde huzurumuz kalmadı. Hakkımı helal etmiyorum yengeme dedim.
E daha ne yapacaksınız, alttan alta dolduruyorsunuz işte abinizi, ne demek yengeme hakkımı helal etmiyorum?

Barıştıysanız niye hakkınızı helal etmiyorsunuz yok hakkızı helal etmeyecek kadar kızgınsanız neden barışıyorsunuz, daha doğrusu barışmış numarası yapıyorsunuz?

Hakkinizi helal etmediginizi niye icinizde tutmuyorsunuz da abiye söylüyorsunuz? Abinize şu mesajı veriyorsunuz "biz senin için bagrimiza taş basıyoruz, her şeye tamam diyoruz ama eşin haksız bak ona göre davran, bak aman ha eşin haksız biz magduruz, her şeyi sineye cekiyoruz, bizim fedakarliklarimizi gör!'. Abi de yazık size inanıyor demek ki, bir de Allah razı olsun diyormuş.

Her şeyi kenardan kenardan yapıp ay ben n'aptım kii edasıyla dolaniyorsunuz, samimi degilsiniz, yengeniz de bunu fark ediyor ama demek ki o sizin gibi kurnaz degil, bu ikili tavra öfkeleniyor ve öfkesini belli ediyor.

Cidden anlamıyorsunuz ben durduk yeremi yengem mahvetti diyorum. Tutturdu taktı annneme arayacak konuşacak diye. Abimde sinirlendi ama anlamıyor yengem. Telefonunu kapatıyor bağırıyor çağırıyor söylenip duruyormuş. Yalvardı abim bize. Annem yapmam oğlum ben birsey yapmadım dedi yinede diyor. Annem artık benden çıksın konu yeter dedi. Bende aynı şekilde.

Ben de gelini üzüp üzüp sonra da bebeğe yapılan sevgi gösterisini hiç anlamıyorum.

Ayda yılda bir gördüğün bebek seni ne bilsin ki? “Senin annen problemli bir kadın ama biz muhteşem teyzeyiz,halayız,yengeyiz,anneanneyiz,babaanneyiz” Bebeği görmek istiyorsan annesiyle iyi anlaşacaksın bence.

“Bizim yeğenimiz,biricik torunumuz” sözcükleri bir bana inandırıcı gelmiyor galiba.

Anneciğime laf eden kim varsa önce karşısına ben dikilirim isterse benim için dünyayı yaksın gene de istemem.

Sağlığımın yerinde olduğunu düşünüyorum. Ben 2 buçuk yıllık evliyim 7 yıldır abim evli şuan olan birşey değil yani. Yengemi ablukaya almama gerek yok ben sorunlarımı çözdüm.

Nerden bilicekler nerde kaldığımızı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…