Ben kimsenin peşine takılmadımAy var çok manyaktı onlar asdfafa.
Abimde yatmayacağım. Bi kaç saat görüp gezeceğim.Şu ana kadar olan olaylar hakkında sizin de yengenizin de haklı olduğu taraflar vardır diyr düşünüyordum hep. Özellikle sizin eşinizin ailesiyle sorunlarınızdan dolayı biliyor ve içten üzülüyordum. Ama şu an gerçekten sorun olacağını bile bile gideceksiniz. Sizin bayramda ısrarla oraya gitmeniz henüz sönmemiş bir alevin yeniden yellemek olacak. Kendinizi sosyal ve çevresiyle iyi ilişkide olan biri olarak tanımladığınıza göre bunu öngöremiyor olamazsınız. Bile isteye inatla gidiyorsunuz. Eşinizin ailesine gövde gösterisi yapmak istiyorsunuz sanırım.
2 saat görüp memleketimi gezeceğim. Keşke mesele haklı haksız durumu olsa Lale Abla. Muhattap olmayıp uzak kaldıkça daha da uğraştılar.Sen bilirsin.
Daha önce de söyledim ben olsam gitmem…
Haklıysam hele hiç gitmem,görüşmem…
Evet takıntılı. Annem memlekete gitti de 1 hafta ıssız köyde tek başına kaldı yine de abime gitmedi yengem laf yapmasın diye. Yarım saatlik yoldu ama abime demedi gel beni al götür diye. Abimin izin gününde de abim yengemi keyfi olmakla birlikte biyere götürdüğü için annemin yanına gitmedi. Alınma anne gelmem lazımdı ama gelemedim anla dedi. Yengem kavga etmiş.İşte sebebi yazmışsınız. Yenge takıntılıher şey onun halt yemesi zaten. (!)
Annen yengenin annesiyle mi görüştü, sebep? 15 yaşında kızları annene saygısızlık yapmıştı hani? Ya iste böyle yazınca insan acabaya düşüyor kanarya. Olaylar yazdığin gibi olduysa annenin yengenin annesini araması da çok saçma. Demek ki annen de ciddi suçlu hissediyor kendini. Abim için deme, abine bir şey olmuyor. Kimse pamuktan değil erimez. Erkeklere zaten bir sey olmaz. Annenin kendisi de burada yazılanların dışında şeyler yaptı demek ki diye düşünüyorum. Başka türlüsü mantığa uymuyor.Evet istiyordım ama sonra vazgeçtim. Başka plan yapıcaktım. 6 bin masraf çıkarıcak bize zehir olsun istemem. Yengem abimin zoruyla yapmadı annem abin için annesiyle görüştü konu kapansın diye. Orda bile anneme çemkirmişler. Abim tamam anne boşver sen yap büyüklüğünü diyince uzatmadı annem. Biz alttan aldık yani.
Bunu da söyledim onların yakınına gidip de “ben memlekete geldim,size değil,otelde ya da akrabada kalacağım,sizde değil” gibi gereksiz işlerin içinde kalmam ben.2 saat görüp memleketimi gezeceğim. Keşke mesele haklı haksız durumu olsa Lale Abla. Muhattap olmayıp uzak kaldıkça daha da uğraştılar.
Kalmamanız daha da fena. Size nerede kaldığınız, neden abinizde kalmadığınız kesinlikle sorulacak. Sanki bu sorulsun diye özellikle yapıyorsunuz. Yani şuradan yine kavga, gürültü, huzursuzluk olduğu belli. Altına da siz dinamit döşüyorsunuz. Bence de yapmayın.Abimde yatmayacağım. Bi kaç saat görüp gezeceğim.
Tabii ki aynen öyle!Kalmamanız daha da fena. Size nerede kaldığınız, neden abinizde kalmadığınız kesinlikle sorulacak. Sanki bu sorulsun diye özellikle yapıyorsunuz. Yani şuradan yine kavga, gürültü, huzursuzluk olduğu belli. Altına da siz dinamit döşüyorsunuz. Bence de yapmayın.
kayın ailenizden kaçmak için yengeyi ablukaya almışsınız
Engellemek mi olgun davranmak ? Siz gerçekten yazılanları okumuyorsunuz ya da bu konuda yaranız olduğunu düşünüyorum. Başkasına olan sinirinizi benden çıkarıyorsunuz. Ben engellediğimde yengem ağlayıp abime kardeşin beni engellemiş diye şikayet edicekti bu sefer.Evli çiftler zaten hamilelik ve çocukla beraber yeni bir düzene alışırken çok zorlanıyorlar. İster istemez karı koca hayatları etkileniyor. Anne zaten hamilelik, lohusa, sürekli memesinde bir bebekle daha da zorlanıyor.
Bu süreçte bir kadına destek olmak varken ona hayatı böyle zehir etmek çok büyük kötülük. Ortada ciddi kavga nedeni yok. Bırakın karı koca naparlarsa yapsınlar. Biraz kendilerine gelsinler. Bebekli eve gitmek istemek, bebekle 6 saat yol gelsin diye beklemek acımasızca. Abiye karısıyla ilgili akıl vermek nedir. Ne kadar ayıp.
S Sunshine1 Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yengeye gerçekten bencilce ve acımasızca davranıyorsunuz. Hadi anneniz eski kafalı, yaşlı, anlayışsız biri. Siz anneyseniz anne olduğunuzda size böyle yapılsa hoş mu olurdu? Ya da eğer ileride anne olacaksanız bebeğinizin hem en tatlı anlarını izlerken hem de her açıdan zorlanırken böyle hayatınızı zorlaştırsalar hoş mu olurdu?
Yenge sizinle mesafeli olmak istiyor. Sizde onu engelleyin geçin. Abinizle muhattap olun. Abi şu tarihte müsaitseniz iki üç saat bebeği anneanneme getir orda görelim der geçersiniz.
İnanılmaz yorucu bir insanlarsınız ailecek. İçinizdeki hıncı yengenin yuvasından çıkarıyorsunuz.
Siz bu yengeyle hayat boyu yüz yüze geleceksiniz. Bunun düğünü var, cenazesi var. Deprem oldu insanlar ailelerini kaybettiler. Siz hala insana değer vermiyorsunuz.
Anneniz yaşlı, huysuz anlayışsız sizi ve oğlunu geline karşı doldurmaya çalışan biri. Siz neden 40 50 yaşındaki yaşlılar gibi davranıyorsunuz? Olgun davranın.
E daha ne yapacaksınız, alttan alta dolduruyorsunuz işte abinizi, ne demek yengeme hakkımı helal etmiyorum?Evet problem abimde canım. Gelme bize kendiniz halledin diyorum zaten. Kaç km uzaktayız bizimde huzurumuz kalmadı. Hakkımı helal etmiyorum yengeme dedim.
Cidden anlamıyorsunuz ben durduk yeremi yengem mahvetti diyorum. Tutturdu taktı annneme arayacak konuşacak diye. Abimde sinirlendi ama anlamıyor yengem. Telefonunu kapatıyor bağırıyor çağırıyor söylenip duruyormuş. Yalvardı abim bize. Annem yapmam oğlum ben birsey yapmadım dedi yinede diyor. Annem artık benden çıksın konu yeter dedi. Bende aynı şekilde.Annen yengenin annesiyle mi görüştü, sebep? 15 yaşında kızları annene saygısızlık yapmıştı hani? Ya iste böyle yazınca insan acabaya düşüyor kanarya. Olaylar yazdığin gibi olduysa annenin yengenin annesini araması da çok saçma. Demek ki annen de ciddi suçlu hissediyor kendini. Abim için deme, abine bir şey olmuyor. Kimse pamuktan değil erimez. Erkeklere zaten bir sey olmaz. Annenin kendisi de burada yazılanların dışında şeyler yaptı demek ki diye düşünüyorum. Başka türlüsü mantığa uymuyor.
Ben de gelini üzüp üzüp sonra da bebeğe yapılan sevgi gösterisini hiç anlamıyorum.Sizin aşırı derece pasif - agresif ve takıntılı kişiliğiniz var , istenmediğiniz kavga ettiğiniz yengenize niye gittiğinizi söyleyim mi ?
kayın ailenizden kaçmak için yengeyi ablukaya almışsınız zihninizde ,bunun başka açıklaması yok ama bence bekleyin kurbanda gidin kurban daha zahmetli olur oraya yıkılırsınız en azından
bu kadar sorun varken abim abim diye yanmanızı anlayamıyorum sizin derdiniz ne abi ne de o masum bebek ,hırslarınız.. başka bişey değil
ben aramda en ufak bi sorun olan kimsenin evine zorla kendimi yamamam mesela , o aradaki gerginlikten haz almam ana - kız bir olup “biz çık iyiyiz çok mağdur olduk edebiyatıyla “ ortalığı karıştırıyorsunuz ,yapmayın gitmeyin ,ölmezsiniz
acil şifalar diliyorum size ve kafanızda takıntı haline getirdiğiniz herkese ..
Sağlığımın yerinde olduğunu düşünüyorum. Ben 2 buçuk yıllık evliyim 7 yıldır abim evli şuan olan birşey değil yani. Yengemi ablukaya almama gerek yok ben sorunlarımı çözdüm.Sizin aşırı derece pasif - agresif ve takıntılı kişiliğiniz var , istenmediğiniz kavga ettiğiniz yengenize niye gittiğinizi söyleyim mi ?
kayın ailenizden kaçmak için yengeyi ablukaya almışsınız zihninizde ,bunun başka açıklaması yok ama bence bekleyin kurbanda gidin kurban daha zahmetli olur oraya yıkılırsınız en azından
bu kadar sorun varken abim abim diye yanmanızı anlayamıyorum sizin derdiniz ne abi ne de o masum bebek ,hırslarınız.. başka bişey değil
ben aramda en ufak bi sorun olan kimsenin evine zorla kendimi yamamam mesela , o aradaki gerginlikten haz almam ana - kız bir olup “biz çık iyiyiz çok mağdur olduk edebiyatıyla “ ortalığı karıştırıyorsunuz ,yapmayın gitmeyin ,ölmezsiniz
acil şifalar diliyorum size ve kafanızda takıntı haline getirdiğiniz herkese ..
Nerden bilicekler nerde kaldığımızı ?Kalmamanız daha da fena. Size nerede kaldığınız, neden abinizde kalmadığınız kesinlikle sorulacak. Sanki bu sorulsun diye özellikle yapıyorsunuz. Yani şuradan yine kavga, gürültü, huzursuzluk olduğu belli. Altına da siz dinamit döşüyorsunuz. Bence de yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?