Yengemin doğum konusu güncelleme.

Bir de o kadar yorulmuşum ki konu başlığını sürekli “yengemin doğum sonrası kilosu güncelleme” diye okuyorum.

İçimden de “bu kadarını da yapma Kanarya” diyorum…
Bende çok yoruldum aylardır Yengem yüzünden. Hakkımı helal etmiyorum abimede söyledim. Çok yordu beni hal ve hareketlerini bu kadarını beklemiyordum. Haklı yere yapmış olsa beni eklemezdi dimi Lale abla ? Silmemeliydim duygusal anlar yaşıyorum dedi. Çünkü ben sandığın gibi kötü biri değilim.

Nerden bilicekler nerde kaldığımızı ?
sorun nerede kaldığınız değil , oraya kadar gidip kalmamanız zaten ,işinize gelmeyince anlamıyorsunuz bence

abiniz belki yengenize “ senin yüzünden buraya kdar gelip evimizde kalmadılar bile “ diyecek kavga çıkaracak

Siz bunu akıl edemeyecek yaşta mısınız ?

benim size bi önerim var , hiç gitmemek mesela ? Nasıl olur ? Ha pardon gidilecek illa , arabada kurban etiyle zorla ailenizde oturtup etler kokacak olmasına rağmen 2 saat oturdu daha fazla kalabilirdi diye kavga çıkaran gelindiniz dimi ..

Amin inşallah Lale abla. anneme dünyanın lafını sayan birine sevgi sözcükleri Söyleyemezdim. İster konuş ister konuşma dedikten sonra annem geri çekilince abime bu seferde annen benimke konuşmuyor dedi. Ee sen dedin konuşma diye konuşmuyor kadın işte ?

Evet bendim.

Ya hiç sormayın, burada size herkes yanlış yaptığınızı söyledi. Herkesin yarası var. Ben bekarım, erkek kardeşim yok. Bir halam da yok. Babaannem çok uzun süre önce vefat ettiği için bizim evde gelin kaynana tartışması da görmedim. Ama çok şükür aklım var, vicdanım var. Ne yanlış ne doğru ayırt edebilirim.

Yoksa siz yengeyi mi kıskandınız çocuğu oldu diye? Sonuçta 7 senelik mükemmel yenge çocuk olunca kötü olmuş.

Görümcenize olan sinirinizi benden çıkarıyorsunuz.

Estağfurullah kötü biri olduğunu düşünmüyorum.

Bu kadar haklı ve yorgunsanız görüşmeyin diyorum.

Hakkını helal etmediğin kişiyle ne konuşacaksın,ondan ne istiyorsun ki?

Hamile geline kp götürüp ztn annem temizledi o ne yapti ki diyen, bu kdr insan anlatmasina rağmen 1 gr suç bulmayip birde hakkını helal etmeyen
Valla görümcem dese sadece güler geçerim hangi hak sen kimsin diye?
Abide iş yokki konuşturup duruyor sizi, kızda içindeki dışında samimiyetsizliği görüp deliriyor azcık kurnaz olsa kapıdan içeri giremezsiniz de neyse

Umarım evlenince yengem gibi biri olmaz hayatınızda.

Sevgili sunshine daha önce de dedim gene diyorum. Gitme gerçekten gitme. Yengen arada gel dese bile gitme. Bazı insanlar bazı insanlarla anlaşamaz. Gelin gerçekten ruhsal anlamda problemli olabilir, sizinle anlaşamıyor olabilir, birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz, anneniz kalp kırmış olabilir ama bence mesafe çok guzel. Neden ne olursa olsun.

Erkek kardeşimle evimiz 10 dakika. 6 ay görüşmedim. yeğenim var ama bilmiyorum özlemiyorum artik.
Ramazan diye görüşmek zorunda kaldım. Bir altı ay daha görüşmek istemiyorum. Benzer nedenler. Neden kendi canımı sıkayım.

hala çocuk gibi hareketler düşünceler , hiç olgunlaşmamışsınız .. durup bi sağ Salim kafayla düşünseniz mesela
çocuk şimdi sizi görse me görmese ne

ileride aranız düzelirse daha rahat kalıp görüşürsünüz ,şimdi niye insanlara psikolojik bile olsa yük oluyorsunuz , siz istiyorsunuz yeğen görmeyi (buda yandım delisi gibi istenmez bu takıntı bence ) ama kadın sizi görmek istemiyor aranızda kötü 2 saat gitsen ne gitmesen ne ?

ne bu takıntı görmüyor musunuz siz ? Çok tehlikeli gerçekten , o burada sayfa sayfa anlattığınız görümcenizden bi farkınız yok

Lale abla ne çocuk ne abi umrunda ya, olay eşinin ailesinden kaçmak eski konuda da şimdi ne diyeceğim gideceğiz diye anlaşmıştık demişti en iyi anlatan sensin hala 1 gr suç bulmuş değil farkında değil misin?

sorun burada yeğen değil ki ,bayramda hep birlikte program yapılan kayınailesimden “ abimin çocuğunu bile göremedim “ diye kaçmak ..

bebeği düşünen biri(bebeğin) annesine böyle eziyet etmez

Ben bayramda memletimi gezeceğim. Anneannemin mezarına dedemin mezarına gideceğim. Abimede uğrayıp takı takıp döneceğim hepsi bu. Gitmediğimde de sorun olucak. Gelmedi yeğenini görmeye diyecek.

Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.

Ben bayramda memletimi gezeceğim. Anneannemin mezarına dedemin mezarına gideceğim. Abimede uğrayıp takı takıp döneceğim hepsi bu. Gitmediğimde de sorun olucak. Gelmedi yeğenini görmeye diyecek.
Desin.

Gidince de sorun olacak başka laflar edilecek.

Sen bilirsin ben kendi yerime koyuyorum öyle cevap veriyorum.

Ya abin evliligini size farkli yansitiyor ya da sen bize farkli yansitiyorsun. Erkekler bizim gibi degil, surekli kavga dovus yasadigi bir evlilige hem 7 sene katlanip hem de tup bebekle cocuk yapmazlar. Ben abinle yengenin arasinin surekli tartismali oldugunu sanmiyorum. Belki soz konusu siz olunca kavga ediyorlardir.

Bayramda kapi esiginden bile ugrasaniz sorun cikacak buradan bile belli oluyor. Gelin muhtemelen sizinle gorusmeyi tamamen kesmek istiyor kendince haklidir degildir bilemem, o yuzden gozunun uzerinde kaslari var muhabbeti yapip duruyor esine. Abi de direniyor simdilik bakalim ne kadar giderse.

Kurbanda görümcesinin kayınpederini çektiği için o da size helal etmez belki. Sizin de çok hatalarınız var. Ben ömrümde ilk kez sizde gördüm zira hamile kadına görümcenin kayın ailesinin gittiğini.

Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.

Kanarya burada kimsenin amaci seni strese sokmak degil. Burada yeri geliyor kayinvalideyi elestiriyoruz, yeri geliyor baska bir yengeyi elestiriyoruz, yeri geliyor hakli buluyuyoruz. Herkes kendi fikrini yaziyor. Bukadar kisi sana haksiz olabilirsin diyorsa biraz uzerine dusun derim. Hayat senin yenge senin bizlik bir durum yok.

Bu arada sunshine annen çok kötü bir kayınvalide.
lohusa kadının yanında anası danası varken gidip kalmak, illa ben yıkayacağım diye tutturmak kavga aramaktadır. Annenizin yeri yoktu lohusalıkta. Bebek büyüyünce azıcık ele gelince gitse bunlar yaşanmazdı.
Şimdi de ağla zırla oğlunu etkiliyor.
Lohusalıkta ben kayınvalideme neler ettim, baya üzüldük karşılıklı. Özür dilenmedi. Konu unutuldu. Üstüme gitse ben de görüşmezdim. Affedici oldu. Ben de affettim.
Sizin aileniz baştan sona kadına yük.
Annenizin lohusa kadının evine çökmesi sizin kayın aile götürmeniz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…