Bende çok yoruldum aylardır Yengem yüzünden. Hakkımı helal etmiyorum abimede söyledim. Çok yordu beni hal ve hareketlerini bu kadarını beklemiyordum. Haklı yere yapmış olsa beni eklemezdi dimi Lale abla ? Silmemeliydim duygusal anlar yaşıyorum dedi. Çünkü ben sandığın gibi kötü biri değilim.Bir de o kadar yorulmuşum ki konu başlığını sürekli “yengemin doğum sonrası kilosu güncelleme” diye okuyorum.
İçimden de “bu kadarını da yapma Kanarya” diyorum…
sorun nerede kaldığınız değil , oraya kadar gidip kalmamanız zaten ,işinize gelmeyince anlamıyorsunuz benceNerden bilicekler nerde kaldığımızı ?
Amin inşallah Lale abla. anneme dünyanın lafını sayan birine sevgi sözcükleri Söyleyemezdim. İster konuş ister konuşma dedikten sonra annem geri çekilince abime bu seferde annen benimke konuşmuyor dedi. Ee sen dedin konuşma diye konuşmuyor kadın işte ?Bunu da söyledim onların yakınına gidip de “ben memlekete geldim,size değil,otelde ya da akrabada kalacağım,sizde değil” gibi gereksiz işlerin içinde kalmam ben.
Tamam onlar uğraştı,sen ve annen masumsunuz o zaman daha çok üzülmemek için uzak durmak gerekmez mi?
Bak Kanaryacım neden bu kadar inat ettiğinizi anlamıyorum ama tüm bunları çevremde kendim de dahil olmak üzere çok gördüm.
Lohusa kadınla haklı ya da haksız yere tartışıp kadını üzüp sonra bir de özür dileniyor. Altına ve hediyeye boğup biz sorunu çözdük oluyor. Çözülmüyor Kanarya maalesef o dönem yaşananları hiç bir kadın unutmuyor… İyiliği de kötülüğü de unutmuyor…
Rabbim sana da evlat versin o zaman anlarsın…
Evet bendim.sorun nerede kaldığınız değil , oraya kadar gidip kalmamanız zaten ,işinize gelmeyince anlamıyorsunuz bence
abiniz belki yengenize “ senin yüzünden buraya kdar gelip evimizde kalmadılar bile “ diyecek kavga çıkaracak
Siz bunu akıl edemeyecek yaşta mısınız ?
benim size bi önerim var , hiç gitmemek mesela ? Nasıl olur ? Ha pardon gidilecek illa , arabada kurban etiyle zorla ailenizde oturtup etler kokacak olmasına rağmen 2 saat oturdu daha fazla kalabilirdi diye kavga çıkaran gelindiniz dimi ..
Engellemek mi olgun davranmak ? Siz gerçekten yazılanları okumuyorsunuz ya da bu konuda yaranız olduğunu düşünüyorum. Başkasına olan sinirinizi benden çıkarıyorsunuz. Ben engellediğimde yengem ağlayıp abime kardeşin beni engellemiş diye şikayet edicekti bu sefer.
Olgun davranmakmış. Kadına tek kelime etmedik yinede takıcak birşey buldu hala ne diyorsunuz ya.
Görümcenize olan sinirinizi benden çıkarıyorsunuz.sen abine yengen yüzünden gelmeyeceğini söylersen tabiki ısrar eder gel diye çünkü kötü hisseder. Hoş sen zaten böyle yapacağını bildiğin için öyle demedin mi? Israr etsin de gideyim yüzsüz yüzsüz diye. Gerçekten olgun olan bi insan gerçekten gitmek istemeyen insan yengeyi hic karıştırmaz. Eşimin ailesiyle geçireceğiz bayrami der. Eşimle farklı planimiz var der. Bi sey uydurur gitmez abi de böylelikle asla ısrar edemez. Görümcem bekarken tam bi belaydı ama en azından evlenince kurtuldum sen evliyken bile rahat birakmiyosun insanları. Bi salın ya bebekli kadın mecbur mu günlerce sizi yatılı ağırlamaya?
Bende çok yoruldum aylardır Yengem yüzünden. Hakkımı helal etmiyorum abimede söyledim. Çok yordu beni hal ve hareketlerini bu kadarını beklemiyordum. Haklı yere yapmış olsa beni eklemezdi dimi Lale abla ? Silmemeliydim duygusal anlar yaşıyorum dedi. Çünkü ben sandığın gibi kötü biri değilim.
Estağfurullah kötü biri olduğunu düşünmüyorum.Amin inşallah Lale abla. anneme dünyanın lafını sayan birine sevgi sözcükleri Söyleyemezdim. İster konuş ister konuşma dedikten sonra annem geri çekilince abime bu seferde annen benimke konuşmuyor dedi. Ee sen dedin konuşma diye konuşmuyor kadın işte ?
Evet bendim.
Umarım evlenince yengem gibi biri olmaz hayatınızda.Ya hiç sormayın, burada size herkes yanlış yaptığınızı söyledi. Herkesin yarası var. Ben bekarım, erkek kardeşim yok. Bir halam da yok. Babaannem çok uzun süre önce vefat ettiği için bizim evde gelin kaynana tartışması da görmedim. Ama çok şükür aklım var, vicdanım var. Ne yanlış ne doğru ayırt edebilirim.
Yoksa siz yengeyi mi kıskandınız çocuğu oldu diye? Sonuçta 7 senelik mükemmel yenge çocuk olunca kötü olmuş.
hala çocuk gibi hareketler düşünceler , hiç olgunlaşmamışsınız .. durup bi sağ Salim kafayla düşünseniz meselaEvet bendim.
Estağfurullah kötü biri olduğunu düşünmüyorum.
Bu kadar haklı ve yorgunsanız görüşmeyin diyorum.
Hakkını helal etmediğin kişiyle ne konuşacaksın,ondan ne istiyorsun ki?
sorun burada yeğen değil ki ,bayramda hep birlikte program yapılan kayınailesimden “ abimin çocuğunu bile göremedim “ diye kaçmak ..Ben de gelini üzüp üzüp sonra da bebeğe yapılan sevgi gösterisini hiç anlamıyorum.
Ayda yılda bir gördüğün bebek seni ne bilsin ki? “Senin annen problemli bir kadın ama biz muhteşem teyzeyiz,halayız,yengeyiz,anneanneyiz,babaanneyiz” Bebeği görmek istiyorsan annesiyle iyi anlaşacaksın bence.
“Bizim yeğenimiz,biricik torunumuz” sözcükleri bir bana inandırıcı gelmiyor galiba.
Anneciğime laf eden kim varsa önce karşısına ben dikilirim isterse benim için dünyayı yaksın gene de istemem.
Ben bayramda memletimi gezeceğim. Anneannemin mezarına dedemin mezarına gideceğim. Abimede uğrayıp takı takıp döneceğim hepsi bu. Gitmediğimde de sorun olucak. Gelmedi yeğenini görmeye diyecek.Estağfurullah kötü biri olduğunu düşünmüyorum.
Bu kadar haklı ve yorgunsanız görüşmeyin diyorum.
Hakkını helal etmediğin kişiyle ne konuşacaksın,ondan ne istiyorsun ki?
Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.Sevgili sunshine daha önce de dedim gene diyorum. Gitme gerçekten gitme. Yengen arada gel dese bile gitme. Bazı insanlar bazı insanlarla anlaşamaz. Gelin gerçekten ruhsal anlamda problemli olabilir, sizinle anlaşamıyor olabilir, birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz, anneniz kalp kırmış olabilir ama bence mesafe çok guzel. Neden ne olursa olsun.
Erkek kardeşimle evimiz 10 dakika. 6 ay görüşmedim. yeğenim var ama bilmiyorum özlemiyorum artik.
Ramazan diye görüşmek zorunda kaldım. Bir altı ay daha görüşmek istemiyorum. Benzer nedenler. Neden kendi canımı sıkayım.
Desin.Ben bayramda memletimi gezeceğim. Anneannemin mezarına dedemin mezarına gideceğim. Abimede uğrayıp takı takıp döneceğim hepsi bu. Gitmediğimde de sorun olucak. Gelmedi yeğenini görmeye diyecek.
Kurbanda görümcesinin kayınpederini çektiği için o da size helal etmez belki. Sizin de çok hatalarınız var. Ben ömrümde ilk kez sizde gördüm zira hamile kadına görümcenin kayın ailesinin gittiğini.Bende çok yoruldum aylardır Yengem yüzünden. Hakkımı helal etmiyorum abimede söyledim. Çok yordu beni hal ve hareketlerini bu kadarını beklemiyordum. Haklı yere yapmış olsa beni eklemezdi dimi Lale abla ? Silmemeliydim duygusal anlar yaşıyorum dedi. Çünkü ben sandığın gibi kötü biri değilim.
Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?