Yengemin doğum konusu güncelleme.

Gerçekten kendi eşinin anasının babasından kaçmak için geline gidiliyorsa yine çok üzülürüm.

Lohusa kadın sadece görümce kendi kayınvalidesine bak ne tatlı aileyiz diye gösteriş yapacak diye kendi evinde mutsuz olacak…

Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.
Yine siz masumsunuz, mağdursunuz biz sizi strese soktuk, başınızı ağrıttık, öyle mi?

Siz sosyal platformda, kimsenin birbirini tanımadığı, görüşmek zorunda olmadığı kişilerin haklı eleştirisine katlanamıyorsunuz ama yengeniz sizin her aile bireyinizle ayrı ayrı cenk etmek zorunda kalıyor, kadıncağızın yaşadığı stresi lütfen düşünün. Bundan sonra ona göre davranın.

Kendide kabul etti ztn, eski konusunda var ztn hamile kadına misafirin misafirin götürüp kendi bsy yapmadı annem yapti diyen insanda iyi niyet aranır mı?
Gelin mecburdu çünkü senin kpi ağırlamaya evinde çıkan kavgaya

hiçbir şey tek taraflı değildir ama bu durumda yenge manyak kimse kusura bakmasın. görümcenin tek sorunu bu durumu çok kafaya takması. ben olsam hiç aldırmam annemin de yüreğini büyütmem. yiğenim mi? abim eğer adamsa yiğenimi getirir anneme bana gösterir. ben onların evine adım falan atmam. abime de söylerim durumu, annemle gelmeyeceğiz bundan sonra siz getirirsiniz çocuğu dersiniz biter gider. böyle kişilerle muhattap olup kendinizi ne yoruyorsunuz ya işiniz gücünüz mü yok?! sizlik bişi yok abin düşünsün dengeyi o sağlasın.

hep gelin haklı diye bişi yok gerçekten acayip manyak kaprisli gelinler de var.

Bu kadar olayın, lafın, sözün olduğu bir durumdan sonra abim yoluma altın serse gitmem.
Elli kalıba sokar yine de gitmem.
Bebek büyüyüp siz biraz rahata erince gelirsiniz derim, çok özlersem de rica eder görüntülü konuşur görürüm.
Bu kadar tantanaya ne lüzum var ?
Kendinize yapılmasını istemediğiniz ne varsa hepsinin baş rolündesiniz.
Onu içime attım, bunu yuttum, şunu demedim deyip kadına hakkımı helal etmiyorum deyip abinize gazı vermişsiniz.
Bu iyi niyet değil, düpedüz iki yüzlülük kusura bakmayın.
Yeğeniniz sizden büyüyünce nefret etmesin istiyorsanız biraz ağır durun, gitmeyin. Aksi yüzsüzlüğe giriyor artık.

sonra da “abimin evine gitmeyeyim mi bayramda “ diye manipülasyon yapıyor

gitme ,kadında pencere önünde yollarını beklemiyor zaten seni çağıran yok , kavgalısın da ayrıca sanki abisi yaşıyor o evde sadece

kendi görümcesi , nefes alsa koşa koşa buraya gelip anlatıyor ,ama sunshine abisinin evini yıkacak hala daha gelin karalama peşinde

bebek bahanesidir tutturmuş ,insan istenmediği halde gitmek için zorla sebep arıyorsa resmen yüzsüzlüğün daniskasıdır bu

ben sizin gelinin yerinde olsaydım böyle mikserlik yapan drama quen görümceyi kapımdan içeri sokmazdım ,yine de sabırlı kızmış

Seninde cok hakli oldugun noktalar var, gelinde cok hakli oldugu noktalar var. Bence iki tarafda kaosdan besleniyor, yengecilik, görümcelik olayini güc savaslarina baglayarak mutlu oluyor.

Biz uzaktayız. Çıldırtmak en fazla telefonla konuşma ve senede 1 görüştüğümüzde klasik kayınvalide hareketleridir. Ondada anneme sus sen karışma diye uyarırız biz.
Klasik kv hareketleri dediğiniz ne? Doğumda yanında siz de yoktunuz. Uyaran olmadı demekki.

Ee gitmeyin anlasamiyorsunuz belli iste olmazi oldurmak zorunda degilsiniz ki.Bayramda evine kimseyi doldurup gezmesinin engellenmesini istemiyor demek ki ya da onlar gitsinler annenin babanın yanına

Vallahi değerli vaktimi tüm konunuza ayırdım. Siz çok fenasiniz siz. Gizli karistiran görümce:)

En büyük suçlu ortalığı karıştıran (biri yazmış) cibiliyetsiz abinizde. Annenize gitmiyor bak karım göndermiyor iması yapıyor, sizi arayıp her detayı anlatiyor, karım psikolojik rahatsiz diye anlatıyor. Karın rahatsizsa az ye de götür doktora. Karının olayla alakasız yeğeni konusuyor. Ona tavir koyamiyor. Daha yazardım da engellenmek istemiyorum:)O abi oldukça o evlilik asla düze çıkmaz.

Anneniz tipik yurdum annesi. Elalem ne der, beni eziklediler, cook hastayim üçgeninde. Allah şifasını versin.Çok üzgünüm içime atıyorum ama kızımı doldurmaktan da geri kalmıyor. Ses kaydı attıysa muhattaplarini atar konuşur. Hastanede ortalığı karistirdigina da yemin edebilirim ama ispatlayamam

Gelin zaten tutarsız. Bir yaptiklarinizdan dolayı öfkeli sonra intikam modunda sonra da benimle ilgilenmiyorlar modunda. İlgi manyağı ve denge problemi var. Birbirinize essiniz yani.

Size gelince iyi kalpli ve bilgelik başka birşey. Abiyi arıyor hakkınızı helal etmiyorum diyorsunuz( sanki birini öldürdü, maliniza el koyup sizi sokağa attı), yengeye ultimatomlu mesaj atıyorsunuz, agzinizdan yenge lafı düşmüyor, her olayın fazla içindesiniz, ben aslında gelecektim ama karından dolayı gelemiyorum iması yapiyorsunuz. Ya gidersiniz babaannenizde kalırsınız abinize de telefon açıp müsaitseniz bebeği göreceğim değilse başka sefere dersiniz olur biter. Yooo olur mu illa kaos istiyorsunuz. İlla yengeye o baskı kurulacak.

Sizin maaile net iletişim kuramamak, ima etmek, diğerini suclandirmak, dengesiz hareketleriniz var. Sizin iş toparlamaz. Hiçbir kadın da lohusalıkta yapılanları unutmaz. Baş agrinizdan dolayı geçmiş olsun Gerçekler acıtıyor hepimiz hergun patolojik yönlerinizi keşfediyoruz malesef.

Böyle bir temennim yol Lale abla. Olsaydı eşime durumdan bahsetmezdim. Sen karışma diye uyardı beni karışmadım. Tek kelime etmedim. Anneme de etme lohusadır haksız ama yinede etme dedim. Etmedik bu seferde etmedik diye sorun oldu. Kimseye gösterş yapmıyorum. Kayınvalideme de söyleyebilirim durumu çekinmiyorum.

Çok enteresan düşünce yapıları var.
Her şey bir yana yanlış okumadıysam gelin için anneme mesajda saymış küfür etmiş demiş, nasıl birbirinizin yüzüne bakıp hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsiniz ki ? İçi nasıl alır insanın bu durumu ?

Annem annem diyen konu sahibi o küfürleri nasıl yutup aynı şekilde yutturup annesine konuş diyebildi mesela ?
Değil abim alem-i cihan gelse anneme o lafları edenin ne yüzüne bakarım, ne kapısını çalarım. O lafları yedirir yallah çekerim.

İlk konularında melek olan yenge bebekten sonra şeytan oldu neden acaba ? Nedense ben anlatılan kadar kötü olduğunu düşünmüyorum yengenin. Peri padişahının kızı olsa çekilmez o huyda olan biri çünkü. Keşke yengede konu açsa da birde onun tarafından dinlesek.

aradaki konuları atlamışım ben, en son sizin pırlanta gibi mükemmel yengeniz yok muydu. burada yorumlar yapmıştık ah ne düşüncelisiniz ne güzel yenge vs diye. ondan sonrası bende olmadığından bu konuyla başta bağlantı kuramadım. söylenen her şey söylenmiş bide ben hır gür çıkarmıyım

evet işte o yüzden yandım yandım gideceğim diye tutturması çok garip ,küfür ettiği annen ve tavır koyduğu kavgalar çıkardığı siz .. nasıl yani o yengenin evine adım atacaksınız ,imkansız yani

ben aramın soğuk olduğu herhangi birini yakın olmadığım biri bile olsa aynı ortamda olmak istemem bu nasıl bi ilişki anlamıyorum ,haaaa burada bence yine benim tezim daha güçlü oluyor ,kaynanasından ve görümcesinden bu bayram kurtulmak ,”bakın bu bayram sizle gelmedim kendi istediğimi yaptım abime gittim “ demek , bu Arada abisine gitmezse yapışık gezecekler çünkü kocası ailesinin sözünü dinliyor kendi de pasif agresif aynı şekilde peşlerinden gidiyor,kendince tek çaresi bu

Bir önceki konuda yazmıştı,
annesinin,
elalem geliniyle anlaşamadı, o yüzden geline ses çıkaramam düşüncesi, takintisi varmış.
Yani öncelik kendi gururlari Yada kişisel saygıları değil, tek kaygilari "elalem ne der?!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…