Gerçekten kendi eşinin anasının babasından kaçmak için geline gidiliyorsa yine çok üzülürüm.Lale abla ne çocuk ne abi umrunda ya, olay eşinin ailesinden kaçmak eski konuda da şimdi ne diyeceğim gideceğiz diye anlaşmıştık demişti en iyi anlatan sensin hala 1 gr suç bulmuş değil farkında değil misin?
KanaryacımDaha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.
Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.
Yine siz masumsunuz, mağdursunuz biz sizi strese soktuk, başınızı ağrıttık, öyle mi?Daha fazla yazmayacağım zaten cam gülü. Başım ağrıdı stresten keşke açmasaydım konu.
Gerçekten kendi eşinin anasının babasından kaçmak için geline gidiliyorsa yine çok üzülürüm.
Lohusa kadın sadece görümce kendi kayınvalidesine bak ne tatlı aileyiz diye gösteriş yapacak diye kendi evinde mutsuz olacak…
sonra da “abimin evine gitmeyeyim mi bayramda “ diye manipülasyon yapıyorBu kadar olayın, lafın, sözün olduğu bir durumdan sonra abim yoluma altın serse gitmem.
Elli kalıba sokar yine de gitmem.
Bebek büyüyüp siz biraz rahata erince gelirsiniz derim, çok özlersem de rica eder görüntülü konuşur görürüm.
Bu kadar tantanaya ne lüzum var ?
Kendinize yapılmasını istemediğiniz ne varsa hepsinin baş rolündesiniz.
Onu içime attım, bunu yuttum, şunu demedim deyip kadına hakkımı helal etmiyorum deyip abinize gazı vermişsiniz.
Bu iyi niyet değil, düpedüz iki yüzlülük kusura bakmayın.
Yeğeniniz sizden büyüyünce nefret etmesin istiyorsanız biraz ağır durun, gitmeyin. Aksi yüzsüzlüğe giriyor artık.
Klasik kv hareketleri dediğiniz ne? Doğumda yanında siz de yoktunuz. Uyaran olmadı demekki.Biz uzaktayız. Çıldırtmak en fazla telefonla konuşma ve senede 1 görüştüğümüzde klasik kayınvalide hareketleridir. Ondada anneme sus sen karışma diye uyarırız biz.
2 saat görüp memleketimi gezeceğim. Keşke mesele haklı haksız durumu olsa Lale Abla. Muhattap olmayıp uzak kaldıkça daha da uğraştılar.
Böyle bir temennim yol Lale abla. Olsaydı eşime durumdan bahsetmezdim. Sen karışma diye uyardı beni karışmadım. Tek kelime etmedim. Anneme de etme lohusadır haksız ama yinede etme dedim. Etmedik bu seferde etmedik diye sorun oldu. Kimseye gösterş yapmıyorum. Kayınvalideme de söyleyebilirim durumu çekinmiyorum.Gerçekten kendi eşinin anasının babasından kaçmak için geline gidiliyorsa yine çok üzülürüm.
Lohusa kadın sadece görümce kendi kayınvalidesine bak ne tatlı aileyiz diye gösteriş yapacak diye kendi evinde mutsuz olacak…
sonra da “abimin evine gitmeyeyim mi bayramda “ diye manipülasyon yapıyor
gitme ,kadında pencere önünde yollarını beklemiyor zatenseni çağıran yok , kavgalısın da ayrıca sanki abisi yaşıyor o evde sadece
kendi görümcesi , nefes alsa koşa koşa buraya gelip anlatıyor ,ama sunshine abisinin evini yıkacak hala daha gelin karalama peşinde
bebek bahanesidir tutturmuş ,insan istenmediği halde gitmek için zorla sebep arıyorsa resmen yüzsüzlüğün daniskasıdır bu
ben sizin gelinin yerinde olsaydım böyle mikserlik yapan drama quen görümceyi kapımdan içeri sokmazdım ,yine de sabırlı kızmış
evet işte o yüzden yandım yandım gideceğim diye tutturması çok garip ,küfür ettiği annen ve tavır koyduğu kavgalar çıkardığı siz .. nasıl yani o yengenin evine adım atacaksınız ,imkansız yaniÇok enteresan düşünce yapıları var.
Her şey bir yana yanlış okumadıysam gelin için anneme mesajda saymış küfür etmiş demiş, nasıl birbirinizin yüzüne bakıp hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsiniz ki ? İçi nasıl alır insanın bu durumu ?
Annem annem diyen konu sahibi o küfürleri nasıl yutup aynı şekilde yutturup annesine konuş diyebildi mesela ?
Değil abim alem-i cihan gelse anneme o lafları edenin ne yüzüne bakarım, ne kapısını çalarım. O lafları yedirir yallah çekerim.
İlk konularında melek olan yenge bebekten sonra şeytan oldu neden acaba ? Nedense ben anlatılan kadar kötü olduğunu düşünmüyorum yengenin. Peri padişahının kızı olsa çekilmez o huyda olan biri çünkü. Keşke yengede konu açsa da birde onun tarafından dinlesek.
çünkü sende onu gördüm. desene abine eşimle planımız var gelemem diye. bak bakalım ısrar ediyor mu? sen ısrar edeceği yerden vuruyosun adamı.Görümcenize olan sinirinizi benden çıkarıyorsunuz.
Bir önceki konuda yazmıştı,Çok enteresan düşünce yapıları var.
Her şey bir yana yanlış okumadıysam gelin için anneme mesajda saymış küfür etmiş demiş, nasıl birbirinizin yüzüne bakıp hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsiniz ki ? İçi nasıl alır insanın bu durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?