- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Bir de merak ettim gelin neden 4 ayda korunmaya muhtaç hale geldi? Aile istemiyor, dayı da tek başına mücadele edemeyecek durumdaysa ne demeye şehir dışından geldi aldı elin kızını acaba
Cok iyimsersiniz ama siz duzgun okumamissiniz. Konu sahibi 20 dayi 25 yasinda bir aylik evli kizin yaninda yanak sıkmayiversin evine zirt pirt gitmesin ölmez. Yasiti yok demedi benden baska tutani yok ben de tutmazsam dayim tek savunmak zorunda kalir dedi.
Konu sahibi o derece kiskanclikla bozmus ki kafayi neredeyse dayisina onu birak beni al Diyecek.m
Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.
yavrucum ya yazdıklarına bir bak Allah aşkına ya..Daha büyük ne oynayacaksın burası kk anlatsana merak ettim..sanırsın yalan rüzgarı ailesi.yengeni kimsenin sevmemesi için büyük bir sebep olmalı ne o ırkı mı farklı cinsi mi farklı kanlınızdan mı aldınız kaçarak mı geldi hayırdır.dayın sadece yiğenine ve annesinin ağzına bakacak kadar karakterde sıkıntılıysa zaten boşanmak yengenizin hayrına olur..sizin ailede sıkıntı var sanırım o zaman biz kaçalım...
Okumakla yasamak ayni şeyler değil ben her davetlerinde de soruyorum ayrıca yengem için sorun olur mu diye dayim o soruyu duyunca bile bozuluyor bilip bilmeden eleştirmeyin herşeyi.
Arkadaşça davranmak istiyorum yaslarimiz ayni oldgundan. Yenge diyorum ne derece gorumcelik taslaya bilirim. Allah Allah. İnsanlar tuhaf valla.
Kendi yeğeninden bile kiskanan kadin dayimin eski sevgililerini ogrenice ne yapar acaba. Hareketlerine sinir olan tek ben değilem sorun bende değil demektir.
Bence siz iyi okumamissiniz. Takilabilecegi başka yasiti yok evet. Bu yüzden de zaten dayim beni davet ediyor. Ayrıca canim 1 aylik değil 3 aylik evliler. Biz ilk 2 ayinde nerdeyse hic gorusmedik gibi bisey. Daha yeni davet ediyoruz ve onlardan davet alıyorum anlatabiliyor muyum ve evet ailede onun tutan da yok teyzemin onu sevmediğini örneklerle cogaltabilirim ilk firsatta kavga cikar.
Kendi yeğeninden bile kiskanan kadin dayimin eski sevgililerini ogrenice ne yapar acaba. Hareketlerine sinir olan tek ben değilem sorun bende değil demektir.
neyin yarışındasın yengen dayının karısı yeni evli dayın çağırsa da bir zahmet gitme ,gidince ölmezsin ama bir evliliği daha kökünden sarsmamış olursun azıcık anlayışlı olsanız ölürsünüz değil mi...
dayının eski sevgililerini ortaya dökecek kadar karaktersizleşirsen gün gelir senin kocana da birileri eskilerini döker gülüm dikkat et aman diyim...bu arada kontese katılıyorum sen git yengen gelsin buraya bir şey deneyeceğiz.
Harektlerini kim gorse sinir olur normal degil yok artik ya ne bicim seyler soyluyorsunuz dayim o benim dayim Allah ıslah etsin.
Aman gelmesin sac bas girişirsiniz memleketinden bile kendi ailesiyle sorunlu olarak geldi sizinlemi anlaşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?