artık 70 i görmüyorum tartıda çok mutluyum :)Tebrik ederim. Bende çok sevindim adınıza =)
Umarım en yakın zamanda istediğiniz kiloya gelirsiniz sizde.
artık 70 i görmüyorum tartıda çok mutluyum :)
Günaydın canım ben de tartıldım bugün 92.2 çıktım yaaaa kabus gibi. Bugün kendimi herşeyi resetledim... yeni bir gün
7.30 da kahvaltı
1 domates
1 acı biber
2 yumurta
1 kk peynir
1 kase yoğurt
şekersiz çay
ara 10.30
1 elma
1 çay bardağı süt
boşaltımla alakası olabilir canım ben hala direniyorum sadece az önce kabak tatlısıyla bozdum ascık ama bugün çok dikkat etmiştim normalde. hala 69 um. canım bir tavsiyem olabilir sana 10 lu çay var marketten aldım ben ama aktarda falan bulursun muhteşem bir etkisi var çok rahatlatıyor özellikle bağırsakları pek çalışmayanlar için. benmkini müthiş rahatlatıyr. sabah akşam içiyorum belki verdiğim 1.5 kilo onunla ilgili olabilir. yarın daha sıkı devam edicem bu sabah azcık ekmek yedim yarın onu telafi etmeliyim.Az önce tartıldım ve moralim bozuldu biraz. Dün 75,6 çıkarken bugün 75,9 çıktım.
boşaltımla alakası olabilir canım ben hala direniyorum sadece az önce kabak tatlısıyla bozdum ascık ama bugün çok dikkat etmiştim normalde. hala 69 um. canım bir tavsiyem olabilir sana 10 lu çay var marketten aldım ben ama aktarda falan bulursun muhteşem bir etkisi var çok rahatlatıyor özellikle bağırsakları pek çalışmayanlar için. benmkini müthiş rahatlatıyr. sabah akşam içiyorum belki verdiğim 1.5 kilo onunla ilgili olabilir. yarın daha sıkı devam edicem bu sabah azcık ekmek yedim yarın onu telafi etmeliyim.
boşaltımla alakası olabilir canım ben hala direniyorum sadece az önce kabak tatlısıyla bozdum ascık ama bugün çok dikkat etmiştim normalde. hala 69 um. canım bir tavsiyem olabilir sana 10 lu çay var marketten aldım ben ama aktarda falan bulursun muhteşem bir etkisi var çok rahatlatıyor özellikle bağırsakları pek çalışmayanlar için. benmkini müthiş rahatlatıyr. sabah akşam içiyorum belki verdiğim 1.5 kilo onunla ilgili olabilir. yarın daha sıkı devam edicem bu sabah azcık ekmek yedim yarın onu telafi etmeliyim.
canım bir doktora danış mutlaka ya dokunmasın bir de. ama biberiye çayı da çok etkili istersen onu netten araştır onu içirBen bebek Emziriyorum ve bebeğim kabız 2.5 aylık 7- 8 günde bir yapıyor. Ne yaptıysam nafile acaba 9 lu caydan isem ona da faydası olur mu ki
Inşallah verirsin canım kalıcı ve hızlı:)
Ben bebek Emziriyorum ve bebeğim kabız 2.5 aylık 7- 8 günde bir yapıyor. Ne yaptıysam nafile acaba 9 lu caydan isem ona da faydası olur mu ki
artık 70 i görmüyorum tartıda çok mutluyum :)
Merhaba,
Bebeğiniz nasıl oldu acaba merak ettim. Umarım düzelmiştir sorunu.
Canım ben de de kabızlık vardı. Ben beslenme şeklimi değiştırınce ben düzeldim ve bebeğim de düzeldi. Yani bebeğim için ekmekten ve tatlı dan uzak duruyorum. Ve kabızlık yaşamak istemiyorum çok kötü çünkü
senin diyet nasıl kilo verebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?