Yeni Baştan Hayat...

Az önce tartıldım ve moralim bozuldu biraz. Dün 75,6 çıkarken bugün 75,9 çıktım.

Günaydın canım ben de tartıldım bugün 92.2 çıktım yaaaa kabus gibi. Bugün kendimi herşeyi resetledim... yeni bir gün
7.30 da kahvaltı
1 domates
1 acı biber
2 yumurta
1 kk peynir
1 kase yoğurt
şekersiz çay

ara 10.30
1 elma
1 çay bardağı süt

Sınanıyormuyuz ne.
Bende yarın spor salonuna başlıyorum. Sizin tabirinizle reset atıcam kendime =)

[QUOTE"BejaFit, post: 37273994, member: 628912"]Az önce tartıldım ve moralim bozuldu biraz. Dün 75,6 çıkarken bugün 75,9 çıktım.[/QUOTE]
Ben çarşamba günü 89.9 dum
bugün de 92.2 hem tartım bozuldu hemde şehirler arası yolculuk yapıyorum ya ödem oluyor galiba şişiyorum.... neyse umarım eve gidebilirim. Sağsalim ortalık karışık ya

Umarım kazasız belasız evinize ulaşırsınız. İyi yolculuklar.

Az önce tartıldım ve moralim bozuldu biraz. Dün 75,6 çıkarken bugün 75,9 çıktım.
boşaltımla alakası olabilir canım ben hala direniyorum sadece az önce kabak tatlısıyla bozdum ascık ama bugün çok dikkat etmiştim normalde. hala 69 um. canım bir tavsiyem olabilir sana 10 lu çay var marketten aldım ben ama aktarda falan bulursun muhteşem bir etkisi var çok rahatlatıyor özellikle bağırsakları pek çalışmayanlar için. benmkini müthiş rahatlatıyr. sabah akşam içiyorum belki verdiğim 1.5 kilo onunla ilgili olabilir. yarın daha sıkı devam edicem bu sabah azcık ekmek yedim yarın onu telafi etmeliyim.

Teşekkür ederim. Yarın edinicem çayı. =)

E="BejaFit, post: 37274097, member: 628912"]Umarım kazasız belasız evinize ulaşırsınız. İyi yolculuklar.[/QUOTE]
Sagol canım inşallah...

Ben bebek Emziriyorum ve bebeğim kabız 2.5 aylık 7- 8 günde bir yapıyor. Ne yaptıysam nafile acaba 9 lu caydan isem ona da faydası olur mu ki

Ben bebek Emziriyorum ve bebeğim kabız 2.5 aylık 7- 8 günde bir yapıyor. Ne yaptıysam nafile acaba 9 lu caydan isem ona da faydası olur mu ki
canım bir doktora danış mutlaka ya dokunmasın bir de. ama biberiye çayı da çok etkili istersen onu netten araştır onu içir

Bugün sporda ilk günümdü. Bayağı yoruldum. Yemek düzenimde yarın itibariyle değişiyor. Bakalım nasıl olacak bundan sonra.

Inşallah verirsin canım kalıcı ve hızlı:)

Bu haftam hep çok yoğun geçti. Akşamları da spor salonuna gitmeye başladım. O yüzden çok yorgun oluyordum, yazamadım.
Ama bünyem yavaş yavaş alışıyor bu düzene, biraz daha halim vardı bugün :)
Yemek olarakta açıkcası dikkat edemedim pek, ama yoğun spor olduğu için sanırım kilo almadım. =)
Geçen birkaç gün gibi aşırı yorgun olmadığım sürece yazıcam tekrar. Yarından itibaren de tekrar kalori saymaya başlıyorum.

Merhaba,
Bebeğiniz nasıl oldu acaba merak ettim. Umarım düzelmiştir sorunu.

Canım ben de de kabızlık vardı. Ben beslenme şeklimi değiştırınce ben düzeldim ve bebeğim de düzeldi. Yani bebeğim için ekmekten ve tatlı dan uzak duruyorum. Ve kabızlık yaşamak istemiyorum çok kötü çünkü

senin diyet nasıl kilo verebildin mi

Sevindim düzeldiğinize =)
Benim diyet parçalandı bayağı. Bu haftam bütün gün dışarda geçti, akşamları da spor olunca yoruldum hep. Ve kötü olarakta spordan gelince yedim Gündüzleri de dikkat etmedim yediklerime bir nevi ne bulduysam oldu. Ama bunlara rağmen kilo almadım ve yaklaşık yarım kilo falan verdim. :)
Sizin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…