Yeni Baştan Hayat...

O zaman Pazartesi günü tartılalım =)
En azından dikkat etmeyle ne kadar verebileceğimizi görmüş oluruz.
ben şu tartıya bir pil alabilirsem inşallah ben 10 gündür falan trtılmadım belimde incelme var biberiye yağı sürüp strec kapatıyordum 3 4 gündür. 102 cm iken göbek 99 a düşmüş hemde bayramda kaçırmama rağmen.

Çok iyiymiş, sevindim adınıza. O zaman mutlaka kiloda da değişiklik olmuştur

Bugünüm dışarda geçtiği için biraz dengesiz oldu. Limonata içtim birde
Ama yarın evdeyim ve düzenli bir şekilde geçmesini umuyorum.

Diyete başlayalı bugün 1 hafta oldu sanırım. 1 haftada kaç kilo gitmiş. Şuanda ne kadarsın ben 91 olmuştum bugün ise 89.9
1.100 gr gitti
takipteki seni

Diyete başlayalı bugün 1 hafta oldu sanırım. 1 haftada kaç kilo gitmiş. Şuanda ne kadarsın ben 91 olmuştum bugün ise 89.9
1.100 gr gitti
takipteki seni

Benim biraz dengesiz gitti. Verdim ama geri aldım, 1,5 kilo vermiştim 1 ini bayramda geri aldım.
Ve sporu da ihmal ettim. Şimdi yarından itibaren tam anlamıyla hem diyetime uygun yemeyi hem de sporuma başlamayı istiyorum, umarım bir daha böyle bozulmaz. =)

Bugünüm dışarda geçtiği için biraz dengesiz oldu. Limonata içtim birde
Ama yarın evdeyim ve düzenli bir şekilde geçmesini umuyorum.
bugün tartıldım hiç azalma yok malum şu sıralar inanılmaz yoğun yedim yarın sabah sıkı br şekilde başlıcam 5 gün diyetine de başlamaya karar verdim başka türlü olmayacak artık bu 4 gün normal beslenetek ve sporla geçiricem pazartesi de 5 gün diyetine geçiyorum

Bazen takılıyor insan ve buda moral bozuyor bayağı bir. Motivasyonu engelliyor. Aslında bu tür durumlarda moral bozmayıp inatla devam etmek lazım. Asıl bizi zorlayacak olan bence bu, diyetten, spordan çok. O yüzden napıyoruz, moralimizi bozmuyor ve yarından itibaren daha bir sıkı sarılıyoruz =)

Bir de bu 5 gün diyeti dediğiniz hani bir gün sırf şundan diğer gün sırf bundan gibi bir diyet var o mu?

evet canım ben dün araştırıdm çok faydasını görenller var yarın başlıyorum ben bakalım nasl olacak 3 ile 5 kilo arası gitmiş herkesten hem 2 gün tatili var abartamadan az tatlı yiyebiliyorsun. patateslerim haşlanıyor şuan yarın patates gnü

Size başarılar ve bol sabırlar dilerim =) Bilirim kolay değil tek besinle bütün gün beslenmek. Umarım sizde 5 kilo verirsiniz :)

Size başarılar ve bol sabırlar dilerim =) Bilirim kolay değil tek besinle bütün gün beslenmek. Umarım sizde 5 kilo verirsiniz :)
çok teşekkür ediyorum :))) zor ama benm için başka türlüsü imkansız yoksa tutamıyorum kendimi. o yüzdne kesin başlıyorum yarın daha öncede kilo vermem durduğunda 2 gün yapıp tekrar vermeye başlamıştım 64 e kadar gördüm geçen yıl ama daha fazla inemedim. ilaçlarda iyice kilo aldrdı.

Evettt, bugün düzene girdim yavaş yavaş. Günüme Nesfit ile başladım, sporumu da yaptım bugün.
Hatta bugün spor merkezine de kaydoldum. Yarın başlarım sanırsam =)

Nasıl geçti sizin bugün, başlayabildiniz mi?

Nasıl geçti sizin bugün, başlayabildiniz mi?
aslında başlamıştım canım ama bugün kabus gibi bir gün geçirince eksik kaldı herşey. ekmek yemiyorum abartılı şeylerde yemiyorum ama spora falan sanırım cumartesi başlıcam okuldan ölü gbi geliyorum eve o kadar yorgun oluyorum ki. ama inşallah sabahları kalkmaya başlıcam artık akşamları olmuyor çünkü birde kurs başlıcak ben eve gelene dek 7 olacak saat. çok zor gerçekten...tartıma pil aldım malesef hala 70 gösteriyor tarı

Ayy canım kavun istiyor yesem mi yemesem miii.... akşam yemeği yemedim sayılır ama

Üzülmeyin sakın. Düzene girince inanın ki gidecek o kilolar bir bir. =)

Ayy canım kavun istiyor yesem mi yemesem miii.... akşam yemeği yemedim sayılır ama

Biraz geç gördüm yazınızı. Yediniz mi kavun? =)
Kavunun kalorisi az aslında ama işte şeker oranı yüksek, ama bence gene de atıştırmalık olarak abur cuburlara oranla çok iyi.

Yemedim canım onun yerine
2 mandalina
1 salatalık
1 domates
1 bardak süt içtim yattım
şimdi ise yoldayım şehirler arası yolculuk yapıyorum.... kahvaltı olarak ne buldum onu atıştırdım

Üzülmeyin sakın. Düzene girince inanın ki gidecek o kilolar bir bir. =)
bu sabah 69 la uyandım çok mutlu oldum 3 gündür hiç ekmek ve tatlı yemedim genelde meyve domates salatalık yiyiorum bu öğlen sadece kuru fasulye yedim. akşamda et türü birşeyler planlıyoruz salatayla:) yürüyüyşümü yaptım dün birazdan tekrar yapıcam yürüyüş:) adapte olabildim sonunda çok mutluyum

Tebrik ederim. Bende çok sevindim adınıza =)
Umarım en yakın zamanda istediğiniz kiloya gelirsiniz sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…