herkese günaydinlarrr.. bugün ise gec kaldim kizlar, dolapta ne varsa hemen giyindim ciktim, o yüzden ne kiloma bakabildim nede ölcebildim( yarin sabah sakin kafayla yapar yazarim buraya kizlar.. haftasonunuz iyi gecmistir insallah canlarrr.. benimkisi süper gecti, baya dinlendim, esimle gezmelere gittim, tabi biraz yemeyi kacirdigimiz oldu ama bu haftadan sonra yemelerime daha dikkat edicem :)) bu hafta sadece bir baslangicti, bugünden sonra herseyime dikkat edicem..
muzeyyencim fndkkrdum ikinizde cok güzel listeler yapmissiniz, bende benimkini yazayim buraya ozmn..
Pazartesi: Sikilasma ve incelme günü
- Fitness: Sikilasma programi (10 isinma 50 dk. alet calismasi)
- Tiffany yanlar icin
Sali: Serbest gün
- Fitness: 1 saatlik serbest calisma (kondisyon veya agirlik calisma)
- Tiffany
Carsamba: Kas günü
- Fitness: Bodypump, bütün kaslari calistirma (halter kaldirma, agirlik calismasi)
- Leslie veya yag yakici video (fitnessda sadece kas calismasi yapacagim icin yürüyüsümü evde yapacam)
Persembe: Eglence günü
- Fitness: Zumba
- Burn fat fast, dans ile cardio calismasi: Burn Fat Fast: Cardio Workout - YouTube
- Tiffany
Cuma: Sikilasma ve incelme günü
- Fitness: Sikilasma programi (pazartesi gibi)
- Tiffany
Cumartes: Temizlik sporu
Rest
Pazar: Dinlenme
Rest
Squat programina baslamayi planliyorum bugün :))
kiz reglmi oldun. biz nasil uyumluyuz yaa arka arkaya regl oluyoruzbenimki bitti canim cok sükür.. agrisiz geciyor gerci ama siskinlik gitti galiba :)) yarin tartildigimda insallah en az 7-800gr. vermis olurum :S
Hoşgeldin fndkkrdm
sende mi kaçırdınn
bugünden itibaren kaçırmamaya gayret edelim bariiii
benim de reglim yeni başladı.
sabah ne güzel ağrım yoktu. şuan al karın bölgemde sancı oluşmaya başladı.
umarım akşam sıkıştırmaz beni.
yoksa 1 KAÇ gün ertelemek zorunda kalırım
pilates içinde inşallah erken çağırırlar canım
ben kahvaltıma dikkat ettim aynı şekilde öğle yemeğime de.
bazen kararsız kalıyorum alsam mı almasam mı diye o arada da durup kendime soruyorum yemezsem ne kaybederim diye sonra daa vazgeçiyorum
bundan sonra da böyle yapıcam aç kurtlar gibi ondan bundan şundan dur bi de bundan alıyım demiyycem
elmasekerim ben şimdi regliyim ya yarın ölçülüp tartılmam normal olur mu ?:44:
al birini vur otekinekiizlar halimiz ne olucakkk.. kacirdikmi hepimiz kaciriyoruz , ahahahh gulsemmi aglasammi bilemedim.. neyse bu haftalik boyle olsun onumuzdeki maclara bakalim bizz
muzeyyencim valla bilmemki, benim siskinligim regl oncesi basliyor ve reglden 1-2 gun sonra geciyor ama insandan insana degisiyor.. eger agri ve halsizlik olursa spor yapma derim canim
ayy guzel videolar eklemissin fndkkrdu, eve geldigimde tek tek bakip ilk sayfaya eklerim.. belki aralarinda begendiklerim olur listeme koyarim
Fndkcigm bnde suan sefakoyden eve gidiyorum hemen baslicammm :) :)
ayy sonunda bittiii.. hastalik sporunuzu ilk sayfaya koydum kizlarrrrrr.. linkleri koyamadim, kopyalayinca cikmiyormus megerP neyse artik idare edinn.. fndkkrdum okadar video koydunki artik sadece videolarin hangi sayfada oldugunu yazdim :))
Fndkcigm tek degildim ki ailemde vardi :) tek oldugumda bi telefon acarim artik :)
Bu arada sporlarimi yaptimm yalniz en sonda ki victoria secret cok bos geldi onu listemden kaldiriyorum.diger 2 video yeternce terletti zaten :)
Elmasekerim nasıl gecti sporun :)
kızlar moralim 0 ben ramazanda 56 ya kadar düşmüştüm bıraktım hareketi filan şimdi 59 olmuşum göbegim aldı başını gidiyo of ya bıkadar çabuk kilo alınırmı
Fndkcigm tek degildim ki ailemde vardi :) tek oldugumda bi telefon acarim artik :)
Bu arada sporlarimi yaptimm yalniz en sonda ki victoria secret cok bos geldi onu listemden kaldiriyorum.diger 2 video yeternce terletti zaten :)
Elmasekerim nasıl gecti sporun :)
Öhhhö Öhhhö :)
Genc ve guzel baaayann Bnm listede ki göbek ölçüsü yanlis :)
Belimi 70 olctgm gece onu da yanlis olcmusum : D
Smdi olctum 84 cikti :) reglm bitince daha saglikli bir ölçü veririm :*
Iyi gecelerrrrrrrr Opuldunuz :*
güzel olmuş canım beğendimdaha iyi olmuş böyle hem insanlarda bize neyin etki ettiğini görürler. Bide ben çarşamba platese başlıcam ya bide cumada gidicem eve geldiğimde eğer halim kalmış olursa listemi dğeiştirmicem o günleri ama zorlanırsam 1-2 video yapıp diğerlerini dağıtıcam yani haftaya yeni bi liste verebilirim
tamam canım her zaman beklerimevet o iki video baya etkili diğeri boş gibi bencede haftaya onun yerine bacak veya bel koyabilirim listeyi haftaya düzenlicem tekrar
bu arada elma şekerim benim kilom ve ölçülerim aynı artık inşallah haftaya eksileri görürüm
kızlar moralim 0 ben ramazanda 56 ya kadar düşmüştüm bıraktım hareketi filan şimdi 59 olmuşum göbegim aldı başını gidiyo of ya bıkadar çabuk kilo alınırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?