merhabaaa elmasekerimmmmm gözlerimm yollarda kaldııı nerde kaldınız:111:
çok sıkılıyorum gündüzleri burda kimse de olmuyo ki konuşalım
evet şekerim victoriayı kaldırabilirsin sevmedim onu
55,6 oldum ya bi gaza geldim anlatamam
sen nasılsınnn iyi misin
yanlızım sporada gidemiyorum burda benim için en uygun hareketler hangisi arkadaşlar tek göbegim belim gitsin yeter başka istemem yani çokmukii :)
ayy gunduzlerimi geliyorsun burayaa.. bende iste oldugum icin giremiyorum pek.. girdim mi mesaj atmam 1 saat suruyo, ya isim cikiyor yada birine yardim etmem gerekiyor(
ayy bende 59 olmama az kaldi, onun sevincini yasadimmm bugunn, cok iyiyim yanii.. ohh ikiniz 50lerdesiniz ne guzel, bi ben sisko kaldimmmneyseki yetisiyorum sizlere
kizlarrr sabah tartildim 62.2 ciktimm1,6 kilo vermissim.. regl siskinligim vardi o yuzden fazla cikmissim demek, bide odemi attim herhalde.. olculerimde bi degisiklik yok maalesef..
canım bende gidemiyorum gündüz çalışıyorum akşam da evde kendi çabalarımla bişiler yapmaya çalışıyorum
burda rapor vermesem çok boşlarım sporumu
sağolsun canlarımm fndkkrdm elmasekerim motive ediyo
bide ofis ortamımda cansu var (kankacımm) onunla destekliyoruz birbirimizi
ilk sayfada göbek ve bel videolarının hangi sayfada olduğu yazıyor. istersen bir dene hangisi daha güzel çalıştırıyor sen karar ver
sonra da kendine bir program yaparsın ohh missss
evet tatlım gündüzleri işim olmazsa burdayım
akşam da telefonumdan bağlanıyorum pc görmek istemiyorum artık
ouyyy kuzum sen kemiklisin bence şiişko falan değilsin
haksızlık etme kendine. bende çok yağlıyımsende kaslısın bunu napıcaz.
uu benden çok vermişsin
sabahları içtiğin ılık sudan olmuş olabilir mi tatlım. ben ona bağlıyorum
sıkma canını hiç birimizin ölçülerinde değişiklik yok
haftasonu o kadar kaçırmasaydık olurdu belki
tşkler canım ya inşllah ama insan geri kilo aldıgını görünce eli ayağı kalkmıyo bayramdan sonra kardeşimin dügünü var hamile gibi gezmem inşllah gider bu göbek:) eşim hiç destek vermiyoki hep dalga geçiyo biraz motive etse :)
nerem kasli kizzzz. sen benden daha zayifsin :) pcyi niye gormek istemiyorsun bu arada canim? bende telefondan girmek istemiyorum, daha cok uzun suruyor girmem yazmam, o yuzden pc en kolayii :)
ilik su olabilir canim ama zaten bi siskinlik vardi reglden dolayi, bide yeni basladigim icin ilk hafta hep odem gidiyormus..
evet onumuzdeki haftasonu biraz dikkat edelim kizlar, butun haftanin sporunu haftasonu kacirdigimiz icin bosa gidiyor
tşkler canım ya inşllah ama insan geri kilo aldıgını görünce eli ayağı kalkmıyo bayramdan sonra kardeşimin dügünü var hamile gibi gezmem inşllah gider bu göbek:) eşim hiç destek vermiyoki hep dalga geçiyo biraz motive etse :)
victoria secreti pazartesi gunkini siliyorum ozmn canim ??
cok iyi gecti canim, spor yapmayi nasil ozlemissim :) dun nereyi calistirdigimi bugun hissedebiliyorum.. kollarim, ic bacak ve sirtim hamlanmis, bugun agrisini hissediyorum :)))
ayy pardonnn sekerimm balimmm petegimmm, hemen degistiriyorummm :))) ayy bu arada 55,6 olmussunnnnn tebriklerrrr..
aynen canim, hem haftalik listemizi gucelleyip ilk sayfaya kaydederiz artik.. pilatesi carsamba ve cuma gunune ekliyorum listene o zaman canim ?? obur haftanin listesini hafta sonu yazap koyariz, daha dogru bir liste yapmis oluruz.. bu hafta videolari denemekle gecsin :) begendiklerimizi haftaya dogru bi sekilde programimiza koyariz
tmm canim, insallah haftaya daha iyi vermis olucaz hepimizzzz
canimm hiiic moralini bozma, hepimiz kilo aldik maaleseffff , ama gel bize katil, kisa surede yine 56 olursunkapimiz herkese acikkkk..
ayy gunduzlerimi geliyorsun burayaa.. bende iste oldugum icin giremiyorum pek.. girdim mi mesaj atmam 1 saat suruyo, ya isim cikiyor yada birine yardim etmem gerekiyor(
ayy bende 59 olmama az kaldi, onun sevincini yasadimmm bugunn, cok iyiyim yanii.. ohh ikiniz 50lerdesiniz ne guzel, bi ben sisko kaldimmmneyseki yetisiyorum sizlere
kizlarrr sabah tartildim 62.2 ciktimm1,6 kilo vermissim.. regl siskinligim vardi o yuzden fazla cikmissim demek, bide odemi attim herhalde.. olculerimde bi degisiklik yok maalesef..
kızlar bende katılsam aranıza ölçüler ve kilo aç karnınamı alınıyo bide bu dijital tartılar nekadar doğru ya bilen varmı
tşkler canım ya yarın sabah yazayım şimdi kalkıp spor yapayım biraz motive oldum :)
Göbüşün kaslı değil mi şekerimmm
akşama kadar pc başındayım ya o yüzden görmek istemiyorum gözlerime yazıkgözlerimize yazıkk
haklsıın canım o yüzden ilk hafta çok çabuk zayıflıyoruz gibi geliyo bize. ama yok ölçüler aynı tartı farklı
bu hafta dikkat etmeye çalışıcam
eşin desteklemiyorsaaa biz desteklerizzz
tabi kabul edersen sende
tşkler canım ya yarın sabah yazayım şimdi kalkıp spor yapayım biraz motive oldum :)
ay kızlar dünkü spor ve tiffany bugün acısını çıkarttı bel denen bişey yok şuanda bendetamam tatlım ekle platesi haftaya daha düzenli bi şekilde liste veririm
bende ders çalıştığım için giremiyorum pazartesiden sonra artık akşamları girerim heralde dershaneye başlıcam
ayyy canımmm ne güzel kilo vermişsin maşallah darısı benim başıma
sanırım bu akşam bacak günüm var bakalım bacaklar yarın nasıl olacak
ve elmaşekerim müzeyyen haklı senin kilon bizden fazla ama bizden daha ince ve fitsin
gobusumu elledigimde icinde kaslarimi hissediyorum ama ustunde hala yag var, gorunmuyorkibi kac haftaya gider herhalde..
o da dogru cnm, hep pc basindayiz, gerci keske daha hareketli bir meslek secseydim muasebecilikte otur otur sirtim buklum buklum oluyor
aynen oyle.. tartiya o yuzden pek inanmiyorum, ama bakmamakta elde degil
tmm canim, bekliyoruz seni
listene ekledim canim
bende genelde aksamlari giriyorum ama muzeyyencim icin gunduzleride girmeye calisacam artik
ayy tesekkur ederim canlarimm ama resim biraz yaniltiyor olabilir. hem sadece gobek bolgesinde sansliyim, butun yaglar kalca, popo ve bacaklarda oldugu icin pek oralar belli olmuyor.. benim kollarimda da baya kas yapmam lazim, her yerimden vermem gerekiyor yani, o yuzden daha zor benim icin vermek herhalde.. keske benim sorunum sadece gobek olsaydiii.. siz daha sanslisiniz bence
ana o kastan bende de varüstü yağlı yağlı meydana çıkmayı bekliyolar
ama sekerim görünmese bile belli yani o kadar göstermiyosunhaksızlık etme kendine
benimde öyle oturmaktan, pc ye bakmaktan artık sıkıldım
ebru şallının sırt hareketleri o kadar iyi geliyo ki dediği gibi lokummmm lokummmm
yapmıyorsan yap biraz olsun iyi gelir
elmaşekerim sen çoook büyük bir değişim yaşadın kendine haksızlık etme o kadarcık olucak elbette
bende girmeye çalışırım artık akşam gündüz farketmez
bu arada kızlar geçen yaza ait şişko bi fotomu buldum paylaşıcam hemen sizlerle
o kas hepimizde var herhalde canim,, okadar spor yaptik ve yapiyoruz, ama o yaglar bi erimedi iste, bi erise gorunecek
ayy evet bazen evde o sirt hareketlerini yapiyorum, yoksa agridan duramiyorum bazencok iyi geliyor sirt agrilarina.. fitnessda agrilarim gidiyor zaten.. fitnessdan eve geldigim an butun agrilarim gidiyo, kus gibi oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?