10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
Göbek için bunları uygulamıştım,basen içinse
Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube bunu deneyebilirsin canım..
Bir de göbeğin olma sebebleri çok fazla karbonhidrat tüketmekten kaynaklanıyor,pasta,börek,ekmek..gibi şeyler yediğimizde simit bölgesinde toplanır..bol bol su içip,bitkisel besinler tercih etmeliyiz.
merhaba canım önce cok teşekkür ederim :) aranızda olmaktan mutlu olucam kesin sohbetinizi okudum biraz cok eylenceli
kendimi tanıtıyım adım zeynep canan kayseride yasıyorum 42 yasındayım evliyim 19.5 yasında kızım ve 18 yasında oglum var ilk kk le tanıstıgımda ve grubuma girdigimde 80 kiloydum su anda 54 kiloyum :)
diyet ve sporla 5 ayda verdim kiloyu su anda katif olarak her gün spor salonunda spor yapıyorum ölcülerimi yarın bildiririm :) göbek bölgemin biraz daha gitmesi kazım dogumlardan sonra göbek kaldı aranızda olmakta cok güzel
Kızlar ben de katılabilir miyim aranıza..daha önceden tifanny egzersizlerini yapıyordum,iki haftada beş altı santim ince almıştım göbek ve bel bölgesinden bir ayda da istediğim görüntüye ulaşmıştım..şimdi tekrar ona başlamak istiyorum,ölçüleri yarın sabah yazcam aç karnına olmalı demişsiniz..amacım sporla sıkılaşmak aynı zamanda bi kaç kilo vermek..herkese kolay gelsin..
canım canım canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu epenerjik istediğin gibi bir yıl degiiil bir ömür senin olsunnnnkizlarrrrr bugün benim dogum günümmmmmmm :)) 23 yasima girdim bugün
bugün programimin eglenceli günümdeyim, zumba var fitnessda ona katilacam insallah..
Kızlar ilk sayfada spor listeleri var. Her gün için ne yapacağınızı yazmışsınız. O listelerden bir tanesini yanlarına linklerini de koyarak yayınlar mısınız? En başta verilen linkler arasında birkaçını gördüm fakat göremediklerim de var. Şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kaç video indiriyorum şimdiden
Tatlım 15 ve 16. sayfada var program listemiz ve linkleri. ordan bulabilirsin
teşekkür ederim canım videoları indiriyorum listeleri de gördüm. Hergün squat yapanlar ilk gün 50 ile başlayıp artırılan bir program var onu mu uyguluyorlar? ip atlama konusunda ne düşünüyorsunuz çok kısa sürede ısınmamı sağlıyor.
teşekkür ederim canım videoları indiriyorum listeleri de gördüm. Hergün squat yapanlar ilk gün 50 ile başlayıp artırılan bir program var onu mu uyguluyorlar? ip atlama konusunda ne düşünüyorsunuz çok kısa sürede ısınmamı sağlıyor.
Canim kac cm verdin bu videolarla ? Bizde tiffanynin simit icin olan videosunu yapiyoruz faydasinida gorduk hepimiz gobek icin olan da etkili mi ?
kııızlar biri şunlara tekme atsın cırsın tırnaklaa saçlarını başlarını yolsun bişiyyyyy yapsın anacıııım aaa ayıppp üstük giysinlerrrrHangi birini kıskanacağımı şaşırdımmm
kızlar sporum bitti ama tiffanynin yarısını ve videolardan birini yapamadım çünkü çok kötü oldum iki video beni çok yordu
kalan kardioyu yarına ekleyebilirim
Tabi tatlım faydasını çok gördüm toplamda 1-1.5 ay sonunda 8-10 cm inceldim..2.5 aydır hiç yapmıyorum ona rağmen göbek kısmından eskisi gibi kilo almıyorum ama yine de aldım tabi..mekik ve tifanny diyorum başka bişey demiyorum göbek ve simit için..
başlangıç
Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90
iki buçuk hafta sonra
Göğüs:88
Bel:64.7
göbek:76.8
kalça:89
Diyet filan yapmadım..biraz dikkat edilince daha iyi olabilir..bir de bazen kilolar belli değerde sabitliyor o durumda sabretmek gerekiyor,kırılma noktasını geçince yeniden incelme ve zayıflama başlıyor..
kııızlar biri şunlara tekme atsın cırsın tırnaklaa saçlarını başlarını yolsun bişiyyyyy yapsın anacıııım aaa ayıppp üstük giysinlerrrrharbi bol bişiyler giysinler gözüm görmesinn bende böyle olana dekkkk !!
İnşallah canım,herkeste süre farklı olabilir o nedenle pes etme sakın tamam mutlaka faydasını görürsümGünaydınnn Ahududu Reçellerim
Dün akşam sadece tiffany ve squat yaptımtembelleştim galiba yine
çok yorma ama kendini
Ölçüler çooook iyi yaaaaa
bende 1 hafta 10 gündür yapıyorum umarım senin gibi incelirim
hahaha
kısknaçlık krizine girdim bende senin gibi
Elmasekerimmm hu huuu nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?