kızlar iyi gecelerrr
ya canlarım bi akıl verseniz ben callen teyzeye devam mı edeyim yoksa şuu meşhuurrrr tiffaniy teyzeye mi geçiş yapayım benim bayrama kadar acil karın bölgemin incelmesi lazım bacaklarımı takmıyorum ama şöyle diyeyim gögüslerim küçük ama üst bölgemde-sırtımda var fazlalık ve kollarımda bacakları takmıyorum pek
canım öyle yapmayı çok istedim ama callanetics programına başlarken yazılar çıkıyo orda sadece 6 gün callenetics programı yapın ekstra hareket yapmayın diyo ve 7. gün yapmayın 1 gün ara verin diyo. bale gibi hiç çalıştırmadığımz kaslarımızı çalıştırıyo çoook hafif hareketler fakat öyle böyle değil baya ter atıyosun ama ben yorgun oluyorum ve yapınca başım feci ağrıyo mesela bugün yapamadım yani gece 12'den sonra yapamıyorum zorunluluk var 1 günde 2 defa da yapılamıyo ama düzenli yapınca çoookkk etkisi oluyoSelam ben yeni katıldım aranıza ama sana fikir vermek isterim
Callen de ne tür hareketler var merak ettim,ikisini bir arada yapabilirsin aslında,yarıya yarıya paylaştırırsın..çok spor yapılıdğında çok etki elde etmiyormuşuz belli dakikadan sonra yapılan sporun faydası olmuyormuş o nedenle azar azar ikisinden de yapabilir yarım saat biri yarım saat biri gibi..mekik çekmeyi de ihmal etme düz karın için..
Kızlar nasılsınız? bugün yarım saat tifanny yaptım..iki saat sonra da mekik çektim on dakika kadar..bugünlük iyiydi..saat sekizden sonra bişi yemedim şimdi yeşil çay içiyorum:116::116:
canım öyle yapmayı çok istedim ama callanetics programına başlarken yazılar çıkıyo orda sadece 6 gün callenetics programı yapın ekstra hareket yapmayın diyo ve 7. gün yapmayın 1 gün ara verin diyo. bale gibi hiç çalıştırmadığımz kaslarımızı çalıştırıyo çoook hafif hareketler fakat öyle böyle değil baya ter atıyosun ama ben yorgun oluyorum ve yapınca başım feci ağrıyo mesela bugün yapamadım yani gece 12'den sonra yapamıyorum zorunluluk var 1 günde 2 defa da yapılamıyo ama düzenli yapınca çoookkk etkisi oluyo
Günaydın ballı ekmek kadayıflarımmmmmm
fndkkrdm bacaklarımda hiç acı hissetmedim ben. acaba hareketleri tam yapamadım mı :26::26:
Elmasekerimm nerelersesinn
canım yarım saat hangi tifanınyi yapıyosun. benim yaptığım 10 dk lık videosu :26:
canım öyle yapmayı çok istedim ama callanetics programına başlarken yazılar çıkıyo orda sadece 6 gün callenetics programı yapın ekstra hareket yapmayın diyo ve 7. gün yapmayın 1 gün ara verin diyo. bale gibi hiç çalıştırmadığımz kaslarımızı çalıştırıyo çoook hafif hareketler fakat öyle böyle değil baya ter atıyosun ama ben yorgun oluyorum ve yapınca başım feci ağrıyo mesela bugün yapamadım yani gece 12'den sonra yapamıyorum zorunluluk var 1 günde 2 defa da yapılamıyo ama düzenli yapınca çoookkk etkisi oluyo
Canım bendekilerde on dakika..ilk önce Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bununla başlıyorum
sonra bunu yapıyorum 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
sonra tekrar dan ilkini yapıyorum,halim kalırsa diğerini de tekrar yapıyorum..böyle böyle uzatabiliyorum..dün yarım saati geçemedim,ilk günümdü her yerim ağrıyor bugünbi haftaya geçiyor ama sabretmem lazım
Ayyy ben ilk tifannyi yapıyorum arkasından squat sonra halim kalmıyor zaten.
Keşke halim kalsa da yapabilsem bende senin gibi 2 3 kez
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html buraya bakarssan anlarsın canım :)tatlım çok merak ettim dediğin videoyu
link paylaşabilir misin rica etsem
canım ama yapamıyorum ki yaparken yorgun oluyorum yapıncada başıma ağrı giriyoAnladım canım,etkisini görüyorsan devam et o zaman düzen bozulmasın..
Ayyyy bugun ilk kez boyle terledm :) normalde squatta rest günümdu bugun ama yarin misafir gelecegi icn bugun yaptim :)
Fndkkrdm sen nasilsin :)
Günaydın ballı ekmek kadayıflarımmmmmm
fndkkrdm bacaklarımda hiç acı hissetmedim ben. acaba hareketleri tam yapamadım mı :26::26:
Elmasekerimm nerelersesinn
canım yarım saat hangi tifanınyi yapıyosun. benim yaptığım 10 dk lık videosu :26:
iyiyim canımmm
canım squata alıştıysa bacaklar ondan acımamış olabilir
Ay bugün iş eğitimine gittik kadın bir konuşuyor bir konuşuyor anlatamamBir havalı ki sorma gitsin yok ben şu ailede gelindim yok kardeşimin kır düğünü var felan bide kardeşi arıyo hoparlöre veriyo telefonu ablacım ablacım ablacım diyo cümbür cemaat sinir olduk
Benide beylikdüzündeki Fatih üniversitesine gönderdi pöf . Bide diyoruz ki ben aydına gidim o bana yakın yok diyo sende fatih tipi var sen oraya git . Allahım sinir oldum . Neyse işte pazartesi işe gidicem sabah 8.30da 5 te felan çıkıcam 6da felan evde olurum. Bide mesela ben fatih üniversitesinden kaç kişi yurda gönderirsem ( bu arada broşür dağıtıcam kız yurdu ) mesela fatihten o yurda 10 kişi mi kayıt yaptırmaya giddi bana prim vericekler kişi başı 25 tlama tabi biz buna inanmıyoruz
Olabilir canım ama çok terletti. artık acımıyo hiç bir yerim
Ali izin verdi miiii
Desene 1 hafta sensiziz
İnşallah o prım olayı doğrudur da götürürsün paraları
Olabilir canım ama çok terletti. artık acımıyo hiç bir yerim
Ali izin verdi miiii
Desene 1 hafta sensiziz
İnşallah o prım olayı doğrudur da götürürsün paraları
kızlar diyete başladığımdan beri ağzıma hiç lahmacun sürmemiştim bugün 2 tane yedim
hiç pişman değilim çünkü gerçekten özlemişim ya
Afiyet olsun canım,ödül olmuştur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?