Yeni bir baslangic icin bugün basla!

kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı

3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok mu çok olduğunu düşünüyorum yaaa

aynı şeyleri yedik sanki
Ama dondurmayı yazmamışsın pampa

Ödemden oluyo olabilir evet :26: ya yaz ayında öyle çok yemek yiyemiyorum ama diyetisyenimin verdiği listeyi tekrar a2dan z2ye uygulucam olmuyo böyle ya

Canım havalar sıcak ya o yüzden yiyemiyorum ama artık düzene sokucam kendimi. Streslik bişeyimnde yok ki :26:

Kızlar ya ben şimdi pazartesi işe gidicem cumaya kadar broşür dağıtıcaz ablam ve onun kız arkadaşlarıyla ve 300 tl alıcaz 5 gün için ama ben bunu sözlüme söylemeye korkuyorum izin vermez hayatta babamda git diyo 300 tl kıyafet felan alırsın diyo ama aliye bunu söylesem bağırır çağırır küser nedeni ise kıskançlık normaldede tek dışarı çıkmama kızıyo zaten erkekler bakar felan diye.
Ben buna ne dicemde ikna etcem ya bi fikir verin bana

Broşürde kız öğrencilere dağıtılacak avcılarda üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere yurt broşürü

Şimdi ablamda iş sahibine gelicek dedi benim için vazgeçme imkanım yok hem 300 tl yani az para değil ki

Sizce ne diyimde gidim? Yada ne diyim bide şu var o işte çalışırken hergün bizim evin önünden geçiyo beni görmek için bide arıyo yani balkona çıık diye off be

patatesten olabildiğince uzak dur canım kilo yapıyo ve çorba içiceksen pilav yeme pilav yiceksen çorba içme ve akşamları kesinlikle pilav yeme söylim dedim

patatesten olabildiğince uzak dur canım kilo yapıyo ve çorba içiceksen pilav yeme pilav yiceksen çorba içme ve akşamları kesinlikle pilav yeme söylim dedim

canımmm benımmm pilavv yemedimmmmmm cok azzz yedim sayılmaz o :18:

birde ben öglen yedimmmm çok yedigimi düşündügüm için bu saatten sonra kili vurdummmm

sınav stresi de olur canım :44:

İş konusuna gelince de yalan söylemeye gerek yok. ihtiyacım var de mesela. erkeklerin ortamında da değilsin sonuçta.
1 haftacıktan bişey olmaz de allem et kallem et ayarla yani

unutmusummm onu kankammmm

hee hee yerken öyle demiyodun :131::131:

Son düzenleme:

aşk olsun görendeee ne yedin sancakkk :) kendinnn lop lop götürürkennnn

ay yatıp kalkıp dua ediyorum pazartesi çalışsın diye ya yoksa buluşmak isticek o yüzden kızıcak zaten en çokta.

Ben bunu yarın söylim en iyisi ya bugün ağzını arim pazartesi çalışcan mı diye buluşamıcaz felan diyim yani kızlar çıkartamıcakmış haftaya pazar buluşalım diyim :26: yarında iş meselesini söylerim

Ay bu konularda çok hassas ya dicek şimdi paraya ihtiyacın varda bana niye söylemiyon diye. en iyisi ben hayatım düğünümüz için bi katkısı olur diyim

Yada olmadı bunun doğum gününü bahane edim Öyle ya geçen sene bişey almadım bari bu sene bu parayla bişeyler yapim . O bana her zaman bişey alıyo bende tık yok

ahaha tamam canım

ay bende spora başlıcam birazdan

bende eve gidip hemen bacak hareketlerime başlıycamm

yoksun dimi yarınn

Ayyyy bugun ilk kez boyle terledm :) normalde squatta rest günümdu bugun ama yarin misafir gelecegi icn bugun yaptim :)
Fndkkrdm sen nasilsin :)

Kızlar nasılsınız? bugün yarım saat tifanny yaptım..iki saat sonra da mekik çektim on dakika kadar..bugünlük iyiydi..saat sekizden sonra bişi yemedim şimdi yeşil çay içiyorum:116::116:

kızlar iyi gecelerrr
ya canlarım bi akıl verseniz ben callen teyzeye devam mı edeyim yoksa şuu meşhuurrrr tiffaniy teyzeye mi geçiş yapayım benim bayrama kadar acil karın bölgemin incelmesi lazım bacaklarımı takmıyorum ama şöyle diyeyim gögüslerim küçük ama üst bölgemde-sırtımda var fazlalık ve kollarımda bacakları takmıyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…