kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. Yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı
3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok muçok olduğunu düşünüyorum yaaa
demek kahve sadece bende o etkiyi yapmiyormus :))
insallah canim :))
siskinlik odemden olabilirmi canim? cok yersende olur, az yersende.. ne yediginide bilmiyorum ama yediklerinde de olabilir belki.. hem bence ogleni aksam niyetine yeme, oglen ayri aksam ayri ye eger yapabilirsen..
turk kahveside ayni etki yapiyor canim, ama sekersiz iciyorum.. yemekten bi kac saat sonra sindirmek amacli iciyorum canim, ac karnina agri yapiyor bende
Bu gün benim bacak günümçok heycanlıyımmmmm
elmasekerim ben bu hafta enlerde zor görürüm kendimi
şimdi içicez bizde kankamla kahvelerimizibakalım saat tutcaz çıkcaz mı hemen tuvalete
elmasekerim ne dedinn su böreği miii
mantı mıııı
bugün akşamı zor ederim artık
oyyy fndkkrdm niye öyle oldu ki :26:
acaba stresten de şişmiş olabilir mii.
cansunun öyle mesela. stres yapınca hemen şişiyo karnı.
elbette herkeste aynı olmaz ama bi ihtimal :26:
hem niye sen 2 öğün besleniyosun bakim
kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı
3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok muçok olduğunu düşünüyorum yaaa
aynı şeyleri yedik sanki
Ama dondurmayı yazmamışsın pampa
patatesten olabildiğince uzak dur canım kilo yapıyo ve çorba içiceksen pilav yeme pilav yiceksen çorba içme ve akşamları kesinlikle pilav yeme söylim dedim
canımmm benımmm pilavv yemedimmmmmm cok azzz yedim sayılmaz o :18:
birde ben öglen yedimmmm çok yedigimi düşündügüm için bu saatten sonra kili vurdummmm
Ödemden oluyo olabilir evet :26: ya yaz ayında öyle çok yemek yiyemiyorum ama diyetisyenimin verdiği listeyi tekrar a2dan z2ye uygulucam olmuyo böyle ya
Canım havalar sıcak ya o yüzden yiyemiyorum ama artık düzene sokucam kendimi. Streslik bişeyimnde yok ki :26:
Kızlar ya ben şimdi pazartesi işe gidicem cumaya kadar broşür dağıtıcaz ablam ve onun kız arkadaşlarıyla ve 300 tl alıcaz 5 gün için ama ben bunu sözlüme söylemeye korkuyorum izin vermez hayatta babamda git diyo 300 tl kıyafet felan alırsın diyo ama aliye bunu söylesem bağırır çağırır küser nedeni ise kıskançlık normaldede tek dışarı çıkmama kızıyo zaten erkekler bakar felan diye.
Ben buna ne dicemde ikna etcem ya bi fikir verin bana
Broşürde kız öğrencilere dağıtılacak avcılarda üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere yurt broşürü
Şimdi ablamda iş sahibine gelicek dedi benim için vazgeçme imkanım yok hem 300 tl yani az para değil ki
Sizce ne diyimde gidim? Yada ne diyim bide şu var o işte çalışırken hergün bizim evin önünden geçiyo beni görmek için bide arıyo yani balkona çıık diye off be
unutmusummm onu kankammmm
ahaha tamam canım
ay bende spora başlıcam birazdan
sınav stresi de olur canım :44:
İş konusuna gelince de yalan söylemeye gerek yok. ihtiyacım var de mesela. erkeklerin ortamında da değilsin sonuçta.
1 haftacıktan bişey olmaz de allem et kallem et ayarla yani
hee hee yerken öyle demiyodun :131::131:
sınav stresi de olur canım :44:
İş konusuna gelince de yalan söylemeye gerek yok. ihtiyacım var de mesela. erkeklerin ortamında da değilsin sonuçta.
1 haftacıktan bişey olmaz de allem et kullem et ayarla yani
hee hee yerken öyle demiyodun :131::131:
ahaha tamam canım
ay bende spora başlıcam birazdan
bendee şimdi çıkıcam 35 dakika eve yürüyecemmm daha sonraa tıfanny yapıp ordan parka yürüyüşe gidicemmm.....
yarınn aranızda yokummm izinliyimmm özliycem sizleriii :2::2::2::2::2: kendinize vee diyetinizeee iii bakımmmmmm
bende eve gidip hemen bacak hareketlerime başlıycamm
yoksun dimi yarınn
Fndkkrdm tiffany patlatsaydin arkasindan. Bos gecirmemis olurdun günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?