amınn canımmmm benimmherşeyin hayırlısı canım
üzülme canım
yokya üzülmüyorum kimse için değmez bunu biliyorummm
herşeyin hayırlısı canım
bende bendeayyy ne güzel zayıflar ya bende böyle olucam. Bizim neyimiz eksik
o elma şekerim sayfaları yazdı heralde ben kopyaladım da direk
çok özel değilse sorun ne canım
şu 2 siyahlı gibi olsammmmm varyaaaa
evet bizim neyimiz eksikkk
bizde yapıcaz bunlar gibi vücut
bunlara bayıldımmmmmm hele şu beyazlıı ne kadar zarif duruyorrr
kopyacıııııııııııııı
ay canım hangi birini anlatayımmmm boşver yaaaa kıskançlık diyelim geçelimmm kısıtlama diyelimmm diyelim de diyelimmm :2::2:
ayyy eksiğimiz yok ama fazlamız var sanırımolabiliriz aslında ya ama önce kıçımız kaldırmamız gerek azıcık incelsem squata başlıcam tekrarrr
evet fazlamız var hemde çok
başla başlaa bana yoldaş ol
offff offffffff yakar geçersin ortalığııı
Kızlaaar bakınız bu önemli bir bilgi
1. "Günde 8 bardak su içmelisiniz. Buna ek olarak yaptığınız her bir saat egzersiz için buna 500 ml, yani bir küçük şişe daha ekleyin. Su kasları ve kanı temizler. Kalori yaktıktan sonra pisliklerden kurtulmazsanız incelme yavaş ilerler.
ben bugün baaya su içtimdakika başı tuvaletteyim
2. "Egzersizden sonra mutlaka bir şeyler atıştırmalısınız. Spor yaptıktan 30 dakika sonra protein almak, aktif egzersiz sırasında salgılanan kortizolün zararlarından kurtulamanızı sağlar. Mesela bir haşlanmış yumurta ya da meyveli bir smoothie...
Kafeinin de etkisini yadsımamak gerek. Spordan yarım saat sonra bir kupa bardağı dolusu şekersiz kahve, kasların aktivitesini yüzde 66 oranında arttırıyor.
Kızlaaar bakınız bu önemli bir bilgi
1. "Günde 8 bardak su içmelisiniz. Buna ek olarak yaptığınız her bir saat egzersiz için buna 500 ml, yani bir küçük şişe daha ekleyin. Su kasları ve kanı temizler. Kalori yaktıktan sonra pisliklerden kurtulmazsanız incelme yavaş ilerler.
ben bugün baaya su içtimdakika başı tuvaletteyim
2. "Egzersizden sonra mutlaka bir şeyler atıştırmalısınız. Spor yaptıktan 30 dakika sonra protein almak, aktif egzersiz sırasında salgılanan kortizolün zararlarından kurtulamanızı sağlar. Mesela bir haşlanmış yumurta ya da meyveli bir smoothie...
Kafeinin de etkisini yadsımamak gerek. Spordan yarım saat sonra bir kupa bardağı dolusu şekersiz kahve, kasların aktivitesini yüzde 66 oranında arttırıyor.
ayyy eksiğimiz yok ama fazlamız var sanırımolabiliriz aslında ya ama önce kıçımız kaldırmamız gerek azıcık incelsem squata başlıcam tekrarrr
evet ya ne kadar güzellerkıskanıyorum bunları kadınlardaki özgüven beni benden alıyo
ayy aynı dert bendede var bişeyi kabul ettirebilmek için kırk takla atıyorum anlıyorum ben seni tatlımİnşallah düzelir aranız
Ne güzel bilgiler bunlar böyle,paylaşım için saol canım.
Şimdi hangisini yapcaz kahve mi içicez yoksa yumurta mı yicezz
ikisini de yapsak nolur ki
ayy kızzz elmaşekerim ne kadar güzel olmuş öyleeeÇok imrendim şuan biz popomuzu koltuğa yayarken kız çalıştı
Kız bizde sıkı bi prgramla böyle olalım var mısıncansu sende katıl bize
ama hiç bırakmıcaz
ay kızzz çooook özendim ya
Şuan spora başlıyorum ben
ayy kızzz elmaşekerim ne kadar güzel olmuş öyleeeÇok imrendim şuan biz popomuzu koltuğa yayarken kız çalıştı
Kız bizde sıkı bi prgramla böyle olalım var mısıncansu sende katıl bize
ama hiç bırakmıcaz
ay kızzz çooook özendim ya
Şuan spora başlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?