Yeni bir baslangic icin bugün basla!

canım ben sabah 40 tane yaptım youtubedan bi video indirdim 200 squatlık ama başka hareketler de var.sonuna kadar gidemiyorum ama daha onu yapıcam bi dee....

Videoyu hemen indirdimmmm
Ama popo da lazımmm var mı bildiğin etkili bi video canımcım yansın gitsin orda ki yağlarr

Vardı canım,bulmaya çalışayım onu

Az önce verdiğim videoyu kk dan bulmuştum çok övmüşler bununla ilgili konu vardı hatta

Elma şekerimm süpersin devam et,dümdüz göbek için video ekliyorum,kolay değil ama çok etkilidir kızlar
Slim and Six Pack workout.mp4 - YouTube

evet canım yemeklerden yarım saat önce . İçinde 40 tane var adam bana günde iki kere içsen yeter dedi baya etkiliydi vallahi

alıcam bu hafta

Kızlar ilk video hem kalça kaldırmak hem de inceltmek için,kız çok uzun yaf
Sıkı ve Selülitsiz Kalçalar İçin Haftanın Egzersizi - YouTube

Ben daha çok asağıdaki videoyu yapıyordum,kalçanın sarkık olmaması için beğendiğimiz kalçalar için,günde beş dakika yetiyordu bazen sabah akşam on dk yapyıordum iki haftada etkisini gösteiyor ama sonrasında istikrarlı devam etmedim..

KALÇA KALDIRMA ANTRENMANI-LETS LİFT THE BUTTS UP - YouTube

Hem incelme hem de kalkıklık istiyorsanız ikisini de tavsiye ederim..

Son düzenleme:

Elleri kırılsın o vicdansızın
Kadına mı gücü yetişyomuşşş bitek.
İyi yapmış ali de. sahipsiz sanmış resmen. kadına el kaldırmakta ne demekkkkk
Sinir oldum bende. bide 3 aylık bebişi varr

canım ben sabah 40 tane yaptım youtubedan bi video indirdim 200 squatlık ama başka hareketler de var.sonuna kadar gidemiyorum ama daha onu yapıcam bi dee....

yavaş yavaş sonuna kadar gidersin canım
200 squat mıııı dedinnn
link alabilir miyim

Vardı canım,bulmaya çalışayım onu

Az önce verdiğim videoyu kk dan bulmuştum çok övmüşler bununla ilgili konu vardı hatta

tamam canım bekliyorum inşallah etki eder bu inatçı yağlara

evet canım yemeklerden yarım saat önce . İçinde 40 tane var adam bana günde iki kere içsen yeter dedi baya etkiliydi vallahi

alıcam bu hafta

etkiliyse ddevam et bakalım

Müzeyyenciim ekledim videoları,fotoğrafta öyle çok büyük kalçan yoktu canım ya sana öyle geliyordur,kısa sürede halledersin

oyle vallahi ya yazik
Ali hic acimaz diyo zaten o ablama ne yaptiysa daha beterini yaptik ona diyo normalde kizardin ama iyi yapmissin dedim

O adamin serefine kalibina yaziklar olsun

Teşekkürler canım
Hemenn bakıyorummmm

Müzeyyenciim ekledim videoları,fotoğrafta öyle çok büyük kalçan yoktu canım ya sana öyle geliyordur,kısa sürede halledersin

İncelmesini istiyorum canım
böyle büyük durmasın 20kg lık karpuzlar gibi
küçük sarı kavunlar gibi olsa ne güzel olur

Son düzenleme:
Teşekkürler canım
Hemenn bakıyorummmm

İncelmesini istiyorum canım
böyle büyük durmasın 20kg lık karpuzlar gibi
küçük sarı kavunlar gibi olsa ne güzel olur

Sarı kavunlar hehehehee minnak olsun,selülit de olmasın..abartiyon sen ya canım ölçüne bakım senin neydi

95 çokmuş gibi görende çok sanır,bişi yok ya,90 dan asağı inmemek lazım 89 filan belki..dümdüz olmasın beğenmiyorum o zaman ya..tahta gibi

evet cok sividan olabilir galiba canim cünkü gece ilk defa kalkip su bile ictim :44:
evet kalici olmuyor aslinda, biseyler yedinmi biraz sisiyor ama bu görüntüyü görmek bile bisey yanii.. daha kas olmasi icin o yaglar gitmesi gerekiyor.. gerci icinde kaslari hissediyorum ama yagdan görünmüyor

evet canım spordan geçiyo. bende de vardı bacakalrımda ve popmda.
her duşta soğuk suyla şok yapıyorum 3 5 dk. şuan bacaklarımdakiler yok denecek kadar az.
spor + soğuk duş : selülitlerim azaldı

ayy soguk dus olayini bende yapiyorum.. bide soguk dusun altinda bacaklarimi popomu keseliyorum :))

Elma şekerimm süpersin devam et,dümdüz göbek için video ekliyorum,kolay değil ama çok etkilidir kızlar
Slim and Six Pack workout.mp4 - YouTube

bunu fndkkrdum yaptigini hatirliyorum zaten ama hic denemedim, etkilimi canim sen denedinmi? faydasini gördünmü veya gören olmusmu?
bunu bende yaparim artik, tiffany simit yerine bunu koyarim listeme )

ayy bu kesin tam benliktir, suan isteyim bakamiyorum ama eve geldigimde icerigine bi bakayim nasil biseymis diye )
artik kalca ve baldirlara agirlik vermem gerekiyor..

oyle vallahi ya yazik
Ali hic acimaz diyo zaten o ablama ne yaptiysa daha beterini yaptik ona diyo normalde kizardin ama iyi yapmissin dedim

O adamin serefine kalibina yaziklar olsun

adamin elleri kirilsin insallah, namusuna bu sekildemi sahip cikiyormus,
ali cok iyi yapmis, en azindan namusuna sahip cikmis, böyle pislik adamlara böyle bi ders vermek gerekiyor zaten..
insan sevdigine elini kaldirirmi yaa karaktersizzzzz!!

Sarı kavunlar hehehehee minnak olsun,selülit de olmasın..abartiyon sen ya canım ölçüne bakım senin neydi

hahaha aynen aynen minik ve selülitsiz olsun

95 çokmuş gibi görende çok sanır,bişi yok ya,90 dan asağı inmemek lazım 89 filan belki..dümdüz olmasın beğenmiyorum o zaman ya..tahta gibi

üstüm ince birazccık ona uyum sağlamıyor alta doğru armut gibi oluyorum
evet bende dümdüz sevmiyorum
Hafif bombelesi olsun minik olsun 90 idealdir

sen hangi bölgenden sorunlusun canımcım :26:

hosgeldinn canimmm, ölcülerin cok güzel, ama tabiikidee daha fit görünmek icin spor yapmamiz gerekiyor, sende yapmak isteyenlerdensinn, insallah istedigin görüntüye girersin ) ölcülerini listeye aldim, göbek kismini yazmamissin, istersen onuda ölcüp yaz buraya )

gunaydınn kızlarr ben geldimmmm
aksammm o kadar çok spor yaptım ki uyuya kalmışım..
sabah kalktım ve yürüyerek geldimmm yarım saatlik yol
ılık su bol limonlu
1 dilim ekmek
2 zeytın
1 kutu peynir
2 adet dilim salatalık
1 adet yeşil çay
1,5 lt su içiyorum bitmek üzere

öglende

2 kepçe çorba tel şehriye
2 yemek kaşıgı kuru fasulye
3 kasık semizotu yogurt salatası

ve şimdide bir kase yogurt bol tarcınlı nasıl sizceeeee

Canım yapıyodum o videoyu da bi yerden sonra sıkıcı geldi bıraktım,hem de ilk günler zordu..tifanny i yaparken eğleniyorum o nedenle yapıyorum..ama mekik çekerken o videodan aklımda kalanlarda çekiyorum

Kalça videolarının da ikincisini günde beş dakika yapıyordum , robot hareketleri gibi geliyordu bana

Gece yatmadan önce içtiğimiz su vücutta kalan yemek artıklarının temizlenmesini sağlıyormuş.:26:
bunu öğrendikten sonra her gece raht 2 büyük su bardağı ile su içip yatıyorum
yatakta dönerken de midemden lıkır lıkır sesler geliyor
tabi gece uyaıp wc ye gitmesi de cabası

kaslarımız varda gün yüzüne çıkmayı bekliyor
Gerçi seninkiler bizdn önce çıkar

Şekerim etkisini gördün mü soğuk duşun
ben keseyi önce yapıyorum yaa :26:
bundan sonra sona bırakıyım bari

Hoşgeldin pampaaa
Nihayet teşrif edebildinnnn

Canım ben genel olarak incelmek istiyorum,ama bölgesel olarak göbeğimden şikayetçiyim,bir de üst bacağımı beğenmiyorum,daha ince olsun istiyorum..örnek vericek olursam beren saatin vücut şeklini beğeniyorum,ince ve ince olduğu için daha uzun gösteriyor..bir de tifanny in yan yağlar videosundaki(booty shaking waist...) bir kız var o da tam beğendiğim gibi,solda sarışın kız onu da beğeniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…