Benimkilerde sıkı değil
evet canım squat yapıyorum ilk 50 yapıyorum 1dk dan az dinlendiriyorum sonra 1 50 ddaha yapıyorum yine aynı şekilde dinleniyorum sonra bitiriyorum.
yoksa tek seferde 140 yapılması imkansız gibi bişey
sürekli yaptığım halde bacaklarım hala ağrıyor
sen kaç yapıyorsun bugün
şimdi hatırladım çayı
aç karnına mı içiyodun sen onu :26:
Elma şekerimm süpersin devam et,dümdüz göbek için video ekliyorum,kolay değil ama çok etkilidir kızlar
Slim and Six Pack workout.mp4 - YouTube
Videoyu hemen indirdimmmm
Ama popo da lazımmm var mı bildiğin etkili bi video canımcım yansın gitsin orda ki yağlarr
Elma şekerimm süpersin devam et,dümdüz göbek için video ekliyorum,kolay değil ama çok etkilidir kızlar
Benimkilerde sıkı değil
evet canım squat yapıyorum ilk 50 yapıyorum 1dk dan az dinlendiriyorum sonra 1 50 ddaha yapıyorum yine aynı şekilde dinleniyorum sonra bitiriyorum.
yoksa tek seferde 140 yapılması imkansız gibi bişey
sürekli yaptığım halde bacaklarım hala ağrıyor
sen kaç yapıyorsun bugün
şimdi hatırladım çayı
aç karnına mı içiyodun sen onu :26:
ay kızlar az önce aliyle konuştum skype da dün izmire gitmişti ablası hastaneye kaldırlmıştı en azından bana öyle dedi giderken.
Dün gece yoldan aradı sabah dönücez diye bende niye canım gitmişken kal dedim yok dedi ablamıda alıp gelicez dedi noldu dedim gelince konuşuruz dedi. Konuştuk işte bugün eniştesi ablasını çok kötü dövmüş. Kızın ağzını burnunu kırmış resmen adam
ee tabi alide ablasına kıyabilir mi babasıyla bir olup adamı iyice dövmüşler sne bizim kzıımıza nasıl el kaldırırsın diye .
Ve üstelik ablası daha yeni doğum yaptı sayılır 3 aylık bi bebeği var
Aldılar ablasını felan geldiler . Ay ben bi sinirlendim iyi yapmışsınız keşke o adamı hadım etseler idamlık o adam dedim . Ama nasıl saydırıyorum boşansın demiş babası zaten ben uğraşamam böyle demiş. bende dedim boşansın bi kere el kaldıran adam daha durmaz dedim. ben böyle çemkirince eniştesine böyle saydırınca Alide dediki hayatım ben sana aynısını yapsam naparsın dedi ben seni dedim sürürüm sürürüm süründürürüm dayak ne demeek ya dedim. hadi kızarsın bişeye sinirlenmişsindir üstüne gitmem gider odada otururum ama elini kaldırdığın an biter dedim.
oda güldü bende yalan mı dedim haklısın en iyisini yaparsın dedi dayak nedir felan dedi. bende havayı yumuşatim diye sen şakasına vurduğun zamana bile pişman olan birisin mavişine kıyamazsın ki sen dedim
ama ali çok sinirli ya bida ablasını göndermez izmire baya sinirli. Göndermesinlerde zaten kaç kardeşler baksınlar kardeşten geçtim babası var karısına yedirceğine kızına torunlarına baksın ben o kadınla evli olduğu sürece hiç acımıyorum vallahi. Üvey cadaloz bana az çektirmedi . Şimdi ablası gitsinde az hizaya soksun o kadınıalide bende yerleşicem diyo ohhh kadın anyayı konyayı bi görsün
canım ben sabah 40 tane yaptım youtubedan bi video indirdim 200 squatlık ama başka hareketler de var.sonuna kadar gidemiyorum ama dahaonu yapıcam bi dee....
Vardı canım,bulmaya çalışayım onu
Az önce verdiğim videoyu kk dan bulmuştum çok övmüşler bununla ilgili konu vardı hatta
evet canım yemeklerden yarım saat önce . İçinde 40 tane var adam bana günde iki kere içsen yeter dedi baya etkiliydi vallahi
alıcam bu hafta
Elleri kırılsın o vicdansızın
Kadına mı gücü yetişyomuşşş bitek.
İyi yapmış ali de. sahipsiz sanmış resmen. kadına el kaldırmakta ne demekkkkk
Sinir oldum bende. bide 3 aylık bebişi varr
yavaş yavaş sonuna kadar gidersin canım
200 squat mıııı dedinnn
link alabilir miyim
tamam canım bekliyorum inşallah etki eder bu inatçı yağlara
etkiliyse ddevam et bakalım
Kızlar ilk video hem kalça kaldırmak hem de inceltmek için,kız çok uzun yaf
Sıkı ve Selülitsiz Kalçalar İçin Haftanın Egzersizi - YouTube
Ben daha çok asağıdaki videoyu yapıyordum,kalçanın sarkık olmaması için beğendiğimiz kalçalar için,günde beş dakika yetiyordu bazen sabah akşam on dk yapyıordum iki haftada etkisini gösteiyor ama sonrasında istikrarlı devam etmedim..
KALÇA KALDIRMA ANTRENMANI-LETS LİFT THE BUTTS UP - YouTube
Hem incelme hem de kalkıklık istiyorsanız ikisini de tavsiye ederim..
Müzeyyenciim ekledim videoları,fotoğrafta öyle çok büyük kalçan yoktu canım ya sana öyle geliyordur,kısa sürede halledersin
oyle vallahi ya yazik
Ali hic acimaz diyo zaten o ablama ne yaptiysa daha beterini yaptik ona diyo normalde kizardin ama iyi yapmissin dedim
O adamin serefine kalibina yaziklar olsun
Teşekkürler canım
Hemenn bakıyorummmm
İncelmesini istiyorum canım
böyle büyük durmasın 20kg lık karpuzlar gibi
küçük sarı kavunlar gibi olsa ne güzel olur
Hiç yapmamaktan iyidir
ben hep gelirim
Günaydın bebeğimm
Akşam yemeğini erken mi yedin canımm
Birde çok sıvı tükettiysen sindirilmesi kolay olmuştur
Benimde bazı sabahlar dediğn gibi iniyo hemen göbüşümde ki şişlik
Ama kalıcı olmuyo sanki
hemen bakıyorum albümüne
Oyyyy Kimleri görüyorummmmmm
işinin olmadığına üzüldüm ama seni gördüğüme de çok sevindim
Hep bi boşluk oluyodu gündüzleri burda
siz ne çayı içiyosunuz bakimmm benim haberim niye yok
Yanlış yapmıyorumdur inşallah squatı.
dün akşam 140 yaptım yaa yürürken nasıl bacaklarım ağrıyodu sanki ilk kez squata başlamış gibiydim
ne çayi buuuuuu
evet canım spordan geçiyo. bende de vardı bacakalrımda ve popmda.
her duşta soğuk suyla şok yapıyorum 3 5 dk. şuan bacaklarımdakiler yok denecek kadar az.
spor + soğuk duş : selülitlerim azaldı
Kızlar ilk video hem kalça kaldırmak hem de inceltmek için,kız çok uzun yaf
Sıkı ve Selülitsiz Kalçalar İçin Haftanın Egzersizi - YouTube
Ben daha çok asağıdaki videoyu yapıyordum,kalçanın sarkık olmaması için beğendiğimiz kalçalar için,günde beş dakika yetiyordu bazen sabah akşam on dk yapyıordum iki haftada etkisini gösteiyor ama sonrasında istikrarlı devam etmedim..
KALÇA KALDIRMA ANTRENMANI-LETS LİFT THE BUTTS UP - YouTube
Hem incelme hem de kalkıklık istiyorsanız ikisini de tavsiye ederim..
oyle vallahi ya yazik
Ali hic acimaz diyo zaten o ablama ne yaptiysa daha beterini yaptik ona diyo normalde kizardin ama iyi yapmissin dedim
O adamin serefine kalibina yaziklar olsun
Sarı kavunlar heheheheeminnak olsun,selülit de olmasın..abartiyon sen ya canım ölçüne bakım senin neydi
95 çokmuş gibi görende çok sanır,bişi yok ya,90 dan asağı inmemek lazım 89 filan belki..dümdüz olmasın beğenmiyorum o zaman ya..tahta gibi
Benide alın aranızaaaaaben de kas yapıp sıkılaşmak için spor yapanlardanım :) ama yarın gögüs amlytı oluyorum 1 aydırda platese gidiyorum. fakat yarından itibaren bir ay boyunca gidemicem ama bu demek olmuyorkı evde bişeyler yapamıcam :) suan bile 1 saatımı ayırdım cok iyi geldi aksamda plates var oh misss :)
Ölcülerim
göğus şimdilik : 75
kalca :90
bel:62
bacak:50
kol:23
omuz :39
boyum:173
kilom:52
Benim bu ölcülerimin en fazla 6 ay içinde arttırmıs daha kalın ama bi okadar da fit bi görüntü elde etmem gerekiyor :)
HEPİMİZE BAŞARILAAARRRRRR
Canım yapıyodum o videoyu da bi yerden sonra sıkıcı geldi bıraktım,hem de ilk günler zordu..tifanny i yaparken eğleniyorum o nedenle yapıyorum..ama mekik çekerken o videodan aklımda kalanlarda çekiyorumevet cok sividan olabilir galiba canim cünkü gece ilk defa kalkip su bile ictim :44:
evet kalici olmuyor aslinda, biseyler yedinmi biraz sisiyor ama bu görüntüyü görmek bile bisey yanii.. daha kas olmasi icin o yaglar gitmesi gerekiyor.. gerci icinde kaslari hissediyorum ama yagdan görünmüyor
ayy soguk dus olayini bende yapiyorum.. bide soguk dusun altinda bacaklarimi popomu keseliyorum :))
bunu fndkkrdum yaptigini hatirliyorum zaten ama hic denemedim, etkilimi canim sen denedinmi? faydasini gördünmü veya gören olmusmu?
bunu bende yaparim artik, tiffany simit yerine bunu koyarim listeme)
ayy bu kesin tam benliktir, suan isteyim bakamiyorum ama eve geldigimde icerigine bi bakayim nasil biseymis diye)
artik kalca ve baldirlara agirlik vermem gerekiyor..
adamin elleri kirilsin insallah, namusuna bu sekildemi sahip cikiyormus,
ali cok iyi yapmis, en azindan namusuna sahip cikmis, böyle pislik adamlara böyle bi ders vermek gerekiyor zaten..
insan sevdigine elini kaldirirmi yaakaraktersizzzzz!!
evet cok sividan olabilir galiba canim cünkü gece ilk defa kalkip su bile ictim :44:
evet kalici olmuyor aslinda, biseyler yedinmi biraz sisiyor ama bu görüntüyü görmek bile bisey yanii.. daha kas olmasi icin o yaglar gitmesi gerekiyor.. gerci icinde kaslari hissediyorum ama yagdan görünmüyor
ayy soguk dus olayini bende yapiyorum.. bide soguk dusun altinda bacaklarimi popomu keseliyorum :))
gunaydınn kızlarr ben geldimmmm
aksammm o kadar çok spor yaptım ki uyuya kalmışım..
sabah kalktım ve yürüyerek geldimmm yarım saatlik yol
ılık su bol limonlu
1 dilim ekmek
2 zeytın
1 kutu peynir
2 adet dilim salatalık
1 adet yeşil çay
1,5 lt su içiyorum bitmek üzere
öglende
2 kepçe çorba tel şehriye
2 yemek kaşıgı kuru fasulye
3 kasık semizotu yogurt salatası
ve şimdide bir kase yogurt bol tarcınlı nasıl sizceeeee
hahaha aynen aynen minik ve selülitsiz olsun
üstüm ince birazccık ona uyum sağlamıyor alta doğru armut gibi oluyorum
evet bende dümdüz sevmiyorum
Hafif bombelesi olsun minik olsun 90 idealdir
sen hangi bölgenden sorunlusun canımcım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?