Yeni bir baslangic icin bugün basla!

tabiki canımm :) 200 Bodyweight Squats - YouTube kolay gelsiinn

Bende kıskandımm çatladımm hattaaa
Varım tabii kii biz şimdi cansuyla yüzmeye de gidicezz ohhh gitsin tümm yağlarrr gelsinn yeni güzel kaslarrrrrr

nereye gidiyosunuz yzümeye bende fitness-platese yazılcam sağlık raporu alıp ama ekimde başlıyo

hosbuldumm :) inss canımmm benimm :) cok istiyorum cünkü o fotoğraflardakiler kadar sıkı ve fit durmyı :) pardon unutmusum onu oda 69 daha öncede dediğim gibi benim biraz arttımam lazım bu oranları eşim kalçayı 95-96 istiyor :) omuzlarım daha da genişlemeli. ama göbüş gitmeli daha dümdüz bi karın olmalı . 90-60-90lardan neyimiz eksikki ? sadece spora ayırdığımız vakit cok az okadar . İnsss yaaa yaza bomba gibi girenlerden oluruzzzz :)

kızçeler

Platesimi , bacaktaki yağları yakan videoyu ve tiffany yaptım

2.5 litrede su içtim ay alıştırdım kendimi uyuyana kadarda 1 litre daha içerim heralde

toplamda 3 bardak yeşil çay içtim şimdi bi tane daha içerim uyumadan öncede 1 bardak içerim ve günü kapatırım

yemeğimide 3.45 de yemiştim zaten aç değilim

ayy elmaşekerimi gördükten sonra bir hırs geldi bana

hergün mü bizim burda niye yok dövim mi belediyeyi

haftanın belirli günleri tatlım evrakları ayarlayıp gidicess

heyyyy maşallahhhhhh
çok su içmek zararlı tatlım bi bak istersen netten.
ne yedin de bu kadar toksun bakimmmm
bende hırs yaptım desemmmm inanır mısın

oyyyyy bu arada av sezonu açıldı yaaa bende balığıma kavuştum bu akşamm
şimdi bende sporuma başlıycammmmm
bitince yazıcammm canlarımmmmm

Son düzenleme:
Ortalama bir insan günde 1,5 ila 2,5 litre arasında su içmelidir. Uzmanlar sürekli bizi "çok su" içmemiz için uyarırlar. Fakat burada atlanılan taraf "çok su" içmekteki kasıt tam olarak anlaşılmıyor. Yaz ayında 35 derecelik sıcaklıkta çalışan bir insana 3 litre su içse dahi az gelir. Fakat serin bir ortamda olan kişi için çoğu zaman 2 litre su yeterli olur.

Her şeyin azı karar çoğu zarar!

Aşırı ve gereğinden fazla su içmenin faydasından çok zararını görürüz. Bizler genelde çok su içmeye odaklandığımız için "çok su içmenin zararlı" olabileceği gerçeğini atlıyoruz malasef..

Çilt güzelliği vucuttaki toksinlerin atımı öne sürülerek insanlara günlük 4-5 litre su içmeleri öneriliyor. Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.
Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir."

Son düzenleme:

anladim canim :) Ayy bende bi kavussam baliga suan cok pahali ilk hafta diye heralde.
Canim normalde 2.5 lt icilmeliymis maxsimim 3 lt Zaten yatana kadar yarim lktre icicegimi sanmiyorum

Cocugun biri su icmekten olmustu

Tesekkur ederim canim arstirdigin icin :*

1 bardak yesil cay ictim dahada icnem bu aksam )

ayy artik uyumadan su icecegim demekki :))
ben cok sIk yapmiyorum soguk dusu, ama soguk su ve keseyi yaptigimda bacaklarim popom kip kirmizi kesilene kadar yapiyorum canim, sonra dustan ciktigimda kanimin karincalandigini hissediyorum (metabolizma hizlaniyormus).. bence kesinlikle faydasi var :))

ayyy su ikinci resim me bayildimmmmmm o nasil squat poposu, o bacaklar ne güzel fit ve ince görünüyor

tamam canim listeni degistiriyorum hemen )

ayy ne güzel yararli seyler bunlar, ayy su kafein sayesinde cok asiri tuvalete ciktim galiba göbisimin inmeside onun sayesinde oldu :))

ayyy banada imrenen özenen birileri olmasi ne güzellll, bu duyguyu ilk defa tattim ve cok hos bi duygu gercekten.. ama zaten benim göbisimin cogu ödemdi galiba, inince bu hale geldi galiba :)) yani cok calistim evet ama yinede mucizevi bisey degil, herkes yapabilir :)) popo kalksin yeter :))

tamam canim hemen ekliyorum listeye.. hayat ne tuhaf.. bazileri incelmek ister, bazileri ise arttirmak :)) ama herkesin amaci fit görünmek, canim insallah istedigin fitlige ulasirsin cok calistinmi herseyi basarirsin )

kizlar fitnessda bodypump'umu yaptim tam 1 saat.. 1 saat öncede aksam yemegimi yedim (bol bol protein yedim).. simdi geri kalan listemi bitirmek.. birazdan yine gelirimmm :))

evettt egzersizlerim bitti, tiffany simit yerine karin icin videoyu yaptim , bunu: Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube

bugün toplam 1 saat 15 dk. spor yaptimm :)) ayy popom squattan nasil agriyorrr.. illa bi yerim agricaz nedense.. bugün bodypumpta tam 15 kiloluk halterle squats yaptik :SS popomdaki yaglar yakinda pes edip gidecekk bu diyarlardan insallah :))

oyyy kizlar ne kadar cok paylasim yapiyorsunuz ya benim hic o kadar vaktim olmuyor.yazmaya sabrim da olmuyor hos (

valla eksik hissediyorum boyle sizin muhabbetlere katilamayinca...simdi tiffany yapip ardindan 50 mekik cekecegim.

20 squatla basladim bende bakalim hayirlisi.

Emilllyyyyyy yolladgn karinn videosuuu tek kelime ilee haarikaaaaaa coook tesekkurler canimmm :)

Fndkkrdm siddetle tavsiye ediyorum :)

Tifanny yaptim ve 10 dk karin yaptim Smdi de squat yapicam dusumu alip gelicemmm :)

kizlar bende suan bu kizin ilk hali gibiyim gobegim biraz daha sarkik tir ve bacaklarim daha incedir ama ust ayni

[video=youtube;T26ijQ6x4_4]http://www.youtube.com/watch?v=T26ijQ6x4_4[/video]

ayyy bu kizin degisimine hastaaaa oldummmm.. nasil degismis yaa

Emilllyyyyyy yolladgn karinn videosuuu tek kelime ilee haarikaaaaaa coook tesekkurler canimmm :)

Fndkkrdm siddetle tavsiye ediyorum :)

Tifanny yaptim ve 10 dk karin yaptim Smdi de squat yapicam dusumu alip gelicemmm :)

begendinmi o karin videosunu canimm? bende yapayim deneyim yarin ozaman.. bugün tiffanyyi yaptim, 6-7 dk ama cok karin güclendirici bir videoydu, hareketleri yavas yaptigi icin karni dahada güclendiriyor ) güzeldi yanii..

begendinmi o karin videosunu canimm? bende yapayim deneyim yarin ozaman.. bugün tiffanyyi yaptim, 6-7 dk ama cok karin güclendirici bir videoydu, hareketleri yavas yaptigi icin karni dahada güclendiriyor ) güzeldi yanii..

evet canım programıma her gün ekleyebilirim bunu
ver şekerim onu da ver bide onu deniyim.fazl video göz çıkarmaz. biz fndkkrdm ve cansu ile bu yola baş koydukk senin gibi göbüş yapıcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…