katılmam mı kankaammmmmmm katıla katılaa zayıflıycammmm vallahbu sefer olcak sende inanıyormusun bana bilmiyorum ama ben kendimee inanıyorum bu ne öz güven beeeeee
tabiki canımm :) 200 Bodyweight Squats - YouTube kolay gelsiinnElleri kırılsın o vicdansızın
Kadına mı gücü yetişyomuşşş bitek.
İyi yapmış ali de. sahipsiz sanmış resmen. kadına el kaldırmakta ne demekkkkk
Sinir oldum bende. bide 3 aylık bebişi varr
yavaş yavaş sonuna kadar gidersin canım
200 squat mıııı dedinnn
link alabilir miyim
tamam canım bekliyorum inşallah etki eder bu inatçı yağlara
etkiliyse ddevam et bakalım
Bende kıskandımm çatladımm hattaaa
Varım tabii kii biz şimdi cansuyla yüzmeye de gidicezz ohhh gitsin tümm yağlarrr gelsinn yeni güzel kaslarrrrrr
nereye gidiyosunuz yzümeyebende fitness-platese yazılcam sağlık raporu alıp ama ekimde başlıyo
tabiki canımm :) 200 Bodyweight Squats - YouTube kolay gelsiinn
hosgeldinn canimmm, ölcülerin cok güzel, ama tabiikidee daha fit görünmek icin spor yapmamiz gerekiyor, sende yapmak isteyenlerdensinn, insallah istedigin görüntüye girersin) ölcülerini listeye aldim, göbek kismini yazmamissin, istersen onuda ölcüp yaz buraya )
Belediyenin spor tesisine canım
yaza kadar yüscessss
bu kızı pek sevmiyorum ama neysee sesini kısıp izlerim artık
hemen indirdim videoyu deneyelim bakalımmm
hergün mübizim burda niye yok dövim mi belediyeyi
kızçeler
Platesimi , bacaktaki yağları yakan videoyu ve tiffany yaptım
2.5 litrede su içtimay alıştırdım kendimi uyuyana kadarda 1 litre daha içerim heralde
toplamda 3 bardak yeşil çay içtim şimdi bi tane daha içerim uyumadan öncede 1 bardak içerim ve günü kapatırım
yemeğimide 3.45 de yemiştim zaten aç değilim
ayy elmaşekerimi gördükten sonra bir hırs geldi bana
haftanın belirli günleri tatlım evrakları ayarlayıp gidicess
heyyyy maşallahhhhhh
çok su içmek zararlı tatlımbi bak istersen netten.
ne yedin de bu kadar toksun bakimmmm
bende hırs yaptım desemmmm inanır mısın
oyyyyy bu arada av sezonu açıldı yaaa bende balığıma kavuştum bu akşamm
şimdi bende sporuma başlıycammmmm
bitince yazıcammm canlarımmmmm
Ortalama bir insan günde 1,5 ila 2,5 litre arasında su içmelidir. Uzmanlar sürekli bizi "çok su" içmemiz için uyarırlar. Fakat burada atlanılan taraf "çok su" içmekteki kasıt tam olarak anlaşılmıyor. Yaz ayında 35 derecelik sıcaklıkta çalışan bir insana 3 litre su içse dahi az gelir. Fakat serin bir ortamda olan kişi için çoğu zaman 2 litre su yeterli olur.
Her şeyin azı karar çoğu zarar!
Aşırı ve gereğinden fazla su içmenin faydasından çok zararını görürüz. Bizler genelde çok su içmeye odaklandığımız için "çok su içmenin zararlı" olabileceği gerçeğini atlıyoruz malasef..
Çilt güzelliği vucuttaki toksinlerin atımı öne sürülerek insanlara günlük 4-5 litre su içmeleri öneriliyor. Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.
Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir."
Gece yatmadan önce içtiğimiz su vücutta kalan yemek artıklarının temizlenmesini sağlıyormuş.:26:
bunu öğrendikten sonra her gece raht 2 büyük su bardağı ile su içip yatıyorum
yatakta dönerken de midemden lıkır lıkır sesler geliyor
tabi gece uyaıp wc ye gitmesi de cabası
kaslarımız varda gün yüzüne çıkmayı bekliyor
Gerçi seninkiler bizdn önce çıkar
Şekerim etkisini gördün mü soğuk duşun
ben keseyi önce yapıyorum yaa :26:
bundan sonra sona bırakıyım bari
Allahîm çıldıriciiimAyyy acaba bizde böyle olabilecek miyiz :26:
Eki Görüntüle 793512
Eki Görüntüle 793513
Eki Görüntüle 793514
Eki Görüntüle 793515
Eki Görüntüle 793516
Eki Görüntüle 793517
Eki Görüntüle 793518
Eki Görüntüle 793519
Eki Görüntüle 793520
elma şekerim ben spor günlüğümü düzeltiyorum sende ayarlarsın ilk sayfada
FNDKKRDU'NUN HAFTALIK SPOR LISTESI (26/8-1/9)
Pazartesi: Karın Günü
- Fitness Blender Abs
- Plates
Salı: Bacak Günü
- Fitness Blender Bacak içi ve bacak inceltme
- Victoria Secret bacak genel
- Victoria Secret Bacak
Çarşamba: Plates ve Bacak Günü
- Ebru Şallı Ödem indirici plates
- Bacak yağlarını kaybetmek için
Perşembe: Tüm Vücut
- Fitness Blender karın ve bel
-Yoğun karın egzersizi
- Fitness Blender tüm vücut
Cuma: Rest
Cumartesi: Karışık
- Victoria Secret bacak ve karın
- 8 dklık karın egzersizi
- Victoria secret 8 dklık bacak egzersizi
Pazar:Rest
Not: Hergün Tiffany
Yararı olmayanları çıkarttımZumba yapabilirim çok yorulmadığım zamanlar :)
Kızlaaar bakınız bu önemli bir bilgi
1. "Günde 8 bardak su içmelisiniz. Buna ek olarak yaptığınız her bir saat egzersiz için buna 500 ml, yani bir küçük şişe daha ekleyin. Su kasları ve kanı temizler. Kalori yaktıktan sonra pisliklerden kurtulmazsanız incelme yavaş ilerler.
ben bugün baaya su içtimdakika başı tuvaletteyim
2. "Egzersizden sonra mutlaka bir şeyler atıştırmalısınız. Spor yaptıktan 30 dakika sonra protein almak, aktif egzersiz sırasında salgılanan kortizolün zararlarından kurtulamanızı sağlar. Mesela bir haşlanmış yumurta ya da meyveli bir smoothie...
Kafeinin de etkisini yadsımamak gerek. Spordan yarım saat sonra bir kupa bardağı dolusu şekersiz kahve, kasların aktivitesini yüzde 66 oranında arttırıyor.
ayy kızzz elmaşekerim ne kadar güzel olmuş öyleeeÇok imrendim şuan biz popomuzu koltuğa yayarken kız çalıştı
Kız bizde sıkı bi prgramla böyle olalım var mısıncansu sende katıl bize
ama hiç bırakmıcaz
ay kızzz çooook özendim ya
Şuan spora başlıyorum ben
hosbuldumm :) inss canımmm benimm :) cok istiyorum cünkü o fotoğraflardakiler kadar sıkı ve fit durmyı :) pardon unutmusum onu oda 69daha öncede dediğim gibi benim biraz arttımam lazım bu oranları eşim kalçayı 95-96 istiyor :) omuzlarım daha da genişlemeli. ama göbüş gitmeli daha dümdüz bi karın olmalı . 90-60-90lardan neyimiz eksikki ? sadece spora ayırdığımız vakit cok az okadar . İnsss yaaa yaza bomba gibi girenlerden oluruzzzz :)
Emilllyyyyyy yolladgn karinn videosuuu tek kelime ilee haarikaaaaaa coook tesekkurler canimmm :)
Fndkkrdm siddetle tavsiye ediyorum :)
Tifanny yaptim ve 10 dk karin yaptim Smdi de squat yapicam dusumu alip gelicemmm :)
begendinmi o karin videosunu canimm? bende yapayim deneyim yarin ozaman.. bugün tiffanyyi yaptim, 6-7 dk ama cok karin güclendirici bir videoydu, hareketleri yavas yaptigi icin karni dahada güclendiriyor) güzeldi yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?