fndkkrdum olculerini ve kilonu yazdim , masallah sen hic fazla almamissin, aldiklarini verdin biletatil nasil gecti bu arada? seni yeni halinle gorenler sasirmadimi hic?
muzeyyencim iyi bir baslangic yapmissin hem pilates, hem tiffany hemde squat. bende tiffany yapmayi dusunuyorum. bi kac gun tiffany yaptiktan sonra squats da ekleyecem listeme ama yavas yavas basliyayim diyorum.. vucut uzun zamandir dinlenmis hemen yuklenmiyeyim
liste olarak bende haftanin en az 4 gunu fitnessa gidecem, evde tiffany ve oructan once buldugum 2 video var onu yapmayi dusunuyorum. fitnessda squatsimi yapiyorum zaten, onuda duzenli olarak haftaya basliyacam
başla canım ebru şallının karın videosunu yapıyorum ben bide 2 gündür kalçaya yöneldim
bende o istediğinden istiyorum fnddkrdm 51 olup incelmek ve sıkılaşmak baya çalışmamız lazım ama
katiliyorum sana canim ikiside cok onemli bencede.. bende yaklasik 20 santim ve 6-7 kilo vermek istiyorum, insallah orantili bir sekilde ikiside gider :)
cok guzel bi fikir, hatta siz linkleri yazarsiniz ben ilk sayfaya hepsini link olarak eklerim, ustunede hangi video neye iyi geldigini yazarimki hem bizede kolaylik olur :)
insallah o yuzdendir canim.. :|
fndkkrdummm buldunmu o videoyuuuuuuuu :) :) kesinlikle bi bakacam evde nasil biseymis diye..
desene sende benim gibi oturup yedin sadeceama olsun, hemen gitmis kilocuklar, dahada gider insallah
maydanoz, limon fayda ettiyse bende denerim canim, limonum var evde bugun maydanoz alayim ozmn :)
muzeyyencim buldugum video belden asagasina cok etkili, kalca ve ozellikle popoyu diklestirmek icin cok etkili ama cok zor hareketler. 30 gunluk bi program her video 10-15 dk suruyordu galiba. eger videodaki kiz gibi popom olursa 30 gun dayanip yaparim acikcasii :))))) harika bi vucudu var :)
kizlar ben cikiyorum biraz isim var bi kac saat sonra yine gelirim bakmaya
[video=youtube;2FOAATdV0Vw]http://www.youtube.com/watch?v=2FOAATdV0Vw[/video]
bakınız kızlar bu Ebru Şallının yeni 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu
fndkkrdummm buldunmu o videoyuuuuuuuu :) :) kesinlikle bi bakacam evde nasil biseymis diye..
desene sende benim gibi oturup yedin sadeceama olsun, hemen gitmis kilocuklar, dahada gider insallah
maydanoz, limon fayda ettiyse bende denerim canim, limonum var evde bugun maydanoz alayim ozmn :)
muzeyyencim buldugum video belden asagasina cok etkili, kalca ve ozellikle popoyu diklestirmek icin cok etkili ama cok zor hareketler. 30 gunluk bi program her video 10-15 dk suruyordu galiba. eger videodaki kiz gibi popom olursa 30 gun dayanip yaparim acikcasii :))))) harika bi vucudu var :)
kizlar ben cikiyorum biraz isim var bi kac saat sonra yine gelirim bakmaya
ouyyyyyy gözüm gönlüm açıldııııı
bende o beğendiğin kız gibi olmak sitiyorum fndkkrdm
bu arada mesaj kutun dolmuş:126:
oldu fndkkrdum deniyecem hemen, gerci limonlu su iciyorum ara sira, cok etkisini goruyorum ama maydanozuda ekliyecem bugun eger alabilirsem :)
tamam o 2 videoyu eve geldigimde ekliyecem kizlar.. muzeyyencim ne guzel dusundun bende bugun sabah resim cekecektim unuttum bak aklima getirttin iyiki, eve gider gitmez yandan onden ve arkadan resim cekip yeni album olusturalim ozaman kizlarrrr :)))) fndkkrdum sende varmisin?
fnddkrduuuu o resimler ne oyleagzim acik kaldiii, bende onlar gibi olmak istiyorummmm..
hem dedigin cok dogru sadece sporla bu hale gelinmiyor, yediklerimizede dikkat edicez. kendimizde faydasini gordugumuz besinler, kurler veya caylari burda birbirimizle paylasmayi unutmayalim.. hem vaktimiz oldugunda ara sira yediklerimizin fotolarini cekip koyabiliriz de :) vaktim oldugunda yapmayi dusunuyorum ben :):)))
Aaaaaaaaaay hemen yapmaya basliyorum :) :)Eki Görüntüle 782209 Squat farkı ! Müzeyyen bak selülitte yok oluyo
Eki Görüntüle 782210
Eki Görüntüle 782211
Eki Görüntüle 782212
Eki Görüntüle 782213 Bunu istiyorum ! Acaba 2 ayda platesle böyle olabilir miyim
Eki Görüntüle 782214
Eki Görüntüle 782218 Şu özgüveni bende istiyoru aynı bunu istediğim fizikle ama
Aaaaaaaaaay hemen yapmaya basliyorum :) :)
Selulitlerim gitsn popomda kuculsun :)
Ben yefiklerime dikkat edwmiyorum ama
Ne görsem canim istiyo.as eren kadınlar gibi oldum Pofffffffff
Istah kapatan yiyecekler onerir misiniz :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?