Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Her canin yemek yemek istediginde asiri kilo aldigini dusun kapilardan felan sigamadigini belki o zaman.yemezsin pcde degilim olsam istahini kesen bisey gosterirdim

Ayyy oyle dusunuyorum da bi türlü etki etmiyi. Mesela nescafeyi bugn cok istememe ragmen elim gitmedi selulit yaptgi aklima geldi hemen yesilcaya sarildim :) :)
Yemklerde de oyle yapabilsemmmmm keske.
Bu arada sporum yeni bitti ve simdi yatiyorum afedersnz popom oyle bi terlmski tifanyde cok mutlu oldum :) :)
Misler gibi soguk dusumu da aldim yattim :)
Fndkkrdm sende buralardasn bakıyorum :* :*
Msjimi aldin umarim :)

aldım canım almam mı ama watsap yok işte telşefon onerisi versenize bana en fazla 900 tl ayırabiliyoruz telefona ?
Dur bak sana resim atcam iştahın kesilir

ben adet oldum off elmaşekerim oysa kendisininkini söylemişti gözümden kaçtı işte çok ağrıyo karnım ya

Düğününde bu

Denizdede bu olursun müzeyyencim yeme yeme

oysa bunlar olmak varken onlar ıyyy öhhh dimi

Benm telfonum galaxy s3 mini canım.ben 900 e almıştım subatta.
gecen ayda kardeşime aldık 800 tlydi.
indirimleri takip et derim daha da uyguna bulabilirsin
hee bu arada çokta memnunum
bende bu hafta adet olucam canım.
inşallah pazara kadar olmam. deniz planımız var çünkü

hani mide bulandırıcı foto. yolla da telefonumun ekranına koyayım

elmasekerim sabah foto çekicem demiştim ama çekemedim.
kardeşimn kız arkadaşı kahvaltıya geldi.
alelacele aklımdan çıktı o da

Son düzenleme:
elmashekeri benide yaz.ölçülerim:
göğüs:91
bel:70
kalça:97
baldır:56
kilo:58
ben daha çok kas yapmak sıkılaşmak şekillenmek istiyorum.
birde kızlar konuya nasıl abone olucam bilemiyorum?

canım hoş geldin.
en üstte sağda seçenekler var.
onu tıklıyosun altta konuya abone ol var

hııı yola gel
ay karın ağrım geçsede spora başlasam artık

ağrılarının geçmesini bekleme bence
daha çok spor yap ki masaj gibi gelsin.
kendimden biliyorum tiffanyı ilk yaptıgmda kıpırdayamıyodum. yaptıkça masaj gibi geliyodu

ama bu başka sebebin ağrısı

ayy kizlar dün girecektim demistim ama giremedim ( annem telefon acti, akrabadan benim tanimadigim biri rahmetli olmus bas sagligina gidecektik aksam beni evden alip oraya gittik.. eve gec geldigim icin direk uyudum.. sabahta patron cok is verdi kafami kasiyacak vaktim olmadi ama dün haric bugün fitnessa gidip sporumu yaptim.. dün heryerim sizim sizim sizliyordu, kaslarim biraz dinlenmesi iyi oldu, bugünde bomba gibi sporumu yaptim, 1 saat bodypump, yani halterlerle calistim.. suan güzel bi balik yemeginden sonra tiffany ve o iki videoyu yapacam.. o iki videoyu gönderemedim bi türlü size, simdi linki veriyorum size canlarimm..

ilk'i cardio seklinde, yani yag yakici bi video:
Butt Workout Cardio 2: Fat-Burning | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube

digeri ise popo diklestirme, sikilastirma, kas yapmaya yariyan bi video:
Butt Workout 4: Dance Fit | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube

30 günde bu iki videoyu yapmayi düsünüyorum, insallah yarari olur :))

kizz o en sonki siyah bikinili kiz coooook harika görünüyor.. ben bu vücudu istiyorummmmm!!

oldu canim senide ekliyorum listeye, hosgeldin aramiza

müzeyyencimmmm o limonlu su yariyor mu bilmiyorum cünkü cok düzenli icmedim acikcasi.. ama yag yakmak icin cok yararli oldugunu biliyorum )

ben bide bu önümüzdeki 4 gün tatilim, o yüzden buraya daha cok vakit ayiracagim.. fndkkrdum ilk sayfaya videolarin linklerini koyucam, biraz gec oldu ama olsun artik kusuruma bakmayin

elmaşekerim çok güzel fiziğin yaaaa ! ben çok beğendim vallahi :)

elmaşekerim çok güzel fiziğin yaaaa ! ben çok beğendim vallahi :)

benim fizigim mi? yok canim ozmn resimde güzel cikmistir, göbek ve yanlar cikmis yine. kalca desen aldi basini gidiyor :18: ama 2-3 hafta icinde en sonki halime dönebilsem sonrada kalcayi inceltmek icin cabalayacam, bide 50lere düsersem tam olacak :)))

Bu videoda hem bacak içi hemde ppo çok iyi çalışıyo kızlar

[video=youtube;sXjx2KBGikY]https://www.youtube.com/watch?v=sXjx2KBGikY[/video]

ben beğendim ama evet yanların var ama göbek yok ?

Buda iç bacak çalıştırıyor

[video=youtube;UT4UlsoQchY]https://www.youtube.com/watch?v=UT4UlsoQchY[/video]

ben beğendim ama evet yanların var ama göbek yok ?

göbek hafif sismis, okadar hamurlu seyler yemekten oldu galiba :S ama 2 haftada iner diye düsünüyorum :))

bu arada tiffany ablamizi yaptim daha yeni, o 2 videoyu yapmaya vaktim kalmadi, buraylan ilgileneyim biraz dedim :)) .. hem gecte oldu, esim birazdan isten gelir gerci haftaya basliyacami söylemistim ama yarin baslamaya karar verdim, bi baslasam hic birakmiyacam zaten :)) bu hafta videolari deneyim, sonra haftaya güzel bi liste paylasirim sizinle :))

kızlar ben de 58 59 kilo civarındayım bu yanlar erimiyor ne yapmalı ??

tiffany rothe diye paylaştığım video var canım 2 veya 3.sayda o çok etkili

ay bugün benimde göbek şişti zaten şişiktide adetten dolayı dahada şişti yarın sabah erkenden spora başlıcam gündüz yapamıyorum en iyisi sabah sözlümü uyandırdıktan sonra uyumamak direk spor yapim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…