tiffany rothe diye paylaştığım video var canım 2 veya 3.sayda o çok etkili
ay bugün benimde göbek şişti zaten şişiktide adetten dolayı dahada şiştiyarın sabah erkenden spora başlıcam gündüz yapamıyorum en iyisi sabah sözlümü uyandırdıktan sonra uyumamak direk spor yapim yarın
tiffany rothe diye paylaştığım video var canım 2 veya 3.sayda o çok etkili
ay bugün benimde göbek şişti zaten şişiktide adetten dolayı dahada şiştiyarın sabah erkenden spora başlıcam gündüz yapamıyorum en iyisi sabah sözlümü uyandırdıktan sonra uyumamak direk spor yapim yarın
teşekkür ediyorum denemek lazım olmuyor böyle :s size faydası oldu mu
günaydın kızlarr..erkenciyim ben.sabah sabah ebru şallının videosunu yaptım ancak 35 dk:)dayanabildim.ilk gün için fena değil.
selam kızlar bende öbür topiğe bakıyordum baktım yenısını açmışşsınız.ben geldim çok şükür evime yerleşme aşamasındayım.kızın okulu 9 eylülde açılıyor ve bende o tarıhte baslamayı düşünüyorum.21 günde yağlarıızdan kurtulunu yapacagım.vücudum alıştıkça tiffany göbek ve bel ekleyeceğim.tabi yememe dikkate tmem lazım..
günaydın canım
hangi videosunu yaptın.
ödem giderici olanı mı ?
onu değil.21 günde yağlarınızdan kurtulunu yaptım.bir gün önce çok yürümüştüm.sabah spor yaptım,üstüne reglim.birde işe gittim .ohh yorgunluktan ölüyorum.önümdede yığınla kışlık konserve malzemesi..beni bekliyor.Allah yardımcım olsun.:18:
kızlar ben ancak haftanın 3 günü spor yapabilirim sanırım.enerjim, zamanım,ancak el verir.hangisiyle başlıyayım?birde bu gün reglimin ilk günü.benimde ağrılı oluyor.onun için belki yarın belki yarındanda yakın başlarım.
günaydın kızlarr..erkenciyim ben.sabah sabah ebru şallının videosunu yaptım ancak 35 dk:)dayanabildim.ilk gün için fena değil.
Günaydın canlarımmmmmm
elmasekerim başın sağolsun
videolarını da akşam inceleyeceğim
dün akşam squat ve pilates yaptım tiffaniye vaktim kalmadı foto çektim birazdan yükleyeceğim :18:
limonlu suyu bende denemeye çalışacağım.
günde 3 bardak limonlu yeşilçay içiyorum.
bel bölgesinde ki yağları yakıyormuş fndkkrdm.
sende dene istersen
selam kızlar bende öbür topiğe bakıyordum baktım yenısını açmışşsınız.ben geldim çok şükür evime yerleşme aşamasındayım.kızın okulu 9 eylülde açılıyor ve bende o tarıhte baslamayı düşünüyorum.21 günde yağlarıızdan kurtulunu yapacagım.vücudum alıştıkça tiffany göbek ve bel ekleyeceğim.tabi yememe dikkate tmem lazım..
teşekkür ediyorum denemek lazım olmuyor böyle :s size faydası oldu mu
benimkiside adetten sisti canim :SS bende tam tersi sabahlari spor yapamiyorum :/ enerjim ögleden sonra geliyor nedense :))
bu arada videolarin linklerini ve sayfasini ilk sayfaya koydum canim
Günaydın canlarımmmmmm
elmasekerim başın sağolsun
videolarını da akşam inceleyeceğim
dün akşam squat ve pilates yaptım tiffaniye vaktim kalmadı foto çektim birazdan yükleyeceğim :18:
limonlu suyu bende denemeye çalışacağım.
günde 3 bardak limonlu yeşilçay içiyorum.
bel bölgesinde ki yağları yakıyormuş fndkkrdm.
sende dene istersen
kızlar siz bu konuda usta oldunuz sanırım ben bir türlü kilo veremiyorum daha doğrusu spor yapamıyorum bacaklarım çok kalın kollarım falan çok kalın sizce hangi videoları yapmalıyım ayrıca diyete de başlamak istiyorum ama 16 eylüle kadar hangi videoları yapabilirim yardım ederseniz sevinirim . bu arada kilo 78
kızlar siz bu konuda usta oldunuz sanırım ben bir türlü kilo veremiyorum daha doğrusu spor yapamıyorum bacaklarım çok kalın kollarım falan çok kalın sizce hangi videoları yapmalıyım ayrıca diyete de başlamak istiyorum ama 16 eylüle kadar hangi videoları yapabilirim yardım ederseniz sevinirim . bu arada kilo 78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?