Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Canim tiffanynin hangi videolari ? Birde simit denen yerlerden var mi sende onlar ne durumsa varsa ?

Yan yağlar videosu ve sexy back ile başlayan kalori yakma videosu canım onları yapıyorum..2 cm belden 2 cm göbekten inceldim canım senin durum ne hangilerini yapıyosun..ama kilomda çok az değişim var neden böyle oluyo ya ..:26::26:

Hiim benimde gobek ve yanlardan sorunum var ya bende kilo veremiyorum. Kilo azaldikca cok zor veriliyor ondan olabilir belki. Ama suda var sen inceldikce gorunusun kilonla hic alakLi olmuyo mesela elmasekerim hepimizden ince ama kilosu bizden fazla :))

tabi kilo da vermek onemli ama incelnek daha onemli :)

Ciddi misinnnn

kaç ay yapıcaksın peki
:26:​

Canim kac ay yapilcagini bilmiyorum ama ilk basta zor geliyo sonra alisiyi insan :)
1.5 litreye 1.5 cay kasigi karbonat konuluyormus ama benden tavsiye once karbonati cok az sicak suda cozdur sonra soguk suyla karistirip oyle ic :))

Tepeleme olmasin karbonatta :)

ben evdede yaninda kucum su sisesi tasiyorum yoksa su icmeyi unutuyorum :) onun icine
cay kasiginin ucuyla koyuyorum karbonati :)

Vayyyy caninaaaaa

Sen bi dene bakim zehirlenmezsen bende denerim

Ben bugün hiç su içemedim yaaa :18:
Şuan sade kahve içiyorum. yarın tartıda nolucak bakalım
:18:

Haklısın canım bir de yağlar kasa dönüşüyor o da yağdan daha ağır ama ince görünür..yine de 2-3 kilo vermek istiyorum,istediğim inceliği sadece sporla sağlayamam sanırım,zamanla gider herhalde..ya ben normalde hiç bişey yapmazken durduk yerde 53 oluyodum şimdi 54 lerde kaldı,geçen spor yaptığımda da aynı şey olmuştu ben de sporla ilgisi olduğunu düşünüyorum yavaş gidiyor kilolar..

Vayyyy caninaaaaa

Sen bi dene bakim zehirlenmezsen bende denerim

Ben bugün hiç su içemedim yaaa :18:
Şuan sade kahve içiyorum. yarın tartıda nolucak bakalım
:18:

su iç su gerçekten çok önemli canım iç böbreklerinede zararlı içmezsen

canım cardio egzersizleri yapabilirsin evde kilo vermene yardımcı olur

Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.

Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuş Üstelik kısa bir süre zarfında.

Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.

Hatta ben anlatmim siz dinleyin

1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz( tepeleme olmasın tadı tuzlu oluyor başta zorlanıyo insan ama alışıyo sonra. Birde tadı kötü gelirse limonda sıkabilirmişsiniz yada 1 gün bekletebilirmişsiniz. Ben yarın içiceğim suyu öyle denicem akşamdan yapıcam bekletcem bakalım nasıl olucak )

[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]

Çok yararlı bilgiler fındıkkurdu saol,bu reflüye de iyi gelir kesin hem de zayıflatıyorsa çok iyi,ben de denicem

Son düzenleme:
Çok yararlı bilgiler fındıkkurdu saol,bu reflüye de iyi gelir kesin hem de zayıflatıyorsa çok iyi,ben de denicem

Canim her derde deva bu resmen. Ben de icicem simdi

ama kizlar cok az sicak suda bende karistirin karbonati sonra soguk su ekleyin. Bide limon sıkabilirsiniz bikac tamla

Baska bi tavsiye daha eger ilk ictiginizde tadi kotiyse bi gun onceden hazirlayin suyunuzu o zaman tadi daha guzel oluyomus. Ben 2 saat beklettim o tad gelmedi daha iyi oldu :) alisinca cok tatli geliyomus aslinda

Baska bi tavsiye daha eger ilk ictiginizde tadi kotiyse bi gun onceden hazirlayin suyunuzu o zaman tadi daha guzel oluyomus. Ben 2 saat beklettim o tad gelmedi daha iyi oldu :) alisinca cok tatli geliyomus aslinda

Her gün içecez hemi ..yağ yakmaya da yardımcı sanırım adam anlatıyordu hem de reflü içinde iyi olur..

Çok üşeniyorum zaten geciktirdim sporu..şimdi başlayım bari

Her gün içecez hemi ..yağ yakmaya da yardımcı sanırım adam anlatıyordu hem de reflü içinde iyi olur..

evet canim zayiflamayada yardimci. Evet hergun normal su iciceksin tek fark icine karbonat katicaksin. Bunu aliskanlik haline getirmeliyiz.

Yemek arasinda ve yemeklerden hemen sonra icilmemesi tavsiye ediliyo cunku onu ivince yediklerimizi hemen yaktigi icin aciktirabilirmis

Ay canım valla süper bişi bu ya,her şeye faydalı ki,gereksiz yağlardan kurtuluruz asitlik saçmalığı da gider,reflü neyim
Her gün yeni bişey öğreniyorum

Geç vakitte de olsa bugün ki sporumu bitirdim,3.squat günü de bitti

Evet raporumu veriyirumm :)))
30dk bisiklet sürdüm
10 dk tifanny yaptim
180 squat yaptim (bi an hic bitmicek sandim )
Direk buz gibi dus aldm ve suan uyku moduna girdim :)
Iyi gecelerrrrrrrrrrr :)

Spor yaparken dikkat edilecek 15 altın kural
Herkes spor yapıyor! Oysa spor yapmanın da belli kuralları var. Pudra.com spor yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Spor Koçu Barış Kaymak'a sordu.

1. Spora başlamadan en az 1 buçuk saat önce yemek yemeyi kesmelisiniz. Çünkü egzersiz sırasında midenin dolu olmaması gerekir. Zamanım yok ama karnımda aç diyorsanız elma, muz, proteinli ya da yulaflı müsli yiyebilirsiniz.

2. Spor salonuna geldiğinizde spor çantanızda uygun kıyafetler ve doğru ayakkabı getirdiğinizden emin olun. Çok pahalı olması ayağınıza çok uygun bir ayakkabı olması anlamına gelmez. Her zaman ayağınıza en uygun olanını seçin.

3. Spora başlamadan önce makyajınızı kesinlikle çıkarın. Spor esnasında vücut ısısının artmasıyla yüzünüzdeki makyaj terle birleşerek cildinize zarar verebilir.

4. Spora başlamadan önce kesinlikle ısının. Isınma hareketleri sporun temelidir. Koşu bandının üzerinde geçireceğiniz on dakika ve ardından birkaç aktif esneme hareketinin sizin için hayati önem taşıdığını unutmayın. Yapmamanız durumunda sakatlıklar kaçınılmaz olacaktır.

5. Gittiğiniz spor salonunda bir profesyonelden yardım alın ve yağ, kas ve kemik ölçümünü yaptırın. Bu kısmı es geçmeyin çünkü vücudunuzu (yağ oranı, vücut su miktarı, kaslılık oranı) ancak bu testlerle tanıyabilirsiniz.

6. Antrenman programınıza sadık kalın. Sizin için belirlenen program ne fazla, ne de azdır. İlk haftalarda programınız size zor gelebilir fakat yine de programınıza bağlı kalın.

7. Set aralarında uzun konuşmalar yapmak programınızı olumsuz etkiler. Set aralarında 2 dakikadan uzun süre ara vermemeye çalışın.

8. Programınızı çeşitlendirin ve grup derslerine katılın. Grupla çalışmak spor motivasyonunuzu daha da artırır.

9. Spor yaparken sizi motive edecek etkenlerden biri de müzik. Müzik ile birlikte yaptığınız spor keyfe dönüşür. Salonda çalınan müziği tercih etmiyorsanız kendi müziğinizi spor çantanıza koyun.

10. Egzersizden sonra ilk 20 dakika içerisinde alınan karbonhidrat boşalan glikojen depoları için çok önemlidir. Bu yüzden spor sonrası her zaman çantanızda bir adet meyve ya da karbonhidrat ve protein içerikli bir içecek bulundurun. Ton balıklı sandviç de çok iyi bir alternatif olabilir.

11. Antrenman sonunda doğrudan duşa gitmek yerine birkaç pasif esneme hareketi yapın. Yapacağınız bu hareketler bir sonraki gün sizi kas ağrılarından kurtaracaktır.

12. Haftanın bir günü spor salonuna gitmek size çok şey kazandırmaz maalesef! Minimum haftada 3 kez programınızı uygulamaya çalışın.

13. Altın kural olan 3 ana öğün ve 3 ara öğün yemek yeme kuralını atlamayın. Spor esnasında dehidrasyon’u (su kaybı) önlemek için egzersiz sırasında su içmeyi ihmal etmeyin. Aksi takdirde kas krampları yaşabilirsiniz.

14. Spor yapıyor olmanız istediğiniz her şeyi yiyeceğiniz anlamına gelmez. Günlük kalori ihtiyacınıza göre beslenmeyi unutmayın.

15. Unutmayın kaslarınızın da dinlenmeye ihtiyacı var. Kaslarınıza toparlanması için süre tanımazsanız sakatlıklar yaşayabilirsiniz. Haftada 7 gün spor salonuna gitmek ya da kaslar tüketene kadar çalışmak size zarar verebilir. Haftada 3 gün spora gitmek devamlılığınız açısından çok iyi. Bu süre 5 gün de olabilir fakat 5 günden fazla spor yapmak istiyorsanız alternatifleri deneyin. Dışarıda bisiklete binmeyi, koşu ya da yürüyüş yapmayı deneyebilirsiniz.

15.Kurala dikkat etmiyordum hergün yapıyordum yanlışmış..5 güne indiriyorum her gün aynı egzersileri de yapmıcam..

Son düzenleme:
Ay canım valla süper bişi bu ya,her şeye faydalı ki,gereksiz yağlardan kurtuluruz asitlik saçmalığı da gider,reflü neyim
Her gün yeni bişey öğreniyorum

Videodada gosteriyor ictigimiz suyun ne kadar zararli oldugunu en iyisi alkali su

Evet raporumu veriyirumm :)))
30dk bisiklet sürdüm
10 dk tifanny yaptim
180 squat yaptim (bi an hic bitmicek sandim )
Direk buz gibi dus aldm ve suan uyku moduna girdim :)
Iyi gecelerrrrrrrrrrr :)

Oyyy kiyamammmm :) bence en son bisikleti yap o zaman squat zor gelmez :))

Ben bugun fotograf koyucaaaaam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…