- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Canim tiffanynin hangi videolari ? Birde simit denen yerlerden var mi sende onlar ne durumsa varsa ?
Yan yağlar videosu ve sexy back ile başlayan kalori yakma videosu canım onları yapıyorum..2 cm belden 2 cm göbekten inceldim canım senin durum ne hangilerini yapıyosun..ama kilomda çok az değişim var neden böyle oluyo ya ..:26::26:
Ciddi misinnnn
kaç ay yapıcaksın peki :26:​
Canim kac ay yapilcagini bilmiyorum ama ilk basta zor geliyo sonra alisiyi insan :)
1.5 litreye 1.5 cay kasigi karbonat konuluyormus ama benden tavsiye once karbonati cok az sicak suda cozdur sonra soguk suyla karistirip oyle ic :))
Tepeleme olmasin karbonatta :)
ben evdede yaninda kucum su sisesi tasiyorum yoksa su icmeyi unutuyorum :) onun icine
cay kasiginin ucuyla koyuyorum karbonati :)
Haklısın canım bir de yağlar kasa dönüşüyor o da yağdan daha ağır ama ince görünür..yine de 2-3 kilo vermek istiyorum,istediğim inceliği sadece sporla sağlayamam sanırım,zamanla gider herhalde..ya ben normalde hiç bişey yapmazken durduk yerde 53 oluyodum şimdi 54 lerde kaldı,geçen spor yaptığımda da aynı şey olmuştu ben de sporla ilgisi olduğunu düşünüyorum yavaş gidiyor kilolar..Hiim benimde gobek ve yanlardan sorunum var ya bende kilo veremiyorum. Kilo azaldikca cok zor veriliyor ondan olabilir belki. Ama suda var sen inceldikce gorunusun kilonla hic alakLi olmuyo mesela elmasekerim hepimizden ince ama kilosu bizden fazla :))
tabi kilo da vermek onemli ama incelnek daha onemli :)
Vayyyy caninaaaaa
Sen bi dene bakim zehirlenmezsen bende denerim
Ben bugün hiç su içemedim yaaa :18:
Şuan sade kahve içiyorum. yarın tartıda nolucak bakalım:18:
Haklısın canım bir de yağlar kasa dönüşüyor o da yağdan daha ağır ama ince görünür..yine de 2-3 kilo vermek istiyorum,istediğim inceliği sadece sporla sağlayamam sanırım,zamanla gider herhalde..ya ben normalde hiç bişey yapmazken durduk yerde 53 oluyodum şimdi 54 lerde kaldı,geçen spor yaptığımda da aynı şey olmuştu ben de sporla ilgisi olduğunu düşünüyorum yavaş gidiyor kilolar..
Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.
Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuşÜstelik kısa bir süre zarfında.
Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.
Hatta ben anlatmim siz dinleyin
1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz( tepeleme olmasın tadı tuzlu oluyor başta zorlanıyo insan ama alışıyo sonra. Birde tadı kötü gelirse limonda sıkabilirmişsiniz yada 1 gün bekletebilirmişsiniz. Ben yarın içiceğim suyu öyle denicem akşamdan yapıcam bekletcem bakalım nasıl olucak)
[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]
Bende yarin deniycemmmmm :)) bu alkali suyu :)
Çok yararlı bilgiler fındıkkurdu saol,bu reflüye de iyi gelir kesin hem de zayıflatıyorsa çok iyi,ben de denicem
Baska bi tavsiye daha eger ilk ictiginizde tadi kotiyse bi gun onceden hazirlayin suyunuzu o zaman tadi daha guzel oluyomus. Ben 2 saat beklettim o tad gelmedi daha iyi oldu :) alisinca cok tatli geliyomus aslinda
Her gün içecez hemi..yağ yakmaya da yardımcı sanırım adam anlatıyordu hem de reflü içinde iyi olur..
evet canim zayiflamayada yardimci. Evet hergun normal su iciceksin tek fark icine karbonat katicaksin. Bunu aliskanlik haline getirmeliyiz.
Yemek arasinda ve yemeklerden hemen sonra icilmemesi tavsiye ediliyo cunku onu ivince yediklerimizi hemen yaktigi icin aciktirabilirmis
Ay canım valla süper bişi bu ya,her şeye faydalı ki,gereksiz yağlardan kurtuluruz asitlik saçmalığı da gider,reflü neyim
Her gün yeni bişey öğreniyorum
Evet raporumu veriyirumm :)))
30dk bisiklet sürdüm
10 dk tifanny yaptim
180 squat yaptim (bi an hic bitmicek sandim )
Direk buz gibi dus aldm ve suan uyku moduna girdim :)
Iyi gecelerrrrrrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?