Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Eveeeet kilo bildirimimi yapayim

Kilo : 57.2
Bel : 70
Gobek : 81
Bacak : 52
Kalca : 90
Kol : aynı

Resimde koyduuuum :))

Sumo squat yapıyordum ben iç bacağa yüklenmek için; fakat bacağımda ağrılar oluştu maalesef..
Yaptığın türü en doğru şekilde yapmaya çalış canım.. (;

Su casseye bende bakim begenirsem ebru salli yerine onu yaparim :))

Linki veriyorum hanımlar:
POP Pilates for Beginners Calendar!

Takvimli fotoğrafın altında week 1 - 2 - 3 - 4 diye gidiyor, week 1`den Day 1`e tıklayarak başlayabilirsiniz.. (;
Bu sadece başlangıç programı, bu program bittikten sonra diğerlerini yapabilirsiniz.. (;
Programı atlamaya kalkmayın ama..
Benim kondisyonum çok iyidir ona rağmen kaslarımı alıştırmaya çalışıyorum, pilates biraz da esneme, vücudu esnetme işi.. (;

Bu arada `günaydın` demeyi unuttum..

Hepimize günaydın ve bol sporlu-sağlıklı günler!

kizlarrr nihayet girebildimmmm, hafta sonlari giremiyorum, esimle beraber oldugum icin o yuzden kusuruma bakmayinn tekrardan

ayy bide ne cok yazmissiniz yaa, patron gitsin hepsini teker teker okuyacam , suan yapamicam maalesef (

bugun olcum ve tarti gunumuz hemen yaziyim

Kilo: 60.7 (-0,8)
Gogus ayni
Bel: 65 (-1)
Gobek: 78 (-1)
Kalca ayni
Bacak: 55 (-1)
Kol ayni

Toplam sporum 7 saat
Toplam 800 gr vermissim ve 3 cm incelmissim

kizlar bu sekilde bildiri yapinki bu haftanin ENlerini secelim

ayy bide dun esimle fitnessa gittik, ama baska bi yerdekine gittik, orda havuzlarida var.. 15 dk kosu yaptim, 15 dk sirf bacak, kalca ve kol calistirdim (suan kalcam ve kolum agriyo zaten), sonrada havuzda bol bol yuzduk, ardindan saunaya girdik :))) boylece cumartesi gunu yediklerimi eritmis oldum )

Son düzenleme:
Forumda bugün bir arıza var sanırım.. :/
Neyse..

Bugünlük 30 dakikalık sporumu tamamladım, tüm vücut çalıştım bugün.. (;

Sporunuzu geç saatlere bırakmayın hanımlar, sabahtan halledin.. (;

Güzel günler herkese..

bendemi sorun var yoksa kimsemi begeni yapamiyor?? :18:

neyse ilk listemizi yapalimm, fit kizlarimiz bildirilerini yaptikca guncellerim )
fndkrdummmm cok guzel incelmissin bakiyorum, seni simdiden tebrik ediyorum, bu haftanin en cok incelen kizi olucaksin herhalde )

Fndkkrdu
Spor:
Kilo: -0.3
Santim: -18 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak -4)

Elmashekerim
Spor: 7 saat
Kilo: -0.8
Santim: -3 (bel -1, gobek -1, bacak -1)

Son düzenleme:
Kızlar bildirim yapıyorum
Kilo:54.5 , 300gram azalmış
bel:65 , 2cm incelmiş
göbek:75 , 1 cm incelmiş
Diğerleri çok az incelmiş onları aynı kabul ediyorum..
Toplam sporum yaklaşık 4 saat

Son düzenleme:
Fındıkkurdu 18 cm lik incelmesi bi haftada mı oldu

Oyyy kiyamammmm :) bence en son bisikleti yap o zaman squat zor gelmez :))

Ben bugun fotograf koyucaaaaam :)))

Squattan sonra hiç süremem ki bisikleti güç lazımm

Günaydın canım

Bende arka bacak ve popo için yapıyorum. iç bacağa daha yüklenmedim
İnşallah doğru yapıyorumdur
Link için teşekkürler canım.
İnceliyim hatta bi gün yapıyım beenirsem bende başlarım

Hoşgeldin şekerimm

bende ölçülerimi yazıcam şimdi

ayyyy ne güzell spor yapmışsın dünnn

evetttt haftanın yüz karası bennn ve ölçülerimm

kg : 55.7 (-0,6)
Gögüs : 86 (2cm) bunlar niye küçülüyo yaaaa
Bel : 64 (2cm)
Göbek :83 (1Cm)
Kalça :94 (1cm)
üst bacak : sağ bacak 54 (2cm), sol bacak 53 (3cm) sol bacakta daha çok çalışmışım demek :44:
üst kol :26 (1 cm)

Toplam incelme : 7 cm
kg : 0,6 gr
toplam saat : 4 saat

Fndkkrdu
Spor:
Santim: -22 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak ikisi toplam -8)

Elmashekerim
Santim: -4 (bel -1, gobek -1, bacak ikisi toplam -2)

Muzeyyen3
Spor: 4 saat
Kilo: -0.6
Santim: -12 (gogus -2, bel -2, gobek -1, kalca -1, bacak ikisi toplam -5, kol -1)

Emiily
Santim: -3 (bel -2, gobek -1)

kizlar muzeyyencim bacaklarinin olculerini yazdiktan sonra aklima geldi, her iki bacagin incelmesini toplam olarak vermeyi unutmayalim, ben iki bacagimdan da 1er santim verdim, toplam 2 santim oluyor.. fndkkrdum tek bacagindan 4 santim verdi, toplam 8 santim oluyor.. yani toplam 22 santim vermis oluyor bu hafta :))

Son düzenleme:
Elmaşekerim benim ölçülerime kol ve bacağı da ekler misin..3 cm toplam iki bacaktan incelme 1 cm kollardan incelme..en olamam ama olsun

Üst kol:23
Üstbacak:48.5

Son düzenleme:
kızlarr çok özür diliyorum dün aniden şehir dışına çıktım netbook' umu kırdım yanıma alamadım internetim çekmedi yazamadım kilo ve ölçü bildirimimi yarın sabah yaparım affedin gittiğim yerde isteyemedim tartı. dün aniden gidince haberde veremedim şimdide dersteyim akşam eve gidince rahatca okurum yazdıklarınızı öptüm sizleri çıtırcıklarrr

Hanımlar ben sayfa 79`u göremiyorum, oraya link vermiştim isteyen arkadaşlar için..
Sizler görebiliyor musunuz sayfa 79`u?

sonundaa yazilarinizi okuyabildim kizlarrrr..

sotille ve katre99e hosgeldin diyim once, ikinizide listeye aldim )) biraz gec oldu ama haftasonlari giremiyorum maalesef ((

sotille - cok guzel inceciksin, yazilarina baktigim kadariyla zaten fit olmak icin geldin, bide kilo almani anliyorum, 46 kilo boyuna gore dusuk geldi banada.. ama senin icin kas yapmak daha kolay olucak cunku yaglarin bizim kadar yogun olmadigi icin kaslarin cabuk gorunecek ) hep bol protein yediginde, kiloda hafif bi artisda olur, ama yag olarak degil kas oranin yukselir ) bence harika bi program uygulamissin , boyle istikrarli bi sekilde gidersin bizimle ayni yolda )

katre - sende hosgeldin canim, sende benim gibi heryerinden alan bi tipsin galiba ) insallah sende yakin zamanda sonuclari gorursun )

emiily - canimcimm dun fitnessa esimle gittigim icin aletlerle calistim, bide yuzme havuzuda oldugu icin bol bol yuzdukte, ama normalde fitnessin kurslarina katiliyorum.. genellikle bodypump, zumba, bodystep ve sikilasma kurslarina katiliyorum ) kendim yaptigimda sIkIlIyorum ama antrenor esliginde oldumu kendimi serbest birakmiyorum, daha fazla calisiyorum..

muzoss - bu arada hayirli olsun demistim sana ama burdanda diyim dedim.. iyi gunlerde kullan canim, kullandikca yaglar erir insallah :)))

fndkkrdum - aralarda beni ornek olarak gostermissin, gozumden kacmadiiii :**** artik okadar incelmeden sonra seni ornek alalim bence ) superr incelmissin bu hafta, bu ne hirsmis kiz masallah cok iyisiniz bu hafta.. darisi diger haftalarin basina..
haa bide o motivasyon resimleri harikaa, ben kaslarin gorunmesinden yanayim, bence harika gorunuyor bi bayanda, tabi cok abartili olmadigi surece..
bide kacirmalarimdan bahsetmistin canim coooook haklisin niye kaciriyorum bende anlamiyorum, buraya girmiyorum ya, o yuzden vicdanim rahat oluyor, ama sonra binpisman oluyorum sizleri gorunce ;(( bidaha olmicak desem bile olur biliyorum.. annem cok guzel yemek yapiyor napimmm, benim sucum mu simdiii :18:

ay herkese cevap veremediysem simdiden kusuruma bakmayin, sizde haftasonu yazmayin kardesimmmmmm, bensiz bensiz buralara takiliyorsunuz olucak ismiiiiii dermisimmmm

Fndkkrdu
Spor:
Santim: -22 (bel -5, gobek -4, kalca -5, bacak ikisi toplam -8)

Elmashekerim
Santim: -4 (bel -1, gobek -1, bacak ikisi toplam -2)

Muzeyyen3
Kilo: -0.6
Santim: -12 (gogus -2, bel -2, gobek -1, kalca -1, bacak ikisi toplam -5, kol -1)

Emiily
Santim: -7 (bel -2, gobek -1, bacak ikisi toplam -3, kol -1)

Elmaşekerim benim ölçülerime kol ve bacağı da ekler misin..3 cm toplam iki bacaktan incelme 1 cm kollardan incelme..en olamam ama olsun

Üst kol:23
Üstbacak:48.5

degistirdim canim )

tamam canim sorun degil, sen yarin yazarsin olculerini ve kilonu )

Hanımlar ben sayfa 79`u göremiyorum, oraya link vermiştim isteyen arkadaşlar için..
Sizler görebiliyor musunuz sayfa 79`u?

bende gorebiliyorum canim.. bilgisayardami sorun var acaba??

Elmaşekerim ne güzel,orda edindiğin bilgileri bizimle paylaş burda biz de faydalanak

Fındıkurdum maşallah ..bu haftanın en fazla inceleni açık ara sen olursun tebrikler
elmaşekerim spor ve kilo incelmesinde de sen birinci olursun herhalde,tebrikler
müzeyyenciim sen de süpersinnn canımm
hey maşallah..bi de ben biraz daha kilo vereydim daha iyi olacaktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…