Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Elmaşekerim ne güzel,orda edindiğin bilgileri bizimle paylaş burda biz de faydalanak

oldu canim biseyler ogrendikce size burda yazarim )

suan oyle gorunuyor ama daha obur kizlarda var, ohcanimadeysincim de yazar insallah bugun, onuda merak ediyorum, guzel spor yapti gecen hafta ) dilvincimde yarin yazacakmis zaten..
ama yinede tesekkur ederim canim ) sende fazla verecegin bi kilo olmadigi icin yavas yavas gidiyor :) sabirla giderrrr

Görüyorum canım

bende gorebiliyorum canim.. bilgisayardami sorun var acaba??

Ben hâlâ göremiyorum, sanırım profilimde problem var, Mune`ye msj attım ama durum nedir bir fikrim yok henüz..
Profilimde beğenildiğim-beğendiğim msjlar kısmı da yok.. :/

Hoşbuldum diyeyim ben de öncelikle, topic çok güzel, yeni spor mekanım burası nasipse..
Yaptığım sporlar çabuk etki göstermiyor bende ne yazık ki, belki de tam mevyesini yiyecekken bırakmak zaruriyetinde kaldığımdan..
Fakat bu sefer zaten sınava hazırlanma durumum olduğu için mecburen evde hareket etmek için birşeyler yapmalıyım, bu olsa olsa spor olmalı! (;
Yarın 1 hafta olacak spora başlayalı maşAllah bu sefer istikrarlı gidiyorum hakikaten..
Bacaklarım sıkılaşıp incelmeli, vücudumda orantısızlık görüyorum çünkü..
Kilo alınca da direkt hoop alta gidince daha bir orantısız oluyor..
Alt tarafı güzel toparlayabilirsem kilo aldığımda da orantıyı sağlayabilirim diye düşünüyorum ne dersiniz? (;

Yalnız ben bacak incelmelerinize bittim!
fnddkkrdu ve Muzeyyen3 ne yaptınız bacaklarınıza???

ay kendimle gurur duydum şuan ayy hiçde ummuyordum böyle incelceğimi kilodan az vermişim ama incelme olarak çok fazla maşallah diyimde diğer haftalarda böyle verebileyim

Ay ne yalan söylim bu haftanın eni olmak istiyorum seni gördükten sonra bi hırslandım ki sorma senin sayende

Fındıkkurdu 18 cm lik incelmesi bi haftada mı oldu

canım bende şaşırdım ama sanırım evet :26: tekrar tekrar ölçtüm üstelik

22 cm

canım canlı örnek sen varsın bitek napim Olsun azar azar ye annenin yemeklerinden ama aşırıya kaçma yoksa kızarım hııı

ayyy inşallah canııım sende güzel inceliyosun kilon az olduğu için az verebiliyo olabilirsin sıkma sakın canını

bende de "begen" yeri yok canim, galiba silinmis..
insallah bu istikrari surdurursun canim bu sefer.. zaten etkisini hemen goremezsin, bi ayda ancak etkisini gosterir.. ayy bende hemen alttan aliyorum kilolari, bende bayaaa bi orantisizlik var maalesef.. belim ince, kalcam genis :S.. cok kotu gozukuyor malesef.. bide alt tarafi cok zor inceliyor ve sIkIlasiyor, yaglar resmen yapismis, bi turlu gitmiyor.. ama sabrediyoruz iste, bakalim ne zaman pes edip vucudumdan gidecek o karayaglar

kilo pek bi onemi yok sende canim, senin kilon fazla degil zaten, sadece incelmeye yonel zaten ) harika gidiyorsun, masallahh!
evet haklisin canim, azar azar yemem lazim, zaten artik annemlere yemege gitmicem, aslinda manti acacam demisti bana, sonrada yok anne hamurlu seyler yapma sisiyoruz dedim, onun yerine izgara et yapti :)) et zaten az yagli oldugu icin bide protein acisindan zengin oldugu icin yedim, ama biraz daha az yeseydim daha iyi olucaktii.. bidahaki haftaya boyle yersem bana ceza verin yoksa haftasonlari hep boyle gidecek diye korkuyorum

Sottilecim bende ilk sayfada yazan bacak videolarını yaptım sadece

ayy su ilk sayfaya bakim yaaa, bende o videolari yapimmm, benim bacaklar ve ozellikle kalcam gider belki biraz bu hafta ))

Ay kızlaaar bugün dershane çıkışı sevdiceğimle buluştum sonra ablasına gittik

O kocasından dayak yiyen ablasıda ordaydı . Onunla ilk kez tanıştım bir de çok heyecanlıydım yaa

Ablaları dediki ay sen ne kadar zayıflamışsın felan. Sevdiceğimde beni övüyo alttan alttan

Ay hepsiyle aram iyi sadece kardeşi soğuk bana karşı sanki ama normalde arada mesajlaşıyoruz felan arada abisini bana soruyo felan ama bizim evlilik konusu açılınca bi soğuk oluyo.

Oda şuan ablasıyla kalıyo ya benim onu istemiceğimi düşünüyo Bugünde dedi zaten lise bitene kadar dururum sonra çook uzağa gidicem dedi. Üvey annesine kızmış ama ondan böyle dedi.

Sonra biz sevdiceğimle kalktık evine gittiğimiz ablası yolcu ediyodu bizi işte dışarda konuştuk ben dedim ben yanımda kalmasını istiyorum bana arkadaş olur felan dedim ablalarıda farkında istediğimin yani. Allahım bunların üvey anaları yüzünden olay bana patlıyo

Ama dedim ben benimkine ordan ayrılınca o kadınla beni yan yana sakın getirme dedim sevmiyorum zaten gözüm döner ters bişey yaparım dedim. Oda dedi zaten evlenelim babamın evine adım atmıcaz dedi.

Babası çok iyi bi adam ama kadın ne derse onu yapıyo sinir oluyorum . O kadın yüzünden para biriktiremiyoruz alinin maaşı kardeşine ve eve gidiyo.

ayy bi evlensek o kadını ben hizaya sokarım da herkese iyi gelin muamelesi ona gelince cadaloz olucam

ay ablası bugün beni komşularıylada tanıştırdı gelinimiz felan dedi komşusu ay maşallah ne güzel bi kız dedi

Ayy size bunları anlatmasam rahatlayamıyorum sinirimi paylaşıyorum rahatlıyorum

Müzeyyenle sana ceza vericem az yiyin

Ben benimkine söyledim yedirtme bana diye o yüzden buluştuğumuzda felan en fazla kahve içiyorum başka bişey aldırtmıyorum onun yerine kıyafet al bana diyorum bu kadarda yüzsüzüm Oda giydirmeyi seviyo zaten napim

Kızlar bacak için bide bu video var buda çok iyi [video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]

Sabahtan beri giremiyorum siteye sorun var sanırım bildirim yapıcaktım bende bugün
Umarım yazdıklarım çıkar hala sayfaları göremiyorum

Kilo: 48
Göğüs: 77
Bel: 64
Kalça: 92
Üst bacak: 53

ElmaShekerim beni de eklersen sevinirim

Ayy ne güzel sevdiceğini görmüşsün
Bu dershane de iyi oldu sanki

Kardeşi niye soğuk sana :44:
Hem iyi düşün canım sende kalma fikrini.
ilk başlarda güzel gelebilir de,bir süre sonra fikirler değişebilir :26:

popona çaktırmadan çimdik atsaydın
Nazar atmıştır zilli komşular

Kızlar bacak için bide bu video var buda çok iyi [video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video]

bu kızı hiç sevmiyorum ama videoları güzel

yok kız kardeşi iyi biri hem alim beni ezdirmez kardeşide olsa kalk kendin yap der

ay yok kız hiçde aklıma gelmedi çimdik atmak

dershane vallahi iyi oldu 1 haftadır beraberiz ama dersler başlayınca böyle olmıcak

O zaman aferin aliye
Bi daha aklında olsun çimdikle kendini

Hem derslerine yüklenirsin hemde aline biraz zaman ayırırsın

Bu arada bu alkalı su mudur nedir hiç güzel değil yaaa

O zaman aferin aliye
Bi daha aklında olsun çimdikle kendini

Hem derslerine yüklenirsin hemde aline biraz zaman ayırırsın

Bu arada bu alkalı su mudur nedir hiç güzel değil yaaa

tamam canım aklımda

ay evet onada zaman ayırıyorum

kız alkali suyu nap biliyon mu ben şimdi öyle yapıyorum

şişenin dibine ( 500 ml ) katıyorum karbonatı bi cimcik sonra azar azar su ekliyorum dolaba atıyorum şuan içiyorum hatta hiiiç karbonat tadı yok ama direk içersen tadı kötü

bide benim dediğim gibi yap akşam 1-2 saat sonra bak tadına çok tatlı oluyo içtikçe içesin geliyo

Zaman ayır tabiiiii

Ben sabah yaptım ve haala tadı çok kötü
O yüzden hiç içemiyorum suyu

Canım biz şimdi bunu 4 hafta yapsak sence bi incelme olur mu ben başlıcam bugün buna

kızlarrr merhabaaa internet sorunlarından dolayı anca bağlanabiliyorumm :) sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım
geçen hafta
kilo 57.7
bel 62
kalça 95
popo altı 55
diz üstü 40
bu hafta
kilo 57.1
bel 61
kalça 94
popo altı 55
diz üstü 39.5

kızlar kol da 24 çıktı en kalın yerden ölçmeye çalıştm geçen hafta 25 miş galiba ama aynı yerden mi ölçtüm emin olamaadımm:26::26::26:

tebrik ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…