1000 Calorie Workout Video - 88 Min Abs, HIIT Cardio, Strength Training and Stretching - YouTube
hanımlar 1000 kalori yakma videosu imiş
yaz bizede 1000 ip atlama 150 squat hakime hanum
haçan bugün sanki maçkanun yollarinu tırmanmişum gibi bacaklarum
Bu kız hiç mi yorulmuyor ?? Video 1.5 saat yaa
Ama yine de iyiye benziyor teşekkür ederim :)
Ahh ahh ben mi dedim 150 squat diyee
Hiç dilimin ölçüsü yoksaa demek kii
Maçka neresi kuzum ???
maçta trabzonda bi yer canım heryer yeşillik dağ bayır kırlar ama hep yağmurludur bizim memleketimizAhh ahh ben mi dedim 150 squat diyee
Hiç dilimin ölçüsü yoksaa demek kii
Maçka neresi kuzum ???
video da bayan yaptı ben yoruldum.. ama 1,30 saat ve 1000 calori süper geldi. body rock tv de bir bayan var aynı o gibi bayanda dinlenme süresi var ama çok az. bende o bu kız gibi yapmayı çok isterdim ama cardio lazım :) denemek lazım kendini zorlamadan o 5 yaparsa biz 2 yaparız. spor salonlarında da öyle der ama sağlık sorunu olmaması lazım :)
maçta trabzonda bi yer canım heryer yeşillik dağ bayır kırlar ama hep yağmurludur bizim memleketimiz
kızlarrr benden bugünlük 200 ip atlama ve 100 squat çünkü çoook fazla ev işi yaptım piyaz ve yemek yaptım 4 kere bulaşık yıkadım 2-3 makine ütü ütüledim banyoyu ful yıkadım makyaj eşyalarımı topladım gereksizleri attımm odamı tekrar düzenledim unuttugum bişey olabilri
zaten otura kaldım ya daha fazla bişey yapamıycamSen zaten sporunu ev işleriyle yapmışsın
zaten otura kaldım ya daha fazla bişey yapamıycam
haa bide tatlı yaptım
olleyy
Gelicem tadına bakmaya
Bi 10-15 yıl sonra falan
olleyybende evlenirim o zamanaa
bloguma acaba takılarımı eklesem mi
enişttee sen bu kızı bana getir sana ne istersen yapcam kısır pasta börek çörek ve tekrar pastaEvlen artık o zamana
Ben de eniştenle gelicem zaten
Ona da pasta yaparsın artık pasta delisi de kendisi
Ne takısı güzelim ?
enişttee sen bu kızı bana getir sana ne istersen yapcam kısır pasta börek çörek ve tekrar pasta
anaa maşallah5 pastaya tamamdır enişten
Keyif onun zaten yiyor-yiyor kilo falan almıyor
anaa maşallah
kızz sen gelde istediğiniz kadar yaparım bacım
ama dur bende bulayım birinide onunla oyalansın daha çok kalırsınızhemde evlenmiş olurum benim evimde kalırsınız
sen yap bi güzellik ben evlenip nereye gidersem sende oraya taşınKuzuma bak yaa herşeye de bi çare buluyor
Annene söyle sana çeyiz alırken misafir yatağı da (o da ne oluyorsa artık) alsın.. Ben yatamam yerde ya kanepede falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?