YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Aaa yemin ettin demek cok iyi. Dikkate almana sevindim heyecanini hissediyorumm
Hahahah ne guzel bi ben bisey hissedemyrm o sismanlari izleyince

Günaydın kızlar 86.80 kilom ☺Reglim o yüzden anca 200 gr gönderebildim
Bu 3 şubatın bilgisi
senin
79.9 görmeye 7 .100 kaldı.
Benim
79.9 görmeme 11 kilo kaldi
Aramızdaki fark 3.900

Bu bugünün bilgisi
senin
79.9 görmeye 6.900 kaldı.
Benim
79.9 görmeme de 10.400 kaldi
Aramızdaki fark 3.500

Kizlar heyecan ariyorum

Aaa yemin ettin demek cok iyi. Dikkate almana sevindim heyecanini hissediyorumm
Hahahah ne guzel bi ben bisey hissedemyrm o sismanlari izleyince
Ettim canım ya yoksa yemeye devam edecektim sağolsun arkadaşlar destek oldu fikir verdi yemin edince ciddi ciddi kafada bitirdimbu günü beklemişim demekki

canım sen harikasın biliyorsun demi İnşallah canım söz birlikte vereceğiz vazgeçmek aslaaaa yokkkk
bu Arada geçmiş olsun canım

canım sen harikasın biliyorsun demi ☺☺☺☺İnşallah canım söz birlikte vereceğiz vazgeçmek aslaaaa yokkkk ☺☺☺
bu Arada geçmiş olsun canım ☺
Sagol kuzum. Biraz değisik oldugumu biliyorumda iyi mi kotu mu bilmem
Evet vazgecmek yok seni boyle kararli görmek cok güzel bana enerji verdin simdi
Pes yok

Süpersin canim hic zor olmadi tekrar dònmen tebrik ederim
Sağol canım evet şimdilik iyi gidiyor ne gitse kar canım ya diyet yapmıyorum ama eskisine göre baya dikkatliyim. Tatlıyı kestim Su içmiyordum ona da dikkat ediyorum wc sıkıntım da vardı şimdilik fena değil bakalım haftaya bir kiloya bile razıyım çok bırakmıştım öyle devam etseydim bu hafta 77 kesin görürdüm çünkü 75.700 görmüştüm yaza kadar her hafta bir kilo gitse en azından ödemli görüntü azalır diye düşünüyorum

Kesinlikle azalir canim 70 olsan bile baya farketcek. Bende senin gibi biseylere dikkat ederek yapiyrm henuz diyet psikolojisine giremedim ama yakindir o zaman daha hizli gidiyor

Inş canım pes etmek yok yaza daha zayıf girecez

Kesinlikle azalir canim 70 olsan bile baya farketcek. Bende senin gibi biseylere dikkat ederek yapiyrm henuz diyet psikolojisine giremedim ama yakindir o zaman daha hizli gidiyor
İyi yapıyorsun canım Almamakta bişeydir günden güne alıyordum abartmıştım diyete bile başlayabilirim şekeri vücudumdan uzaklaştırsam daha kolay gelir diye düşünüyorum üç gün oldu şekerli tüketmiyorum çay bile yapmıyorum şeker almamak için zaten Ramazan yaklaştı oda etkiler inşallah yaza kadar hafifliycez başarmak zorundayız canım yoksa sağlık elden gideyyeah

imdaat.....cekirdek yiyorum:))) yedim ya çok güzel kokuyordu. 1600 kalori falan oldu toplamda gün içinde yediklerim.. Allahtan sabah az yemisim:) yarın 40 dakika yürüyüş +koşu düşünüyorum...Bu çekirdeğin üstüne hatta 1 saat ... korona tedbiri nedeniyle spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorum. O yuzden parkta yuruyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…