Çok sagol. Hepimizi korusun AllahAfiyet olsun canım allah razı olsun sizdende onca çoluk çocukla uğraşıp eğitim veriyorsunuz inş kısa sürede biter normal hayatımıza döneriz sende kendine çok dikkat et canım allah'a emanet ol
Içine yulaf da konabilir yine pirinç yerineEki Görüntüle 2609396
Akşam 17.30
Lahana sarması biber dolması( kıymalı cevizli harç yaptım pirinç bulgur kullanmadım)
Iç harçtan kalan biraz kıyma
Havuç rendesi
Yoğurt
Evet mantıklı canım oda olabilir ama böylede çok güzel oldu pirinç falan aramadımIçine yulaf da konabilir yine pirinç yerine
Hoşgeldin başarırlar eskilerdesin galiba canımben baya bozmuştum bugun itibariyle basladim yine
saol canim senden esinleniyorum tabakları atmaya devm et sen valla :)Başarırlar canım
Ay saol canın atarım tabiisaol canim senden esinleniyorum tabakları atmaya devm et sen valla :)
suan regl som gunleri 61.9 bu sabah wcsiz
Regli bitince dahada iner kilon canım fazla kilodan yokmuş hemen verirsinsuan regl som gunleri 61.9 bu sabah wcsiz
hedefim 57 canim
kuzum ben 73ten bu yana diyetteyim artik cok zor gidiyor ya hemen veremiyorum . ama bu beslenme sekliyle vereceğmi dusunuyorumRegli bitince dahada iner kilon canım fazla kilodan yokmuş hemen verirsin
Çok güzel vermişsin canım evet ya kilo vermek zorlaşıyor gittikçe ama olsun yavaş yavaş olsun kalıcı olurkuzum ben 73ten bu yana diyetteyim artik cok zor gidiyor ya hemen veremiyorum . ama bu beslenme sekliyle vereceğmi dusunuyorum
alıp verd m 59a dustum tekrar 63 e çıktım simdi 61lerdeyiz bakalmÇok güzel vermişsin canım evet ya kilo vermek zorlaşıyor gittikçe ama olsun yavaş yavaş olsun kalıcı olur
Verirsin verirsin onca vermişsin bu kilolarda gideralıp verd m 59a dustum tekrar 63 e çıktım simdi 61lerdeyiz bakalm
Sirkeli suyun faydasını görüyor musun ? Bide sakıncası yoksa boyun kaç başlangıç kilondan bayağı aşağıdasın hedef kilon kaç acabaEki Görüntüle 2610355
Uyanınca
2 bardak ılık sirkeli su
Sabah 12.30
Haşlanmıs yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz 2 tane çilek görünce dayanamadım
Marul çekerken tabağa koymayı unuttum
Çay
Kahvaltıdan sonra
Türk kahvesi
Miss gibi:) eline saglikEki Görüntüle 2610037
Iyi akşamlar kızlar sabah karatay kahvalrısı yaptım çekemedim unuttum
Akşam 18.00
Tavuk çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata sofradan yedim
Yoğurt
Görüyormuyum canım hiç bilmiyom ama suya her zaman sirke ya da limon katarım illa ki faydası olduğunu düşünüyorum 1.55 boy malesefSirkeli suyun faydasını görüyor musun ? Bide sakıncası yoksa boyun kaç başlangıç kilondan bayağı aşağıdasın hedef kilon kaç acabatabakların çok motive edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?