YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Uyanınca
2 bardak ılık sirkeli su
Sabah 12.30
Haşlanmıs yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz 2 tane çilek görünce dayanamadım
Marul çekerken tabağa koymayı unuttum
Çay
Kahvaltıdan sonra
Türk kahvesi

Sirkeli suyun faydasını görüyor musun ? Bide sakıncası yoksa boyun kaç başlangıç kilondan bayağı aşağıdasın hedef kilon kaç acaba tabakların çok motive edici

Evdeyken şunu farkettim. Disiplinim bozuldu. Yanı evet eskisi kadar saçma sapan beslenmesem de aşırıya kaçtığım öğünler oluyor....işe gidemeyince kilo aldığını da anlamıyor insan....yarın sabah diyet moduna girip kalori hesaplamaya başlayacağım tekrar...ben biraz bu işi matematiksel yapınca başarıca ulaşıyorum. 1200 kalori alıp gün içinde spor yaparsam her gün 14 gün sonra biraz farkeder diye düşünüyorum. Of bu corona ...maddi manevi saglik...her yonden yordu bizleri

Sirkeli suyun faydasını görüyor musun ? Bide sakıncası yoksa boyun kaç başlangıç kilondan bayağı aşağıdasın hedef kilon kaç acaba tabakların çok motive edici
Görüyormuyum canım hiç bilmiyom ama suya her zaman sirke ya da limon katarım illa ki faydası olduğunu düşünüyorum 1.55 boy malesef şimdilik 55-50 arası olsam yeter dahada inebilirsem daha güzel olur tabii saol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…