YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Tesekkur ederim canim agrilarim vardi 2 ayri diş agrisi biraz onlar yipratti simdi daha iyiyim. Sen ne yapiyrsn nasilsin. bu surecte bide corona hepimizi yordu hergun ana dusunce o sarsildik tumden ders bile calisamyrm duzenli.
Çok geçmiş olsun canım diş agrısında berbat olur bende iyiyim evdeyiz dışarı falan çıkmıyorum market v.s dışında tedbirini al takdir allah'ın başka yapabileceğimiz bişeyimizde yok dersini çalış canım bence kafanda dağılır hem

Cok tesekkur ederim canim sanirim su grunu actim acali hep sorunlym :)
Allah cumlemize merhamet etsin kurtulalim inşaAllah

günaydın herkese. Dün akşam kaçamak yaptım benim meşhur kacamaklarim ama yine de çok kalorili değildi. Üstelik 2 gündür spor yapiyorum evde bugün de yapmayı düşünüyorum.
1 ay daha okullar kapalı 1 ay daha evdeyim. Bu süreyi zayıflamak için kullanacağım. Çünkü galiba okullarda yazın eğitim vericez. En azından virüs giderse ülkemizden yaza hazır oluruz . Bagisikliginizi unutmayın kızlar vitaminler alın.

Afiyet olsun canım virüs hepimizi altüst etti menülerin çok iyi görünüyor

Amin. Dişim kırıldı benim de dininden hem de arkada. Ama agrım olmadığı için karantinadan çıkmak istemiyorum. Çok geçmiş olsun
Gecmis olsun aynen agri yoksa gitmek risk degmez. bende de kirilmalar oluyo benimki normal disler gibi saglam degil.
Ama sakin zorlama orayi diger tarafla cigne hassasiyeti artmasin

Bu donemde cinko ve c vitamini cok onemli hucre hasarini onlemek icin hala almaidm unuttum umarim bugun alirim. Esim razi olursa

Amin. Dişim kırıldı benim de dininden hem de arkada. Ama agrım olmadığı için karantinadan çıkmak istemiyorum. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım aman çok kötü olmadıkça çıkma pek ilgilenmezler zaten bu yoğunlukta boşyere riske girme ağrı olursa gargara falan al iyi iyi gelir canım

Afiyet olsun canım allah razı olsun sizdende onca çoluk çocukla uğraşıp eğitim veriyorsunuz inş kısa sürede biter normal hayatımıza döneriz sende kendine çok dikkat et canım allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…