Eline sağlık canimSon 1 ayda toplam kilo kaybı
1. M mochachocolate -2.600
2. @emxeren -2.300
3. droopy94 -1.500
4.sbeden -1.100
5. K kumru00115599 -0.400
5.armin83 -0.400
Çok geçmiş olsun canım diş agrısında berbat olur bende iyiyim evdeyiz dışarı falan çıkmıyorum market v.s dışında tedbirini al takdir allah'ın başka yapabileceğimiz bişeyimizde yok dersini çalış canım bence kafanda dağılır hemTesekkur ederim canimagrilarim vardi 2 ayri diş agrisi biraz onlar yipratti simdi daha iyiyim. Sen ne yapiyrsn nasilsin. bu surecte bide corona hepimizi yordu hergun ana dusunce o sarsildik tumden ders bile calisamyrm duzenli.
Eline sağlık canımSon 1 ayda toplam kilo kaybı
1. M mochachocolate -2.600
2. @emxeren -2.300
3. droopy94 -1.500
4.sbeden -1.100
5. K kumru00115599 -0.400
5.armin83 -0.400
Cok tesekkur ederim canim sanirim su grunu actim acali hep sorunlym :)Çok geçmiş olsun canım diş agrısında berbat olur bende iyiyim evdeyiz dışarı falan çıkmıyorum market v.s dışında tedbirini al takdir allah'ın başka yapabileceğimiz bişeyimizde yok dersini çalış canım bence kafanda dağılır hem
Yok estağfurullah herkesin sıkıntıları var hele şu aralar herkes için zor tabii amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce atlatalım bu günleriCok tesekkur ederim canim sanirim su grunu actim acali hep sorunlym :)
Allah cumlemize merhamet etsin kurtulalim inşaAllah
Amin. Dişim kırıldı benim de dininden hem de arkada. Ama agrım olmadığı için karantinadan çıkmak istemiyorum. Çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim canim sanirim su grunu actim acali hep sorunlym :)
Allah cumlemize merhamet etsin kurtulalim inşaAllah
GünaydınGünaydın kızlar@sbeden geçmiş olsun tatlım
Afiyet olsun canım virüs hepimizi altüst ettiEki Görüntüle 2609211 günaydın herkese. Dün akşam kaçamak yaptım benim meşhur kacamaklarim ama yine de çok kalorili değildi. Üstelik 2 gündür spor yapiyorum evde bugün de yapmayı düşünüyorum.
1 ay daha okullar kapalı1 ay daha evdeyim. Bu süreyi zayıflamak için kullanacağım. Çünkü galiba okullarda yazın eğitim vericez. En azından virüs giderse ülkemizden yaza hazır oluruz . Bagisikliginizi unutmayın kızlar vitaminler alın.
Öyle InşaAllah kuzumYok estağfurullah herkesin sıkıntıları var hele şu aralar herkes için zor tabii amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bir an önce atlatalım bu günleri☘
Gecmis olsun aynen agri yoksa gitmek risk degmez. bende de kirilmalar oluyo benimki normal disler gibi saglam degil.Amin. Dişim kırıldı benim de dininden hem de arkada. Ama agrım olmadığı için karantinadan çıkmak istemiyorum. Çok geçmiş olsun
Bu donemde cinko ve c vitamini cok onemli hucre hasarini onlemek icin hala almaidm unuttum umarim bugun alirim. Esim razi olursaEki Görüntüle 2609211 günaydın herkese. Dün akşam kaçamak yaptım benim meşhur kacamaklarim ama yine de çok kalorili değildi. Üstelik 2 gündür spor yapiyorum evde bugün de yapmayı düşünüyorum.
1 ay daha okullar kapalı1 ay daha evdeyim. Bu süreyi zayıflamak için kullanacağım. Çünkü galiba okullarda yazın eğitim vericez. En azından virüs giderse ülkemizden yaza hazır oluruz . Bagisikliginizi unutmayın kızlar vitaminler alın.
Tünaydın kızlar geç oldu biraz amaGünaydın
Geçmiş olsun canım aman çok kötü olmadıkça çıkma pek ilgilenmezler zaten bu yoğunlukta boşyere riske girme ağrı olursa gargara falan al iyi iyi gelir canımAmin. Dişim kırıldı benim de dininden hem de arkada. Ama agrım olmadığı için karantinadan çıkmak istemiyorum. Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım allah razı olsun sizdende onca çoluk çocukla uğraşıp eğitim veriyorsunuz inş kısa sürede biter normal hayatımıza döneriz sende kendine çok dikkat et canım allah'a emanet olEki Görüntüle 2609211 günaydın herkese. Dün akşam kaçamak yaptım benim meşhur kacamaklarim ama yine de çok kalorili değildi. Üstelik 2 gündür spor yapiyorum evde bugün de yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?