YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Gunaydinn herkese. Şimdi 2 yumurtali,peynirli,yulafli bir omlet yapıp calistigim yere götüreceğim . Bugün spora başlıyorum verdiğim aradan sonra .protein şart.:) proteinleri ihmal etmeyinnn
Yulafli sekilde tadi guzel oluyor mu acaba karisik ya denemiyorum begenmezsem yazik ziyan diye
Afiyet olsuun. Ben de bir dilim ekmek tarhana corbasi sekersiz cay. Sabahlari corba icmeyi cok seviyorum ya

Günaydın kizlar.
Bana etiket bildirimi gelmedi geç kaldim.
Güncel kilom 70.5
Detoks suyu yapacaktim. Evde limon yoktu bende portakal koydum. Çubuk tarcin yoktu toz tarcin koydum.
Acilen alisveris yapmam lazim :))))

Oglen: bir tabak ezogelin corba
1 tabak tavuklu patates yemegi (icinden patates ve tavugu secip yedim suyuna dokunmadim)
1 tabak limonlu salata yag ve tuz yok
Aksam: 1 tabak pirasa
Yogurt

Oglen: bir tabak ezogelin corba
1 tabak tavuklu patates yemegi (icinden patates ve tavugu secip yedim suyuna dokunmadim)
1 tabak limonlu salata yag ve tuz yok
Aksam: 1 tabak pirasa
Yogurt
Ohh super. Ama salataya yağ koymalisiniz. Sebzeler yağda emilir. Daha faydalı ve tok tutar .

Öğlen fırınlanmış sebzeler ama 2 tabak yedim
spor yaptığım için bugün protein barlardan yedim.eti litalif
Cig badem ve 40 gram kadar hindistan cevizi ile ara öğün yaptim
Birazdan da bol limonlu ve zeytinyağlı salata yiyce m.
Aslında tokum ama lif olsun diye salata yemek zorunda hissediyorum kendimi.

Cok guzzeel masallah masallah

Yulaf yerine ekmekk de olur aalinda. Ben sevdigimden degil de ekmek tuketmedigim icin yiyorum. Yulafi sut ile pisirip icine muz kakao falan koyunca da sütlaç gibi oluyor.tavsiye ederim
Yulafli sekilde tadi guzel oluyor mu acaba karisik ya denemiyorum begenmezsem yazik ziyan diye
Afiyet olsuun. Ben de bir dilim ekmek tarhana corbasi sekersiz cay. Sabahlari corba icmeyi cok seviyorum ya

Yulaf yerine ekmekk de olur aalinda. Ben sevdigimden degil de ekmek tuketmedigim icin yiyorum. Yulafi sut ile pisirip icine muz kakao falan koyunca da sütlaç gibi oluyor.tavsiye ederim
Sabah çorba olayı çok güzel yaa. :))) iyi fikir bencede

Supper cok iyi bir tarif mutlaka deneyecegim tesekkur ederiim.

Günaydın. Kışın yataktan kalkmanın zorluğu bugün öğlen bitiyor işim.dun 15 dak eliptik, bir de 600 kere ip atlamıştım. Bugun de erken bitiyor isim.yine salona gidip bu Sefer ağırlık çalışmayı düşünüyorum biraz. O zaman herkese bol.hareketli gün dilerim

Herkese günaydın.Kusura bakmayın giremedim bir kaç gün.Diyetime devam ediyorum.Bugun 14.gunum .66.20 geldim.Yaklasik 2 kiloya yakın vermişim.68 ile başladım.Abur cubur kesinlikle yemiyorum.Sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum.Ekmek tuketmiyorum.Gunde en fazla 1300 kalori alıyorum.

Günaydın kolay gelsi
estağfirullah tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…