İkisi de cok iyi canim. İstikrarli olman en iyisi :*Aksamlari evde yer hareketleri, squat falan yapiyorum. Acaba leslie daha mi iyi karar veremedim ne dersiniz
Bugün kaslarina zarar vereceksin yani.Sabahtan beri açım. Su ictim sadece. Saat 10.31 :)
Bugün sadece su günü yapıyorum insallah. Allahim yardim et.
Benim ki açlık değil aliskanlik.
Kasım da fazla suyum da yağım da fazla :)))Bugün kaslarina zarar vereceksin yani.
Bence haftanın gunu leslie , 3 gün de egzersiz olabilir. Ya da yarim saatlik leslie yapılıyorsa arkasından hareket de yapilabilirAksamlari evde yer hareketleri, squat falan yapiyorum. Acaba leslie daha mi iyi karar veremedim ne dersiniz
Arada kalorisi düşük şeyler yesen. Protein kilo vermeye yardımcıdirSabahtan beri açım. Su ictim sadece. Saat 10.31 :)
Kas gittikce kalori yakimin azalcak. Ne güzel fazla iste istrmiyrsan yaglari at sonra kas atKasım da fazla suyum da yağım da fazla :)))
Hepsinden biraz gitmesi lazim
Günaydın kolay gelsinGunaydiin.
Ben sabah kahvaltisinda corba ictim.
Ise geldim cay kahve icerim oglene kadar sekersiiz :)
İkisi de iyi vallaAksamlari evde yer hareketleri, squat falan yapiyorum. Acaba leslie daha mi iyi karar veremedim ne dersiniz
Çok zor gibi gözüküyorSabahtan beri açım. Su ictim sadece. Saat 10.31 :)
Hahah iyi yaptin afiyet olsun ben bugunde brokoli yicemdolapta krepli et sote vardı. 2 porsiyon yedim.kalorisine baktım da krep ince bir hamur oldugu icin ucuk bir kalorisi yok aslinda.Ona göre akşam dengelemeye calisicam. Yazıyım da gunah çıkarayım dedim:)))
Çok iyi bir tercihHahah iyi yaptin afiyet olsun ben bugunde brokoli yicem
Hahah. :)) ama bir yerde okumuştum. Dogru mu bilmem. Her gün tartılmak kişinin motivesi için iyiymis. Bazi kaynaklar yapmayin diyor ama bazilari yapin diyor:)Oneri icin tesekkur ederiim.
Oglen et doner yedim yaninda iki dilim ekmek ve ayran
Aksami hafif gecirecegim.ay ben hergun tartiliyorum hic supriz olmicak ya dayanamiyorum :)
Aksaam: bir tabak barbunya yemegiHahah. :)) ama bir yerde okumuştum. Dogru mu bilmem. Her gün tartılmak kişinin motivesi için iyiymis. Bazi kaynaklar yapmayin diyor ama bazilari yapin diyor:)
Ya hasta demeyin ama isi abartiyorum bazen tuvaletten once sonra tartiliyorum ama sadece bu donem degil kendimi bildim bileli allah rahmet eglesin dedem de boyleydiHahah. :)) ama bir yerde okumuştum. Dogru mu bilmem. Her gün tartılmak kişinin motivesi için iyiymis. Bazi kaynaklar yapmayin diyor ama bazilari yapin diyor:)
Bence çok iyi hafifAksaam: bir tabak barbunya yemegi
2 parca brokoliydi galiba adi kucuk agaclardan
Bol salata burdaki oneri uzerine az yag koydimmm :)) ve bir tNe yaprak sarmasiama ekler de vardi onu yemediiim
Ben seve seve hergun tartilirim. Tartilmamayi onerenlere kulak asmiyrm boyle iyiyim :)Hahah. :)) ama bir yerde okumuştum. Dogru mu bilmem. Her gün tartılmak kişinin motivesi için iyiymis. Bazi kaynaklar yapmayin diyor ama bazilari yapin diyor:)
Barbunyanin yagli suyu varmiydi. Ben yemekleri süzerek yiyorum. Bu avantajAksaam: bir tabak barbunya yemegi
2 parca brokoliydi galiba adi kucuk agaclardan
Bol salata burdaki oneri uzerine az yag koydimmm :)) ve bir tNe yaprak sarmasiama ekler de vardi onu yemediiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?