Ohh yemyeşil bir tabakk
Mmmm...superKızlar merhaba
Sabah
Biberli ve taze soğanlı omlet
Beyaz peynir
Domates biber
Ara;
1 çay bardağı süt
3 kaşık granola
Yemek:
4,5 kaşık barbunya
Kabaklı yoğurtlu salata
2 parça fırın patetes
4 altınbaşak( saat 16:30 gibi yedim acıkmamak için yedim)
Spor:
45 dk pilates
400 ip
100 j.jack hareketi
Ellerine sağlık afiyet olsun canımEki Görüntüle 2618122 Eki Görüntüle 2618124 firinda kabak , yogurt kofte ve 1 kepçe mercimek corbasi
As canım napiyon nasılsınkızlar selammmmm
Saol canım iyiyim evde takılıyoruz sen nasılsınAs canım napiyon nasılsın
Evet internetten bakayım dedim şoka girdim Az kalorili olduğunu zannederdimMmmm...superNeyseki barbunyayi cok tutmamissin .cok kalorili
Valla bizdeöyle normalde hergünü dolu bi insanım ilk başlarda dinledim ama şuan sarıcak yer arıyorum:) nankörlük etmekte istemiyorum hastaneler bizim yerimizde olmak isteyen insanlarla doluSaol canım iyiyim evde takılıyoruz sen nasılsınevde bunalmaya başladım sanırım artık inşallah bugünler bir an önce geçer
Aynen canımValla bizdeöyle normalde hergünü dolu bi insanım ilk başlarda dinledim ama şuan sarıcak yer arıyorum:) nankörlük etmekte istemiyorum hastaneler bizim yerimizde olmak isteyen insanlarla doluhalimize bin şükür diyip sabredeceğiz
Bizdede aynı canım evde vakit geçirmeye çalışıyoruz allah bugümüzü aratmasın yine şükürde baya oldu evde çıkmayalı insan ister istemez bunalıyor allah sonumuzu hayır etsinSaol canım iyiyim evde takılıyoruz sen nasılsınevde bunalmaya başladım sanırım artık inşallah bugünler bir an önce geçer
Aynen canım öyle tabii şükür yine halimize ama daralıyor insan sabredecez artık allah'ım çalışmak zorunda olanları korusun yardım etsinValla bizdeöyle normalde hergünü dolu bi insanım ilk başlarda dinledim ama şuan sarıcak yer arıyorum:) nankörlük etmekte istemiyorum hastaneler bizim yerimizde olmak isteyen insanlarla doluhalimize bin şükür diyip sabredeceğiz
Amin inşallah canımBizdede aynı canım evde vakit geçirmeye çalışıyoruz allah bugümüzü aratmasın yine şükürde baya oldu evde çıkmayalı insan ister istemez bunalıyor allah sonumuzu hayır etsin
Eki Görüntüle 2618456
Pazar kurabiyelerim . Gerçi her gün pazar gibi bu günler.
1 silme yemek kaşığı tam bugday unu
2 silme yemek kaşığı hindistan cevizi unu
Biraz hindistan cevizi (pastaların üstüne katilan)
1 yumurta
1 çay kaşığı keci boynuzu özü
Fırına at 180 derece
Ellerinize sağlık kızlar kurabiyeler süper gözüküyor @cool_ senin menünde orantılı güzel canımKızlar merhaba sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bitti işim spor daha yapamadım sanmıyorum ama biraz dinlenip kalkmaya çalışıcam
Menüm
Sabah; mantarlı biberli omlet,beyaz peynir Domates
Ara; bardak süt 3 kaşık granola
Yemek: 2 kepçe mercimek çorbası,kabaklı havuçlu yoğurtlu salata ve 2 tepeleme kaşık barbunya
Pilâv ölçülü olmuşEki Görüntüle 2618663
Akşam 18.00
2 kaşık bulgur pilavı
Konserve zeytinyağlı taze fasulye
Konserve patlıcan kızartması bamya yemeği
Kırmızı lahana yoğurtlaması
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?