YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Mmmm...superNeyseki barbunyayi cok tutmamissin .cok kalorili

Saol canım iyiyim evde takılıyoruz sen nasılsın evde bunalmaya başladım sanırım artık inşallah bugünler bir an önce geçer
Valla bizdeöyle normalde hergünü dolu bi insanım ilk başlarda dinledim ama şuan sarıcak yer arıyorum:) nankörlük etmekte istemiyorum hastaneler bizim yerimizde olmak isteyen insanlarla dolu halimize bin şükür diyip sabredeceğiz

Saol canım iyiyim evde takılıyoruz sen nasılsın evde bunalmaya başladım sanırım artık inşallah bugünler bir an önce geçer
Bizdede aynı canım evde vakit geçirmeye çalışıyoruz allah bugümüzü aratmasın yine şükürde baya oldu evde çıkmayalı insan ister istemez bunalıyor allah sonumuzu hayır etsin

Aynen canım öyle tabii şükür yine halimize ama daralıyor insan sabredecez artık allah'ım çalışmak zorunda olanları korusun yardım etsin

Pazar kurabiyelerim . Gerçi her gün pazar gibi bu günler.
1 silme yemek kaşığı tam bugday unu
2 silme yemek kaşığı hindistan cevizi unu
Biraz hindistan cevizi (pastaların üstüne katilan)
1 yumurta
1 çay kaşığı keci boynuzu özü
Fırına at 180 derece

Kızlar merhaba sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bitti işim spor daha yapamadım sanmıyorum ama biraz dinlenip kalkmaya çalışıcam

Menüm
Sabah; mantarlı biberli omlet,beyaz peynir Domates

Ara; bardak süt 3 kaşık granola

Yemek: 2 kepçe mercimek çorbası,kabaklı havuçlu yoğurtlu salata ve 2 tepeleme kaşık barbunya

Ellerinize sağlık kızlar kurabiyeler süper gözüküyor @cool_ senin menünde orantılı güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…